INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSELUdskriv

Skarslia Hotel-lejlighed

Norge - Selvstændig lejlighed på Ruby Skarslia Hotel

Lejlighed med flot udsigt fra stor terasse, og langrend og alpint skiløb lige udenfor døren. 

In stock
Travel Code
SKI-005

Det kan du glæde dig til

Skarslia Hotel-lejlighed er beliggende lige ved langrendsløjper og Skarslias lille alpinområde. Du har altså alle muligheder tæt på. Lejligheden har en 25  mstor terasse med god udsigt udover dalen. 

Indkvartering

Lejligheden er på 129m2 og har plads til 8-11 personer. Lejligheden er privatejet, og indeholder derfor ejerens ting som det fremgår af billederne.

Der er 4 soveværelser: et værelse med eget eget bad/toilet og dobbeltseng (160x200), et værelse med en stor familiekøje (150/90x200) og to værelse med familiekøjer (125/90x200). Yderligere er der et bad/toilet med badekar. Lejligheden indeholder også to store stuer med et køkken i midten. Køkkenet er veludstyret med stort køleskab, fryser, kaffemaskine, elkedel, elmixer, isterningemaskine, vaskemaskine og tørretumbler.

Til lejligheden er også en fin terasse på 25m2 med udsigt over dalen. På terrassen er der gasgrill og bord og stole til 12 personer. Lejligheden deler wifi med hotellet - vi har ikke testet det, men det må forventes, at forbindelsen er ret usikker. 

Bemærk - det er en selvstændig lejlighed med egen indgang og gæster her er ikke en del af fællesrejserne på Ruby Skarslia Hotel og hertil hørende faciliteter.

Bestil

Antal rejsende
Vælg antal af rejsende
Vælg antal af rejsende X
Afrejsedato
Vælg afrejsedato

Send rejseforespørgsel

Skarslia Hotel-lejlighed
Jeg accepterer Ruby Rejsers Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Ruby Rejser ApS må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Ruby Rejser nyhedsbrev
Praktiske Informationer

Prisen inkluderer:

  • Ophold i lejlighed

Tillæg:

  • Sengelinned inkl. håndklæder DKK 120,-  (forudbestilles)
  • Slutrengøring 800,-  (forudbestilles, men betales på stedet)
  • Bustransport. Priser og informationer finder du under Vinterbus til Norge

Gå til toppen af siden