Arctic Haute Route eller langrendsekspedition i ødemarken med bagagetransport

Skiekspeditioner i Norge

Meget mere end en skitur

Ruby Rejser har mere end 40 år på bagen som skirejsearrangør og med vores 'Skiekspeditioner' har vi fundet cremen af cremen - de skiture som vi selv drømmer om og ser frem til at tage på. Langrendstur mod midnatssolen i Nordnorge og offpiste og topture med Hurtigrutens Arctic Ski & Sail.

Hytte til hytte skiferie

Fjeldture er ikke for nybegyndere på ski. Turene er med ski og rygsæk i de norske fjelde fra hytte til hytte.

På vore hytte til hytte-ture skal du gå med hele din oppakning, dagsmarcher op til små 30 km. Du skal regne med en bagagevægt på 10-15 kg.

NB: Vi forbeholder os ret til at ændre på ruterne, hvis vejr/sneforhold eller andet gør det nødvendigt.

 • Du skal mindst have været på 2 ugers langrendsskiferie. 
 • Du skal føle dig fortrolig med den grundlæggende skiteknik og skal have fysik og kondition til at klare dagsruter på 12-30 km med 10-15 kg oppakning. 
 • Hvis du er i tvivl om, hvorvidt du kan klare at tage på hytte til hyttetur, er du velkommen til at ringe og tage en snak med os.

Hvis du tidligere har deltaget på vore hytte til hytteture, kan du uden videre tilmelde dig turene. 
Øvrige deltagere skal udfylde et skema, som vi fremsender, hvori vi gerne vil have oplysninger om dine tidligere erfaringer på ski m.v.

Deltagelse i turene forudsætter medlemskab af DNT, Den Norske Turistforening. Tilmelding sker her.

Hurtigrutens Arctic Ski & Sail

Bo på MS Nordstjernen og stå på ski på nogle af Norges bedste toptur spots nord for polarcirklen.

Arctic Ski & Sail tager dig med til nogle af de bedste skisteder mellem Bodø og Tromsø. Det er steder som er ukendte for selv hårdføre topturskiløbere! Alle ekskursioner er skræddersyede og tilrettelagt af Hurtigrutens certificerede fjeldguider, og passer for alle fra nybegyndere til eksperter. Dette betyder at sikkerheden for deltagerne kommer først uanset ambitionsniveau og færdigheder. På denne tur udforsker vi Lofoten, Andørja og Kvaløya.

På ski mod midnatssolen

På ski mod midnatssolen - 20 timers dagslys og et fantastisk område, til det nordligste punkt i Nordnorge.

Denne tur er for de øvede skiløbere. Turen er også luksusture - ikke i komfort på indkvarteringerne - men en snescooter kører med al bagagen undtagen din dagsoppakningen, og snescooterens fører sørger også for at tage imod til en frokost midt i snelandskabet.

Dagsetaperne er lange og vi bevæger os i områder med omskifteligt vejr. Til gengæld er oplevelserne store.

På ski mod midnatssolen
Vi har en fantastisk oplevelse på en uges tur i det allernordligste af Norge, på ski fra Finland til Norges nordligste spids på fastlandet. Turen går gennem Samernes land, og vi overnatter bl.a. i en samehytte på fjeldet, samt andre spændende og varierende indkvarteringer. Til sidst bor vi i rorbuer i det lille fiskerleje Mehamn, med de mange stativer hvor millioner af torsk hænger til tørre inden de som klipfisk bliver solgt i mange af Middelhavslandene.

View as Grid List

3 Items

per page
Set Descending Direction
 • På ski fra Hallingskeid til Skarslia

  Med ski og rygsæk i de norske fjelde

  1 afrejse
  10 nætter
  Fra 8.098,- DKK
  Bus
 • Kom med på et episk ski-eventyr i Nordnorge

  Topture i den uberørte vildmark langs Norges nordkyst med MS Nordstjernen. 3 dages sejlads med skiløb og certificerede fjeldguider i fjeldene omkring Tromsø.

  1 afrejse
  4 nætter
  Fra 11.736,- DKK
  Fly fra København
 • En gang i livet skal du prøve denne tur!

  OBS Nye datoer!

  Tag hjem med armene i vejret pga. de helt store naturoplevelser på denne skiekspedition, fra Finlands nordligste punkt til Norges nordligste.

  1 afrejse
  7 nætter
  Fra 14.198,- DKK
  Fly fra København