Skiferie i Norge

Skiferie på egen hånd eller sammen med andre

Hos Ruby Rejser finder du et bredt udsnit af forskellige skiferier i Norge. Vi tilbyder alt fra begivenhedsrige skirejser for singler til rolige, hyggelige skirejser for børnefamilier til børnevenlige skiområder.

Oplev et spændende og varieret skiløb i Norge

Du står på toppen af det sneklædte, majestætiske bjerg og indånder den helt rene, norske bjergluft. Du spejder mod nabobjerget, der fra din position blot er en silhuet, da solen netop er ved at kravle op ad dets modsatte side. Faktisk kan du lige nøjagtigt skimte toppen af den guddommelige ildkugle ved bjergets top. Den smule lys, der sniger sig over nabobjerget, lyser dit bjerg op på en yderst behersket og behagelig måde. 

Sigtbarheden er i top, så du kan ubesværet se ud over den perfekte, nypræparerede pister, som er omgivet af høje grantræer, der i dagens anledning er beklædt med blød sne. Den friske bjergluft, som du ubeskedent suger til dig, sliber din hjerne og dit sind, som fremstår skarpere end i uendeligheder. Ingen udfordring synes at være for stor på dette tidspunkt. Intet problem føles uløseligt. Livsglæden og viljen bobler lystigt i din krop. Dine mange bekymringer fra dagligdagen i Danmark har lagt sig i bunden af dit sind, hvor de forbliver de næste mange dage. Den helt friske luft, de smukke bjerge og den imponerende udsigt sørger nemlig for, at du kan opleve ro i sindet, så der netop kun er ét fokuspunkt for ferien: at stå på ski.

Solen er nysgerrig og morgenfrisk, og derfor er den næsten allerede kravlet over nabobjerget. Du mærker dens opfriskende stråler varme dine kølige kinder, som er blevet røde af den friske bjergluft. Du tager endnu en dyb indånding og føler, at hele din krop og dit sind bliver renset af den ubeskriveligt rene bjergluft, for hvem bilos og røg fra forbrændingsanlæg er komplet fremmed. Du presser dine skistave mod sneen og skubber dig frem, indtil du når et punkt, hvor bjerget begynder at hælde. Herefter går det hele problemfrit, og dine arme får hvile, mens du drøner fra side til side ned ad bjerget til lyden af dine ski, der skærer igennem sneen. Det kildrer en smule i din mave. En fornemmelse, der minder dig om at være barn og ubekymret igen. Det her bliver aldrig kedeligt, tænker du, mens et smil ubevidst sætter sig nedenunder dine skibriller.

Læs mere
Side
per side

Items 51-60 of 66

Fjeldlandsby med hytter der har plads til 5 eller 9 personer

Tag familien med på skiferie til et af Norges mest snesikre områder, og bo i en af de charmerende hytter i Skeikampen Fjellandsby, der emmer af traditionel, norsk fjeldhygge.


 • Ingen dato sat
 • transport_icon/images/t/r/transport_ikon_-_egen_transport_2.png
  Egen transport
 • 5-7 nætter
Forespørg
Familiens favorithytter med plads til 6, 10 eller 12 personer

Geilolia Hyttetuns hytter er hyggeligt beliggende i et lille skovområde umiddelbart ved siden af lifte, pister, skiskole og skileje ved Geilolia Skicenter. Der er 0-250 meter fra pisten til hytterne. 


 • Ingen dato sat
 • transport_icon/images/t/r/transport_ikon_-_egen_transport_2.png
  Egen transport
 • 5-7 nætter
Forespørg
Hytter med plads til enten 12 eller 16 personer

Bo i en stor hytte i Nordlia kun 300 meter fra skibakken og gondolen på Hafjell Alpine Center. Uden tvivl den ideelle indkvartering for familier. Hytten har en stor terrasse med grill og fin udsigt.


 • Ingen dato sat
 • transport_icon/images/t/r/transport_ikon_-_egen_transport_2.png
  Egen transport
 • 5-7 nætter
Forespørg
Fremragende skilejligheder med plads til 5 eller 8 personer

Perfekt beliggende ferielejligheder til børnefamilier med ski in/ski out. Både langrendsløjper og alpine pister er lige ved døren, og der er tilmed også nem adgang til skiskole og begynderbakke.  


 • Ingen dato sat
 • transport_icon/images/t/r/transport_ikon_-_egen_transport_2.png
  Egen transport
 • 5-7 nætter
Forespørg
Hotel på mellemstationen

Tilbring skiferien på underskønne Kvitfjell og bo på Kvitfjell Hotel, der byder på ski-in/ski-out, panoramaudsigt over Gudbrandsdalen og god, solid mad i en hyggelig restaurant.


 • Ingen dato sat
 • transport_icon/images/i/c/ico_bus.png
  Bus eller kør selv
 • 5-7 nætter
Forespørg
Bo i egen lejlighed med plads til op til 8 personer

Tag familien med til et af Norges skønneste skiområder, og bo i lækre lejligheder, hvor I kan hygge jer i fred og ro, mens I stadig er tæt på hotellets faciliteter og de gode forbindelser til skiområdet.


