INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Skeikampen Lejlighedscenter

Familievenlige lejligheder til 6 personer

Besøg familiehittet Skeikampen, der byder på forskellige sværhedsgrader, skiftende terræn, alpine fornøjelser og et løjpenet, der er en dronning værdigt. Bo i lejlighed tæt på både lifter og løjper.

In stock
Travel Code
SSKE-002

Det kan du glæde dig til

Skeikampen skiområde i Norge er den danske Dronning Margrethe II’s yndlings skiområde – og med god grund. Her er masser af sne, forskellige sværhedsgrader og et varierende terræn, der gør det sjovt for alle skigæster – lige fra nybegynderen på børnebakken til den erfarne skiløber på den sorte piste.

Udover både gode langrendsløjper og sjove alpine pister er der i Skeikampen også et stort udvalg af aktiviteter – særligt for de små størrelser. Det sikre børneområder byder på skøjtebane og kælke, mens også snesko og idylliske kaneture omsluttet af bjældeklang er en mulighed. Ingen kommer til at kede sig på Skeikampen.  

Området er ideelt for familieferien, og et stort udvalg af indkvarteringer gør det nemt for familien at samle sig i hyggelige stunder. Bo fx i det dejlige lejlighedscenter, der har alt, hvad der skal til for at skabe de perfekte rammer til hygge, samvær og norsk skistemning.

Indkvartering

Skei Lejlighedscenter Skeikampen er et skønt lejlighedskompleks med hyggelige familielejligheder beliggende lige ved Skeikampens alpincenter og et godt børneområde. Skilifterne begynder kun 350 meter væk og der er ikke mere end 200 meter til gode langrendsløjper. Læs mere om vores hyggelige 6-sengs lejlighed, der er perfekt til hele familien.

6-sengs lejlighed
Hyggelig 6-sengs lejlighed på 53 m2 med fint køkken, to soverum, et bad og en hyggelig stue. Køkkenet er udstyret med køleskab, lille opvaskemaskine, komfur, kaffemaskine og elkedel. Det ene soverum har dobbeltseng, mens det andet har to fine køjesenge. Stuen og køkkenet er i en åben løsning og den hyggelige stue har sofa, tv, internet og balkon. Rygning er ikke tilladt.

Bestil

Antal rejsende
Vælg antal af rejsende
Afrejsedato
Vælg afrejsedato

6 personers lejlighed

Fra 3.298,- DKK
Praktiske Informationer

Prisen inkluderer:

  • Ophold i valgte indkvartering inkl. slutrengøring.

 

Færgetransport til rejser i egen bil:

Der tilbydes en mulighed for at få et tilbud på en bilpakke inkl. 1-5 passagerer med DFDS på ruterne København - Oslo t/r samt Frederikshavn - Oslo t/r.

København - Oslo tur-retur

Check-In lukker Afrejse Ankomst
14:45 15:00 10:00 

*Ankomst næste dag


Frederikshavn - Oslo

Check-In lukker Afrejse Ankomst
23:10 23:55 10:00

*Ankomst næste dag


Oslo - Frederikshavn

Check-In lukker Afrejse Ankomst
14:10 15:00 01:00

*Ankomst næste dag

Gå til toppen af siden