INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSELUdskriv

Skiferie i Kappl og Ischgl

Få mere end 280km pister fordelt på Kappl og Ischgl i Østrig

Bo på det skønne Hotel Silvretta i Paznaun-dalen omgivet af Silvretta-massivet med udsigt til Piz Buin bjergtoppen. Med et børnevenligt skiområde lige til døren og Ischgl´s store skiområde som nabo er denne skiferie noget helt specielt. 

In stock
Travel Code
Kappl-02

Det kan du glæde dig til

Kappl er en skøn lille alpeby med supermarked, sportsbutikker, bank og posthus, en lille kirke, samt caféer og restauranter. I sydvestlig retning fra Kappl tårner bjergtoppen Piz Buin sig op - den højeste og mest berømte af toppene i Silvretta-massivet. I det hele taget er bjergene og naturen en kæmpe oplevelse her i grænseområdet mellem Østrig og Schweiz. 

Kappl har sit eget lille skiområde med 42 km pister med skiløb mellem 1175 og 2720 meters højde. Skiområdet er snesikkert, hyggeligt og overskueligt, og der er hovedsagligt røde og blå pister. Rød piste nr. 4 går lige forbi ”vores” hotel Silvretta. Fra hovedliften ”Diasbahn” og fra centrum af Kappl går der skibus til bl.a. Ischgl op til 6 gange i timen (køretid ca. 15 min.). I Ischgl har du adgang til yderligere 238 km pister (47 km blå / 142 km røde / 34 km sorte / 15 km skiruter). Skiområdet i Ischgl er et af Alpernes mest snesikre med skiløb fra 1380 til 2870 meters højde. 90% af pisterne er beliggende over 2000 m.
Samtidigt har skiområdet også et af Alpernes mest effektive liftsystemer. Skiområdet i Ischgl strækker sig også ind i Schweiz, hvor du bl.a. kan besøge den toldfrie by Samnaun. Det er tilladt at handle toldfrit i Samnaun og tage indkøbene med hjem på ski, men overhold toldreglerne, da der står toldere på grænsen mellem Østrig og Schweiz midt i skiområdet. Såfremt du kun ønsker liftkort til Kappl's skiområde, kan vi tilbyde rejsen til reduceret pris - spørg Ruby Rejser hvis interesse.

Pistekort Kappl

Pistekort Ischgl

Indkvartering

Hotel Silvretta

Direkte på pisten i Kappl finder du Hotel Silvretta. Det familiedrevne 3-stjernede hotel med godt 40 værelser er beliggende for enden af hovedgaden i Kappl. Værelserne på hotel Silvretta er til 2-4 personer, og alle har bad/WC, Sat-TV, telefon og siddegruppe. Nogle værelser har også balkon eller terrasse. Ophold på hotellet inkluderer morgenmadsbuffet og 4-retters aftenmenu med salatbuffet og valgmulighed af hovedretten. Menuen står på klassisk østrigsk mad og kommer i rigelige portioner. Der er mulighed for vegetar-menu mod forudbestilling. Forplejningen er startende med aftensmad på ankomstdagen og slutter med morgenmad på afrejsedagen. Hotellet har tilmed en lille wellness-afdeling med sauna, infrarød-kabine og hvileområde, og også en hyggelig bar, TV-stue, reception, elevator og populær sydvendt terrasse. Der er opvarmet rum til støvler og ski, og gratis parkering ved hotellet.

Vi gør opmærksom på, at rejsen her er på egen hånd. Ruby Rejser har ingen repræsentant i Kappl.

Bestil

Antal rejsende
Vælg antal af rejsende
Vælg antal af rejsende X
Afrejsedato
Vælg afrejsedato

Send rejseforespørgsel

Skiferie i Kappl og Ischgl
Jeg accepterer Ruby Rejsers Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Ruby Rejser ApS må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Ruby Rejser nyhedsbrev
Praktiske Informationer

Yderligere prisinformation samt eventuelle rabatter, tillæg, transportformer, tilvalg og fravalg findes i selve bookingproceduren.
Bookingproceduren kan derfor også blot benyttes til at beregne prisen på din rejse. (Nogle rabatter og tillæg afhænger af den rejsendes alder. Vær derfor opmærksom på at indtaste fødselsdato.)

Inkluderet:
  • Ophold i 7 nætter i delt værelse på hotel Silvretta med halvpension
  • 6 dages Silvretta-liftkort (Kappl, Ischgl, See, Galtür)
  • Skibus mellem alle skiområder
  • Lokal turistskat
  • Bidrag til rejsegarantifonden og lovpligtig udvidet ansvarsforsikring
Rabatter:

Børne- og ungdosmsrabatter. 

Gældende ved 2 fuldt betalende på værelset.

Børn født 2004-2009 i 3. og 4. seng

1000 DKK

Børn født 2010-2012 i 3. og 4. seng

2000 DKK

Børn født 2013-2017  i 3. og 4. seng

3500 DKK

Børn født 2018-2020 uden egen seng.

GRATIS

 

Transport

Prisen er baseret på transport i egen bil. Der er ca. 1.100 km fra Padborg/ Puttgarden via Fernpass til Kappl.

Vi tilbyder også bustransport i samarbejde med Sneexpressen. Udrejse fra Danmark er fredage og hjemkomst til Danmark igen på søndage. Bussen kører fra Sjælland, Fyn og Jylland til Ischgl, hvorfra man selv tager taxi til Kappl (ca. 9 km). Se pris på bustransport her.

Gå til toppen af siden