INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Skarsnuten Fjellandsby (Hemsedal)

Dejlig skilejlighed med plads til 10 personer

Tag på skiferie et af i Norges største alpinområder, og bo i en lækker skilejlighed i Skarsnuten Fjellandsby, der er idyllisk beliggende i 1000 meters højde med panoramaudsigt over hele dalen.

In stock
Travel Code
SHE-002

Det kan du glæde dig til

Nyd skiferien i et af Norges mest populære skidestinationer - skønne Hemsedal. Lad dig betage af den fantastiske udsigt til de enorme, sneklædte bjerge, oplev fjeldstemningen og giv den gas i det store skiområde. Med sine 40 pister af varierende sværhedsgrad giver Hemsedal de bedste forudsætninger for en skøn skiferie for både børn og voksne. Der er et stort børneområde med masser af sjove aktiviteter, sorte pukkelpister, udfordrende snowboardparker, off-pist områder, fine forhold til langrend og meget mere. Gode spisesteder og snegaranti er også et særligt kendetegn ved området.

Book indkvartering i Skarsnutens komfortable lejligheder, der ligger idyllisk 1.000 m over havets overflade og giver jer den skønneste udsigt over skiområdet og byens centrum. Glæd dig til en skiferie med det hele.

Indkvartering

På denne skiferie indkvarteres du i en dejlig skilejlighed i Skarsnuten Fjellandsby, der ligger ganske idyllisk placeret 1.000 meter over havets overflade. Fjellandsbyen tilbyder lejligheder i forskellige størrelser, der alle har høj standard og udsigt over Hemsedal Skicenter og byens centrum. Der er ikke langt til transportstrækningen, der byder på let skiløb ned til skibakkerne, med bro og tunnel, der gør det nemt at krydse vejen. Midt i fjeldbyen ligger Skarsnuten Hotel der har en dejlig restaurant, en hyggelig bar og skiudlejning i topklasse. Fjellandsbyen ligger i et kuperet område, hvilket betyder, at adgang til lejlighederne kan variere alt efter terrænet.Ved glat føre skal snekæder/pigdæk bruges for at undgå stop og kødannelser. Nedenfor kan du læse mere om en 10-personers lejlighede/dobbelthytte.

  • 10-sengs lejlighed/dobbelthytte
    Denne skønne lejlighed kan huske mellem seks og 10 personer og er perfekt til to familier, der rejser sammen. Lejligheden er på 119 m2 og består af stue, køkkenalrum, fire soveværelser, to bade, tre toiletter og en sauna. Køkkenet indeholder bl.a. køleskab med fryser, komfur, mikrobølgeovn og opvaskemaskine, mens opholdstuen indeholder sofagruppe, kabel-tv og åben pejs. Soveværelserne indeholder en blanding af dobbeltseng, enkeltsenge og køjesenge. For maksimal komfort kan halvpension forhåndbestilles på Skarsnuten Hotel.

Bestil

Antal rejsende
Vælg antal af rejsende
Afrejsedato
Vælg afrejsedato
Praktiske Informationer

Prisen inkluderer:

  • Ophold i valgte indkvartering inkl. slutrengøring.

 

Færgetransport til rejser i egen bil:

Der tilbydes en mulighed for at få et tilbud på en bilpakke inkl. 1-5 passagerer med DFDS på ruterne København - Oslo t/r samt Frederikshavn - Oslo t/r.

København - Oslo tur-retur

Check-In lukker Afrejse Ankomst
14:45 15:00 10:00 

*Ankomst næste dag


Frederikshavn - Oslo

Check-In lukker Afrejse Ankomst
23:10 23:55 10:00

*Ankomst næste dag


Oslo - Frederikshavn

Check-In lukker Afrejse Ankomst
14:10 15:00 01:00

*Ankomst næste dag

Gå til toppen af siden