Skiferie i Norge med Ruby Rejser

På egen hånd eller sammen med andre

Skiferie i Norge

Individuelle og fællesrejser, hvor vi har hele hotellet, Skirejser til Norge for singler, for singler med børn og kun for voksne. 5* hvilebus med høj komfort med opsamling i Jylland, på Fyn og Sjælland. Du kan bo i fjeldstuer, hytter og lejligheder i Norges topskisteder.

Individuel skiferie
Ruby Rejser laver traditionelle skirejser til Norge med forkælelse og samvær på højfjeldshoteller eller fjeldstuer, knitrende sne og pejsestemning i hytter og lejligheder. Transporten kan være i vores komfortable busser til Norge eller man kan køre selv.

Fællesrejser
Ruby Rejsers egne hoteller i Norge med vores helt egen måde at drive hotel på. Fællesrejse er medansvarlige gæster, som selv er med til at skabe en ferie som er helt optimal - det er at sammenligne med en stor gruppe sammen har lejet en storhytte. Her er det Ruby Rejser som har lejet et helt hotel eller pensionat, har sørget for indkøb af al maden - medens gæsterne selv skal være med til at lave og servere mad for hinanden - ligesom det er hoteller uden stuepiger; du skal selv holde stedet rent og pænt.
Denne ferieform er helt unik for Ruby Rejser - og den skaber en flok meget glade gæster.

Læs mere om vores fællesrejser her.

På ski på vinterfjeldet
Ruby Rejser er meget rutineret arrangør af udfordrende ture på vinterfjeldet i Norge. Fx på ski fra hytte til hytte gennem en hel uge, enten med eller uden bagagetransport. Desuden har Ruby Rejser fællesrejser til hhv. Gjendesheim og Skarslia i uge 6 og uge 12 -  begge uger med vinterfjeld som tema: 8 skidage fyldt med oplevelser - vi sætter fokus på ture og topture. For både øvede og begyndere udi vinterfjeldet. Turene giver dig en viden om langrendsteknik, ski-orientering på kort, med kompas og GPS, at vurdere terrænet og farer for sneskred. Endelig arrangerer Ruby Rejser, i samarbejde med Hurtigruten, skitouring i nordnorge. Arctic Ski & Sail tager dig med til nogle af de bedste skisteder nord for polarcirklen - Senja, Lyngsalpene og Kvaløya. Alle ekskursioner er skræddersyede og tilrettelagt af Hurtigrutens certificerede fjeldguider, og passer for alle fra nybegyndere til eksperter. 

Efterskoler og storgrupper
Vores fællesrejse koncept betyder, at vi har lejer hele hoteller og har gode kontakter, hvis det drejer sig om rigtig store grupper. Vi har hytter/fjeldstuer i størrelsen 35 - 150 senge. Desuden har vi storhytter i størrelsen 10-30 personer.

For de rigtig store grupper - op til 150 - kan vi tilbyde Skarslia Ruby Hotel. Her kan alle bo og spise under samme tag. Med lejligheder i Skarslia Apartment har vi haft grupper på over 200. Det perfekte sted for efterskoleturen med alpint skiløb og langrend lige uden for døren. For lidt mindre grupper har vi Ruby Kvitfjell hotel lige ved liften i et af Norges bedste alpinområder. Plads til 60+ personer. 

Læs mere om efterskoler på skiferie her.

View as Grid List

Items 1-10 of 43

Side
per side
Set Descending Direction
 • Norge - Selvstændig lejlighed på Ruby Skarslia Hotel

  Langrend og alpint skiløb lige udenfor og flot udsigt fra stor terrasse. 

  18 afrejser
  7 nætter
  Fra 2.648,- DKK
  Kør selv
 • Norge - Vores hotel ved 'Reineskarvet'

  Skiferie i Norge for hele familien med Skarslia alpin- og kælkecenter lige uden for døren. Specialuger med musik, instruktion og kørekort til sneen.

  8 afrejser
  7 nætter
  Fra 2.848,- DKK
  Bus eller kør selv
 • meget attraktive priser

  Rødungstøl Høyfjellshotel

  Norge - Hygge og atmosfære

  Rødungstøl Høyfjellshotel ligger perfekt midt i terrænnet i Bergsjøområdet tæt ved Skarslia og Ål. Familiehotel med god mad.
  Bemærk 1-2 børn gratis og book-tidlig-rabat. 

  11 afrejser
  7 nætter
  Fra 2.798,- DKK
  Bus eller kør selv
 • Hotel og Alpinlejligheder på mellemstationen

  Hotel og gode alpinlejligheder med ski-in/ski-out samt udsigt til pisterne og Gudbrandsdalen.

  Kan det være meget bedre?

  18 afrejser
  7 nætter
  Fra 2.248,- DKK
  Bus eller kør selv
 • God beliggenhed for familien eller gruppen med erfarende skiløbere

  Nybyggede eksklusive skihytter til 8-10 pers. - perfekte til den kræsne skiløber, der ønsker ski in/ski out.

  18 afrejser
  0 nætter
  Fra 8.748,- DKK
  Kør selv
 • På Norges tag: Super spa hotel til meget fornuftige priser

  Det genåbnede Rondane Høyfjellshotel byder Ruby gæster velkommen på Mysuseter med gode priser.  Høyfjellsthotel med spa, pool og spændende køkken.

  19 afrejser
  7 nætter
  Fra 3.748,- DKK
  Bus eller kør selv
 • Mulighed for mini-skiferie

  Hafjell Hotell

  Midt i Hafjells uspolerede natur

  Dejligt familievenligt hotel med rummelige værelser - beliggende centralt på Hafjell. Fine børnerabatter og opredningspriser for voksne. Ophold med 3/4-pension og bus til døren. 

  21 afrejser
  7 nætter
  Fra 2.248,- DKK
  Bus eller kør selv
 • Perfekt til børnefamilier med 'begynderbørn'

  Solsiden Lejligheder - lejligheder af høj kvalitet flot udstyret og med beliggenhed perfekt for børnefamilier lige ud til pisten ovenfor børneområdet.

  17 afrejser
  7 nætter
  Fra 5.598,- DKK
  Kør-selv eller bus (tilkøb)
 • Skiferie for de aktive rejsende

  Tag på en eventyrlig vinterfjeld eller alpin fællesrejse, hvor du kommer til at opleve Norges skønne landskaber på ski i godt selskab.  

  Ingen dato sat
  7 nætter
  Forespørg
  Bus eller kør selv
 • NYHED - Special-tilbud i uge 2 til 6

  GudbrandsGard Hotell på Kvitfjell

  Ski in/ski out på Mellemstasjonen

  Hotel med wellness og pool

  12 afrejser
  5 nætter
  Fra 3.948,- DKK
  Kør selv