Skeikampen - skiferie i Norge

Perfekt til både langrend og alpint

Skeikampen er et snesikkert og familievenligt skiområde beliggende i Gudbrandsdalen i smukke Norge.

På ski i Skeikampen

I et af Norges mest snesikre områder finder du det familievenlige skisted, Skeikampen, hvor både langrend og alpint skiløb er på programmet.  Med et alpincenter, der omfatter hele 21 pister og  11 lifte er der muligheder for leg og hygge på højfjeldet og i områdets to skiparker, og alle aldre, størrelser og niveauer kan være med. Skeikampen byder på over 600 km langrendsløjper, der er forbundet med løjper til blandt andet Gålå og Kvitfjell. En af løjperne går hele Skeikampen rundt, og det er en skøn familietur rundt om fjeldet, der giver området sit helt eget særpræg. 

Det var da heller ikke mindst synet af dette fjeld, som gjorde, at Dronning Margrethe for næsten 60 år siden tabte sit hjerte i Skeikampen. Den danske dronning har besøgt stedet så meget, at hun i 1994 blev udnævnt til æresborger i Gausdal Kommune, og i sin takketale i denne anledning udtalte hun selv: ”Jeg tabte mit hjerte med et stort plask. Det må ligge deroppe endnu”.

Det er ikke svært at forstå, at man kan tabe hjertet til Skeikampen. Langrendsløjperne ligger både i skoven og på højfejldet, hvilket giver en god variation og masser af muligheder for sjov. Er der behov for en pause, findes der tilmed to grillhytter ved børneområdet, der er til fri afbenyttelse som en god pause for store og små.

Området byder også på mange forskellige muligheder for overnatning, og hos Ruby Rejser tilbyder vi alt fra hytter og lejligheder til storhytter og hotel, der altsammen ligger centralt i forhold til skiaktiviteterne.

Besøg Skeikampen – et skiområde, der i sandhed er en dronning værdig.

View as Grid List

2 Items

per side
Skønt og familievenligt område i Gudbrandsdalen

Besøg familiehittet Skeikampen, der byder på forskellige sværhedsgrader, skiftende terræn, alpine fornøjelser og et løjpenet, der er en dronning værdigt. Bo i lejlighed tæt på både lifter og løjper.

  • 19 afrejser
  • 7 nætter
  • Kør selv
Fra 483,- DKK
Familieområde perfekt til både langrend og alpint

Tag familien med på skiferie til et af Norges mest snesikre områder, og bo i en af de charmerende hytter i Skeikampen Fjellandsby, der emmer af traditionel, norsk fjeldhygge.

  • 19 afrejser
  • 7 nætter
  • Kør selv
Fra 480,- DKK