Bestil

Fællesrejse deluxe i Gudbrandsdalen

Fælles skirejse på Fefor Høifjellshotell | For alle og med Ældre Sagen

Bo midt i naturen på højfjeldshotel i et af Norges absolut fineste fjeldområder med helt fantastisk udsigt samt et langrendsterræn ud over det sædvanlige. Fefor forkæler både børn og voksne!

In stock
Travel Code
F-FE01

Det kan du glæde dig til

down v arrow

Fefor Høifjellshotell har en fantastisk beliggenhed med de to nationalparker som naboer - Jotunheimen og Rondane. Hotellet er godt placeret ved at det er syd- og solvendt. Derudover har det en enestående udsigt over Feforvannet og Jotunheimens toppe idet at hotellet befinder sig 930 meter over havet. Fefor er et paradis for langrend. Området byder på et fantastisk langrendsterræn, og mod syd finder du et af Norges fineste skiområder - Peer Gynt skiområde. Dette område byder på i alt 630 km langrendsløjper, hvoraf 230 km lever op til det norske landsholds krav for langrendsløjper.

Hvis du kan lide langrend, så kan du roligt glæde dig. Hvis du stadig ikke er overbevist om, at dette er ferien for dig, kan du læse artiklen om vores gæst Thomas' dejlige oplevelser på fællesrejsen i 2023.

Indkvartering

down v arrow

På denne skiferie indkvarteres du på Fefor Høifjellshotell, som fremstår som et af de absolut smukkeste, mest traditionsrige og specielle højfjeldshoteller i Norge. Hotellet har en atmosfære, som emmer af traditionel, norsk kultur og historie, og hotellet rundede i 2016 sit 125-års jubilæum. Siden da har hotellet gennemgået en omfattende renovering af værelser og opholdsstuer, der alle indbyder til hygge, når dagens skiture og udflugter er overstået. I hotellets fine spisesal serveres der skøn norsk mad - Her kan du få alt fra et overdådigt morgen- og frokostbord, mulighed for smurt madpakke, 'eftaskaffe'/afternoon tea på norsk til aftenens store buffet. 

Udsigten fra hotellet er noget helt særligt - Øjet skuer langt over Feforvandets frosne sø. Lige uden for døren er der kælkebakker, legepladser, en oplyst skøjte- og curlingbane samt mange hundrede km langrendsløjper - Disse er en del af det samlede løjpenet for Fefor, Gålå og Espedalen. Tæt på hotellet findes der også egen alpinbakke, og derudover er der også mulighed for forskellige vinteraktiviteter såsom isfiskeri, kaneture, hundeslædekørsel og guidede fjeldture.

På hotellet kan du gøre brug af en masse faciliteter såsom svømmehal, saunaer, hvilerum, squashbane og motionsrum.

Fællesrejse – deluxe

down v arrow

Dette er en ny type fællesrejse med Ruby Rejser: Du bor på hotellet og nyder hotellets normale service, men Ruby Rejser har på denne tur en rejseleder med, som hygger om dig og kommer med forslag til fælles aktiviteter hver dag. Fællesskabet er uformelt, og gruppen finder hurtigt sammen, mens snakken går, og skituren næste dag planlægges. Alle gæster både børn, de unge og de "gamle" mødes om hygge, spil, musik, konkurrencer, diskussioner – det er helt op til deltagerne. Har du lyst, sætter du bare noget i gang. Det er også i orden at trække sig tilbage til et hyggeligt hjørne med en bog.

Bestil

Antal rejsende
Vælg antal af rejsende
Afrejsedato
Vælg afrejsedato

Send rejseforespørgsel

Fællesrejse deluxe i Gudbrandsdalen
Jeg accepterer Ruby Rejsers Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Ruby Rejser ApS må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Ruby Rejsers nyhedsbrev
down v arrow

Praktiske informationer

down v arrow

Uge 7 - for alle

Uge 10 og 11 - for voksne

Prisen inkluderer:

 • Bustransport tur/retur
 • 7 nætters ophold på Fefor Høifjellshotell (Gudbrandsdalen)
 • Fefor-pension (Dugurd (brunch), eftermiddagskaffe og middag)
 • Dansk rejseleder

 

Ikke inkluderet i prisen:

 • Drikkevarer
 • Afbestillingsforsikring (6% af rejsens pris)

Tillæg:

 • Hotel:
  • Hund på værelset: 60,-/døgn/hund.
  • Madpakke** laves af køkkenet: 75,- /dag/bestilles under middagen aften inden. 

   ** I forbindelse med Madpakker låner man en madkasse til dette. Der betales et depositum for denne madkasse ved check-in og dette refunderes ved check-ud.

Rabat:

 • Egen transport (se rabatten under "Bestil")
 • Børn 0-4 år: Opholdet er gratis. Prisen er 1998 kr. for en busplads. 
 • Børn 5-12 år: 1500 kr. i rabat i 3- eller 4-sengsværelse ved to fuldt betalende voksne
Bustransport:
Du kører med Ruby Rejsers komfortable hvilebusser busser fra Danmark fredag eftermiddag/aften. Vi har opsamling mange steder i Danmark på ruten Aarhus/Odense/Herlev/Helsingør. Vi er retur i Danmark den efterfølgende søndag morgen. Se nærmere tider på vores hjemmeside: Ruby Rejsers vinterbus køretider. Busserne har behagelige sæder, der kan vippes ned i 45 grader og har desuden fodstøtter. Der er fin benplads.

Gå til toppen af siden