Skiferie i Norge

Skiferie på egen hånd eller sammen med andre

Ruby Rejser tilbyder et bredt udsnit af forskellig skiferie i Norge. Vi tilbyder alt fra begivenhedsrige skirejser for singler til rolige, hyggelige skirejser for børnefamilier.

Du står på toppen af det snebeklædte, majestætiske bjerg og indånder den helt rene, norske bjergluft. Du spejder mod nabobjerget, der fra din position blot er en silhuet, da solen netop er ved at kravle op ad dets modsatte side. Faktisk kan du lige nøjagtigt skimte toppen af den guddommelige ildkugle ved bjergets top. Den smule lys der sniger sig over nabobjerget, lyser dit bjerg op på en yderst behersket og behagelig måde. Sigtbarheden er i top, så du kan ubesværet se ud over den perfekte, nypræparerede pist, som er omgivet af høje grantræer, der i dagens anledning er beklædt med blød sne.

Den friske bjergluft, som du ubeskedent suger til dig, sliber din hjerne og dit sind, som fremstår skarpere end i uendeligheder. Ingen udfordring synes at være for stor på dette tidspunkt. Intet problem føles uløseligt. Livsglæden og viljen bobler lystigt i din krop. Dine mange bekymringer fra dagligdagen i Danmark har lagt sig i bunden af dit sind, hvor de har kastet et slumretæppe over sig. På deres tunger opløses netop nu en stærk, stærk sovepille, der gør, at du med garanti får fred de næste mange dage, så du ubesværet kan koncentrere dig fuldt ud om, hvad disse handler om: at stå på ski.

Solen er nysgerrig og morgenfrisk, og derfor er den næsten allerede kravlet over nabobjerget. Du mærker dens livgivende stråler varme dine kølige kinder, som er blevet røde af den friske bjergluft. Du tager endnu en dyb indånding og føler, at hele din krop og dit sind bliver renset af den ubeskriveligt rene bjergluft, for hvem bilos og røg fra forbrændingsanlæg er komplet fremmed. Du presser dine skistave mod sneen og skubber dig frem, indtil du når et punkt, hvor bjerget begynder at hælde. Herefter går det hele problemfrit, og dine arme får hvile, mens du drøner fra side til side ned ad bjerget til lyden af dine ski, der skærer igennem sneen. Det kilder en smule i din mave. En fornemmelse, der minder dig om at være barn og ubekymret igen. Det her bliver aldrig kedeligt, tænker du, mens et smil ubevidst sætter sig nedenunder dine skibriller.

Læs mere
View as Grid List

Items 11-20 of 57

Side
per side
Velplaceret højfjeldshotel med højt serviceniveau

Her er der tid og plads til fordybelse. Du finder et herligt fjeldbad og et godt fjeldinspireret køkken. Derudover tilbyder området et væld af aktiviteter – det er blandt andet et vaskeægte langrendseldorado.

 • 12 afrejser
 • 5 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_car.png
  Kør selv
Fra 4.198,- DKK
Norge - skiferie på egen hånd

Individuel skiferie. Lige ved liften og med langrendsløjper fra døren finder du en række fine lejligheder.  

 • 11 afrejser
 • 7 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_bus.png
  Bus eller kør selv
Fra 4.298,- DKK
50 meter fra liften

Hyggelige lejligheder fra vinterlegene i ´94 beliggende lige ved lifter, løjper og børneområde.

 • 18 afrejser
 • 7 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_car.png
  Kør selv
Fra 4.298,- DKK
Sne, fjeld og hygge i Norge

Romundgardseter er en rigtig traditionel seter med en central beliggenhed på Høvringen. Hurtig bestilling tilrådes. 

 • 7 afrejser
 • 7 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_bus.png
  Bus eller kør selv
Fra 4.598,- DKK
Skiferie i Norge for alle pengene

Formoseter har nogle af de fineste hytter på Høvringen med dejlig stemning og skånsomt moderniseret. 

 • 11 afrejser
 • 7 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_bus.png
  Bus eller kør selv
Fra 4.598,- DKK
Bo på Mellemstationen tæt på skibakken

Lækre hytter og hyttelejligheder i god standard, og med nem og hurtig adgang til alle faciliteter.

 • 22 afrejser
 • 5 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_car.png
  Kør selv
Fra 4.798,- DKK
Lækre hytter med ski in/ski out

Bo i en af Sørlias hyggelige hytter med ski in/ski out, der giver let adgang til at boltre sig i Hafjells kridhvide sneparadis.

 • 14 afrejser
 • 7 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_car.png
  Kør selv
Fra 4.898,- DKK
Hotel centralt i Hafjell

Dejligt familievenligt hotel med rummelige værelser, fine børnerabatter og opredningspriser for voksne. Ophold med 3/4-pension og bus til døren. 

 • 16 afrejser
 • 7 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_car.png
  Kør selv
Fra 4.998,- DKK
Alpinlejligheder på mellemstationen

Tag med til populære Kvitfjell i Norge, og tilbring skiferien med base i gode alpinlejligheder på mellemstationen, der har ski-in/ski-out, samt udsigt til pisterne og Gudbrandsdalen.

