Bestil

Skeikampen Fjellandsby

Fjeldlandsby med hytter der har plads til 5 eller 10 personer

Tag familien med på skiferie til et af Norges mest snesikre områder, og bo i en af de charmerende hytter i Skeikampen Fjellandsby, der emmer af traditionel, norsk fjeldhygge.

In stock
Travel Code
SSKE-001

Det kan du glæde dig til

down v arrow

Det er ikke tilfældigt, at den danske dronning Margrethe II har tabt sit hjerte til skiområdet Skeikampen i Norge og har besøgt stedet så ofte, at hun er udnævnt til officiel æresborger i kommunen. Skeikampen er nemlig et varieret, snesikkert og børnevenligt skiområde, der byder på både langrend og alpint skiløb i verdensklasse. Fjeldets meget iøjnefaldende fremspring giver Skeikampen sit helt eget særpræg og gør den smukke skidestination endnu mere særlig.

På en skiferie til Skeikampen kan både stabile skiløbere og nybegyndere fornøje sig på pisterne, der ikke ligger langt fra Kvitfjell, Hafjell, Gålå og Sjusjøen.

Bo i en af Fjellandsbyens skønne hytter og mærk hyggen sprede sig, når en dag på ski afsluttes foran brændeovnen eller over et spil kort i den bløde sofa. Glæd dig til traditionel, varm, norsk fjeldhygge.

Indkvartering

down v arrow

Skeikampen Fjellandsby ligger helt central på snerige Skeikampen og tilbyder mange forskellige hytter og lejligheder i varierende størrelser. Enhederne ligger ca. 350-700 meter under Skeikampen Alpincenter og kun ca. 200 meter under langrendsløjperne og smukke stier i terrænet. Bo fx i en hyggelig 5-sengs hytte eller en stor 10-sengs hytte. Læs mere om de to indkvarteringsmuligheder her:

  • 5-sengs hytte
    Skøn 5-sengs hytte på 45 m2 med køkken åbent til stue, to soverum, fint badeværelse og wi-fi. Køkkenet har køle/fryseskab, opvaskemaskine, komfur, kaffemaskine og elkedel, mens stuen byder på sofaarrangement, TV og kakkelovn. Første soverum har dobbeltseng, mens det andet soverum har en enkeltseng og en køjeseng. Rygning er ikke tillladt.

  • 10-sengs hytte
    Lækker storhytte på 120 m2 med godt udstyret køkken, to stuer, ét toilet, ét bad, 10 sengepladser fordelt på fire soverum samt wi-fi. Køkkenet har køle/fryseskab, opvaskemaskine, komfur, kaffemaskine og elkedel, og stuen i underetagen har en sofa til 12 personer, brændeovn, tv, CD-afspiller og lækker spiseplads for 10 voksne. Overetagen byder også på en hyggelig stue med sofa til seks personer og tv. Soverummene tilbyder en blanding af dobbeltsenge, enkeltsenge og køjesenge. Rygning er ikke tilladt. Der kan forekomme afvigelser i forhold til ovenstående. 

Bestil

Antal rejsende
Vælg antal af rejsende
Afrejsedato
Vælg afrejsedato
   

5 personers hytte

Fra 3.798,- DKK

10 personers hytte

Fra 5.398,- DKK
down v arrow

Praktiske informationer

down v arrow

Prisen inkluderer:

  • Ophold i valgte indkvartering inkl. slutrengøring.

 Lejlighederne er fuldt udstyrede, dog skal sengelinned og håndklæder selv medbringes eller lejes på stedet.

 

Færgetransport til rejser i egen bil

Vi tilbyder bilpakke inkl. 1-5 passagerer med både DFDS og Color Line fra Frederikshavn, Hirtshals og København.

DFDS

København → Oslo   Kl. 15.00 - 10.00 (næste dag)
Oslo → København   Kl. 15.00 - 10.00 (næste dag)

Frederikshavn → Oslo   Kl. 23.55 - 10.00 (næste dag)
Oslo → Frederikshavn   Kl. 15.00 - 01.00 (næste dag)

Color Line

Hirtshals → Larvik   Kl. 12.45 - 16.30
Hirtshals → Larvik   Kl. 22.15 - 02.00 (næste dag)

Larvik → Hirtshals   Kl. 08.00 - 11.45
Larvik → Hirtshals   Kl. 17.30 - 21.15

Gå til toppen af siden