Skarslia - skiferie i Norge

Skiløb midt i den uspolerede norske fjeldnatur

Skarslia - skisportsområdet med de mange muligheder

Midt i den uspolerede norske natur ved det smukke bjergmassiv ”Reineskarvet” i Hallingdalens flotte fjeldnatur fortsætter vi de succesrige skiture til Skarslia. Vores skihotel ligger fantastisk flot midt på en fjeldskråning med Reineskarvet i baggrunden og med panoramudsigt ud over dalen og den skønne norske fjeldverden. En smukkere kulisse for årets skiferie kan du næppe forestille dig. Vi tilbyder indkvartering på et familievenligt hotel med perfekt beliggenhed midt i terænnet ved Bergsjø-området tæt på Skarslia. Derudover kan du vælge at bo på Skarslia Apartments med perfekt placering tæt på skiliften. Uanset hvor du vælger at indkvarteres, vil du komme til at bo i hyggelige omgivelser - her kan du holde en velfortjent pause efter en dag på ski og nyde udsigten af det smukke fjeldområde. 

Store naturoplevelser er i vente, hvis du drager på skiferie til Skarslia. Området er en del af Bergsjø-området mellem Geilo og Hemsedal, og selve skiområdet ligger 900 meter over havets overflade. Med blot tre timers kørsel fra Oslo er det et af de mere tilgængelige skisportsområder, og det er også en favorit blandt mange. Skarslia er nemlig den oplagte skidestination, hvis man rejser flere generationer sammen, da området byder på skioplevelser for alle aldre og sværhedsgrader - du kan nemlig både stå på alpin- og langrendsski, samt prøve Norges længste kælkebakke på hele 1600 meter! Sidstnævnte aktivitet vil uden tvivl være populær blandt de yngste i familien og andre barnlige sjæle. Området har selvfølgelig alt fra grønne til sorte pister, og her finder du et cafeterie, hvor du kan nyde mad og drikke på den solfyldte terasse eller inde i varmen.

Derudover er Skarslia også et mere prisvenligt alternativ, sammenlignet med større populære skisportsområder i Norge. Du undgår også lange køer ved skilifterne, selv i uge 7!

Læs mere
per side

2 Items

Hygge og atmosfære på dejligt højfjeldshotel

Tag med til Rødungstøl Høyfjellshotel, der er et familiehotel med god mad og perfekt beliggenhed midt i terrænnet ved Bergsjøområdet tæt ved Skarslia og Ål. Book tidligt og få de bedste priser. 


 • Ingen dato sat
 • transport_icon/images/t/r/transport_ikon_-_egen_transport_2.png
  Egen transport
 • 5-7 nætter
Forespørg
Skiferie på egen hånd i lejligheder til 7 personer

Med indkvartering i en af disse skønne lejligheder får du den perfekte base til en dejlig ferie i sneen. Lige uden for døren finder du fremragende langrendsløjper.


 • Ingen dato sat
 • transport_icon/images/t/r/transport_ikon_-_egen_transport_2.png
  Egen transport
 • 7 nætter
Forespørg

Det kan du se frem til på din skiferie i Skarslia

 1. At opleve Norges største kælkeanlæg, hvor du kan prøve Norges to længste kælkebakker, på henholdsvis 1600 og 1300 meter!
 2. At opleve et alsidigt skisportsområde med mange forskellige muligheder - alpin, langrend og kælkebakker.
 3. Smukt og idyllisk fjeldområde, som skaber rammerne for en perfekt skiferie.
 4. Skønne indkvarteringsmuligheder i hyggelige omgivelser.
 5. Kortere køer til skilifterne, sammenlignet med større populære skisportsområder.
 6. En ukaotisk og afslappende ferie, da du slipper for et virvar af mennesker. Du kan derfor nyde din ferie i ro og mag.
Smuk langrendstur i Skarslia Alpinski i Skarslia Smukt solskinsvejr over Skarslia

Vidste du, at...

 1. Skarslia kan tilbyde 150 km. langrendsløjper.
 2. Norges olympiske deltagere i storslalom har træningscenter blot 20 minutter fra Skarslia.
 3. Du i Skarslia finder nogle af Norges lækreste fjeldområder med fantastiske turskimuligheder.
 4. Skarslia har tre alpine nedfarter på henholdsvis 1300, 1200 og 1000 meter.
 5. Ved en mindre merbetaling har du mulighed for at bruge dit liftkort ved det nærliggende skisportsområde Ål.

Alternativer

Hvis Skarslia ikke er den rette destinaton for dig, og du i højere grad ønsker et større skisportsområde, tilbyder vi også skiferier til en masse andre skønne destinationer i Norge. Eller måske du hellere vil en tur til Østrigs Alper?