 • 22 afrejser
 • 7 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_bus.png
  Bus eller kør selv
Fra 5.198,- DKK
Tradition, langrend og smuk natur ved Jotunheimen i Norge

Skønt, individuelt skiferiemål øverst i dalen og midt i langrendsområdet. Her er naturen storslået, udsigten skøn, traditionerne holdt i hævd og fjeldstuen flot både inde og ude.

 • 6 afrejser
 • 7 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_bus.png
  Bus eller kør selv
Fra 5.198,- DKK

Få en fantastisk skiferie til Norge med os som arrangører

Hvis du synes, ovenstående lyder som noget af det mest fantastiske, du kan forestille dig, så er du, ligesom os, tilhænger af skiferier. Det betyder også at en skiferie i Norge, ville være et oplagt valg til din næste skidestination, og vi kan hjælpe dig med at finde den helt rigtige tur.

Vores store passion for skiferier fører til, at vi afvikler nogle af de mest formidable af slagsen. På en skiferie i Norge med Ruby Rejser er der styr på det hele. Vi sørger for behagelig transport til de bedste destinationer, og vi sørger for, at du får al den assistance, som du måtte få brug for i løbet af din skiferie. Uanset om du er single, et travlt familiemenneske eller noget helt tredje, har vi en ferie, som passer perfekt til dine behov og ønsker. Vores udbud af skiferier er nemlig mangfoldigt og varieret. Hvis du har spørgsmål af den ene eller anden art til en skiferie i Norge, er du meget velkommen til at give os et kald på 86 15 35 99.

DE FORSKELLIGE REJSETYPER

Som sagt er vores udbud af skiferie i Norge yderst varieret, hvorfor der utvivlsomt er noget for enhver smag i dette udbud. Overordnet set deler vi vores skiferier op i to kategorier, nemlig individuelle skiferier og fællesrejser. Du kan læse nærmere, om de skiferier vi tilbyder. Hvis det skulle have interesse, kan du også læse om de langrendsrejser vi tilbyder.

                

INDIVIDUEL SKIFERIE

Hos Ruby Rejser har vi mere end 40 års erfaring med al slags skiferie i Norge, hvor vi i høj grad vægter det sociale samvær og den traditionelle norske fjeldhyttestemning meget højt. Hvis du rejser med os, kan du vælge at køre selv eller læne dig tilbage i en af vores komfortable busser. Du vil uden tvivl kunne finde en skiferie i Norge, der er skræddersyet til dine ønsker og behov - og det er, uanset om du ønsker meget eller lidt assistance fra os.

Vores individuelle skiferier er særligt populære blandt børnefamilier og vennepar. Det vælges i høj grad af dem, der rejser med en base af mennesker, og som ikke er superinteresserede i at møde en masse nye mennesker. Tag eventuelt et kig på disse rejser til Høvringen.

 

FÆLLESREJSER

En af vores signaturrejseformer er vores fællesrejser, hvor alle gæster indgår et medansvar for at skabe den gode skistemning i hytten. På den måde har vi erfaret, at man skaber et helt særligt fællesskab, som ikke behøver at være begrænset til den uge, man er i hytten. Vi skaber rammerne for denne unikke fællesskabsfølelse gennem de daglige gøremål, hvor gæster selv står for madlavning og lignende. Hvis du elsker at møde nye mennesker, så kunne vores fælles-skirejser til Norge sagtens være noget for dig. Disse rejser er særligt populære blandt singler.Du kan se, hvilke fællesrejser vi tilbyder her.

DINE MULIGHEDER I NORGE

Norge er et fantastisk land på rigtig mange områder. Når det kommer til ski, leverer Norge i den grad også varen, må man sige. Mange områder er ekstremt familievenlige, så hvis du har småbørn, vil Norge sandsynligvis være en drømmedestination.

Hvis man skal kritisere Norge en smule, så skal det være for, at nogle af skisportsområderne ikke tilbyder vilde nok løjper til at stimulere de fartgale adrenalinjunkier. Hvis man ønsker vilde, stejle løjper, er Østrig nok et bedre bud end Norge. Her på siden skal det dog ikke handle om Østrig, det skal derimod handle om skiferier i Norge. Hvis du endnu ikke er overbevist om, at Norge bør være årets eller næste års skidestination, kommer der herunder et par yderligere argumenter for, at skituren bør gå til netop Norge.

                

5 grunde til at tage på skiferie i Norge:

1) I Norge får du familievenlige alpine skiområder. Tag hele familien med på et sneeventyr.

2) Norge byder på store og flotte langrendsløjper. Oplev den rå og uspolerede natur på langrend.

3) Norge er garant for autentisk fjeldhygge. Nyd de stille stunder i Norges fjelde.

4) Guidede langrendsture fra hytte til hytte. Undervisning i langrend i de Norske fjelde, for øvede & nybegyndere.

5) Vi tilbyder fantastiske ture for efterskoler/storgrupper. Vi har hytter og hoteller, der kan huse alt mellem 10 - 200. Ingen gruppe er for stor.