På egen hånd eller sammen med andre

Skiferie i Norge

Individuelle og fællesrejser, hvor Ruby Rejser har lejet hele hotellet, skirejser til Norge for singler, for singler med børn og kun for voksne. 5-stjernet hvilebus med høj komfort samt opsamling i Jylland, på Fyn og Sjælland. Du kan bo i fjeldstuer, hytter eller lejligheder i Norges topskisteder.

Individuel skiferie
Ruby Rejser laver traditionelle skirejser til Norge med forkælelse og samvær på højfjeldshoteller eller fjeldstuer, knitrende sne og pejsestemning i hytter og lejligheder. Transporten kan være i vores komfortable busser til Norge eller man kan vælge at køre selv.

Fællesrejser
Ruby Rejsers egne hoteller i Norge, driver vi på vores helt egen måde. Fællesrejsen er med ansvarlige gæster, som selv er med til at skabe en ferie, som er helt optimal - det kan sammenlignes med en stor gruppe, som sammen har lejet en stor hytte. Her er det Ruby Rejser som har lejet et helt hotel eller pensionat, og vi har sørget for indkøb af al maden - medens gæsterne selv skal være med til at lave og servere mad for hinanden - ligesom det er hoteller uden stuepiger; du skal selv holde stedet rent og pænt.

Denne ferieform er helt unik for Ruby Rejser - den skaber et godt fællesskab og meget glade gæster.

Læs mere om vores fællesrejser.

På ski på vinterfjeldet
Ruby Rejser er en meget rutineret arrangør af udfordrende ture på vinterfjeldet i Norge. Fx på ski fra hytte til hytte gennem en hel uge, enten med eller uden bagagetransport. Desuden har Ruby Rejser fællesrejser til hhv. Gjendesheim og Skarslia i uge 6 og uge 12 -  begge uger med vinterfjeld som tema: 8 skidage fyldt med oplevelser - vi sætter fokus på ture og topture, for både øvede og begyndere ude i vinterfjeldet. Turene giver dig en viden om langrendsteknik, ski-orientering på kort, med kompas og GPS, at vurdere terrænet og farer for sneskred. Endelig arrangerer Ruby Rejser i samarbejde med Hurtigruten, skitouring i nordnorge. Arctic Ski & Sail tager dig med til nogle af de bedste skisteder nord for polarcirklen - Senja, Lyngsalpene og Kvaløya. Alle ekskursioner er skræddersyede og tilrettelagt af Hurtigrutens certificerede fjeldguider, og passer til alle fra nybegyndere til eksperter. 

Efterskoler og storgrupper
Vores fællesrejse koncept betyder, at vi har lejet hele hoteller og har gode kontakter, hvis det drejer sig om rigtig store grupper. Vi har hytter/fjeldstuer i størrelsen 35 - 150 senge. Desuden har vi storhytter i størrelsen 10-30 personer.

For de rigtig store grupper - op til 150 - kan vi tilbyde Skarslia Ruby Hotel. Her kan alle bo og spise under samme tag. Med lejligheder i Skarslia Apartment har vi haft grupper på over 200. Det perfekte sted for efterskoleturen med alpint skiløb og langrend lige uden for døren. For lidt mindre grupper har vi Ruby Kvitfjell hotel, lige ved liften i et af Norges bedste alpinområder. Plads til 60+ personer. 

Læs mere om efterskoler på skiferie.

View as Grid List

Items 1-10 of 44

Side
per side
 • Mulighed for mini-skiferie

  Hafjell Hotell

  Midt i Hafjell

  Dejligt familievenligt hotel med rummelige værelser - beliggende centralt på Hafjell. Fine børnerabatter og opredningspriser for voksne. Ophold med 3/4-pension og bus til døren. 

  21 afrejser
  7 nætter
  Fra 2.248,- DKK
  Bus eller kør selv
 • Norge - Selvstændig lejlighed på Ruby Skarslia Hotel

  Langrend og alpint skiløb lige udenfor og flot udsigt fra stor terrasse. 

  18 afrejser
  7 nætter
  Fra 2.648,- DKK
  Kør selv
 • Skiferie i Norge

  Alpint skiløb i topklasse kombineret med bedste norske fjeldstuestemning. Langrend fra døren.

  1 afrejse
  7 nætter
  Fra 3.158,- DKK
  Bus eller kør selv
 • Snesikker skiferie i Norge

  Højtbeliggende på Høvringen med en fantastisk udsigt som fællesnævner. 

  11 afrejser
  7 nætter
  Fra 3.498,- DKK
  Bus eller kør selv
 • Skiferie i Hemsedal i Norge

  Alpint skiløb i topklasse kombineret med bedste norske fjeldstuestemning. Langrend fra døren. 

  3 afrejser
  7 nætter
  Fra 3.658,- DKK
  Bus eller kør selv
 • Spahotel på "Norges tag"

  Det genåbnede Rondane Høyfjellshotel byder Ruby gæster velkommen på Mysuseter med gode priser. Høyfjellsthotel med spa, pool og spændende køkken.

  19 afrejser
  7 nætter
  Fra 3.748,- DKK
  Bus eller kør selv
 • Book-tidligt-rabat & Gode børnerabatter i januar

  Skiferie i Danebu Kongsgaard i Valdres

  På ski med stolte traditioner

  Danebu for danske skiløbere

  1 afrejse
  5 nætter
  Fra 3.748,- DKK
  Kør selv
 • NYHED - Special-tilbud i uge 2 til 6

  GudbrandsGard Hotell på Kvitfjell

  Ski in/ski out på Mellemstasjonen

  Hotel med wellness og pool

  16 afrejser
  5 nætter
  Fra 3.948,- DKK
  Kør selv
 • BOOK-TIDLIGT-RABAT

  Vestlia Resort Hotel – Geilo

  Et dejligt lodgehotel på fjeldet til hele familien, ski in/ski out til både alpin og langrend

  Gratis børn i uge 2-7 og 10-12. Individuelle rejser på hotel med swimmingpool, spa og hygge og med et af Norges bedste fjeld-køkkener.

   

  30 afrejser
  7 nætter
  Fra 3.998,- DKK
  Bus eller kør selv
 • Norge - Bo på Mellemstasjonen

  Lækre hytter og hyttelejligheder med nem adgang til dagligvarebutik, skiskole, skiudlejning, skibutik og børneområdets faciliteter.

  18 afrejser
  5 nætter
  Fra 4.148,- DKK
  Kør selv