 • Ingen dato sat
 • transport_icon/images/t/r/transport_ikon_-_egen_transport_2.png
  Egen transport
 • 3-5 nætter
Forespørg
Hyggelige hytter med plads til mellem 2 og 10 personer

Spænd langrendsskiene på og tag til Høvringen med hele familien. Bo i en hyggelig hytte ved Rondane Haukliseter og kombiner vilde udsigter med rummelighed og smagfuld indretning.


 • Ingen dato sat
 • transport_icon/images/i/c/ico_bus.png
  Bus eller kør selv
 • 7 nætter
Forespørg
Hyggelige hytter med plads til 4 personer

Skigaarden ligger midt i Hemsedal Skisenter og nær højfjeldet i Holdeskaret. Området er bygget op omkring en gårdsplads med en hovedbygning med bar, restauranter og Skistarshop.


 • Ingen dato sat
 • transport_icon/images/t/r/transport_ikon_-_egen_transport_2.png
  Egen transport
 • 7 nætter
Forespørg
Totalrenoveret hytte med plads til op til 16 personer

Hafjell Gard Storhytte ligger perfekt placeret kun et sneboldskast fra nærmeste pister samt langrendsløjper. Den totalrenoverede hytte er rummelig og tilbyder en god base til aktiviteterne i sneen.


 • Ingen dato sat
 • transport_icon/images/t/r/transport_ikon_-_egen_transport_2.png
  Egen transport
 • 7 nætter
Forespørg
Snesikker skiferie i Norge

Tag på skiferie til Høvringen og bo på det højtbeliggende fjeldhotel med en skøn udsigt og få den perfekte kombination af nyrenoveret modernitet og klassisk fjeldstuehygge.


 • Ingen dato sat
 • transport_icon/images/i/c/ico_bus.png
  Bus eller kør selv
 • 7 nætter
Forespørg

Få en fantastisk skiferie til Norge med Ruby Rejser som arrangører

Hvis du synes, ovenstående lyder som noget af det mest fantastiske, du kan forestille dig, så er du, ligesom os, tilhænger af skiferier. Det betyder også, at en skiferie i Norge ville være et oplagt valg til din næste skidestination, og vi kan hjælpe dig med at finde den helt rigtige tur. Vores store passion for skiferier fører til, at vi afvikler nogle af de mest formidable af slagsen. 

På en skiferie i Norge med Ruby Rejser er der styr på det hele. Vi sørger for behagelig transport til de bedste destinationer, og vi sikrer, at du får al den assistance, som du måtte få brug for i løbet af din skiferie i Norge. Uanset om du er single, et travlt familiemenneske eller noget helt tredje, har vi en ferie, som passer perfekt til dine behov og ønsker. Vores udbud af skiferier er nemlig mangfoldigt og varieret og byder på muligheder for både let øvede og erfarne skiløbere. 

Hvis du har spørgsmål af den ene eller anden art til en skiferie i Norge, er du meget velkommen til at give os et kald på 86 15 35 99. Vi deler gerne ud af vores viden om alle skisportssteder i Norge, samt ferier med varieret skiløb for alle niveauer.

 

Vælg mellem forskellige rejsetyper

Som sagt er vores udbud af skiferier i Norge yderst varieret, hvorfor der utvivlsomt er noget for enhver smag i dette udbud. Overordnet set deler vi vores skiferier op i to kategorier – nemlig individuelle skiferier og fællesrejser. Her kan du læse nærmere om alle de skiferier, vi tilbyder, så du kan nå frem til den løsning, der passer bedst til dig. Og hvis det skulle have interesse, kan du også læse om de langrendsrejser, vi tilbyder til smukke Norge.

Skiudsigt Langrend Langrend

                

Individuel skiferie i Norge

Hos Ruby Rejser har vi mere end 40 års erfaring med al slags skiferie til de norske fjelde, hvor vi i høj grad vægter den traditionelle norske stemning i hyggelige hytter meget højt. Vi har både mindre hytter samt storhytter, der kan rumme hele familien og alle vennerne. 

Vi tilbyder også skiferier på gode skihoteller. Hvis du rejser med os, kan du vælge den traditionelle kør-selv-skiferie. Du kan også vælge at læne dig tilbage i en af vores komfortable busser, der fragter dig hele vejen til din destination. Du vil uden tvivl kunne finde en skiferie i Norge, der er skræddersyet til dine ønsker og behov – og det er uanset, om du ønsker meget eller lidt assistance fra os. Vores individuelle skiferier er særligt populære blandt børnefamilier og vennepar. Denne løsning vælges i høj grad af dem, der rejser med en fast base af mennesker, der prioriterer nærværet med dem, de kender godt. Tag eventuelt et kig på destinationerne Høvringen, Hafjell og Geilohvor der er lange pister til alle niveauer – fra familievenlige pister til et udfordrende og fantastisk skiløb.

 

Fællesrejser

En af vores signaturrejseformer er vores fællesrejser, hvor alle gæster indgår i et medansvar for at skabe den gode skistemning undervejs på ferien. På den måde har vi erfaret, at man skaber et helt særligt fællesskab, som ikke behøver at være begrænset til den uge, man er afsted. Vi skaber rammerne for denne unikke fællesskabsfølelse gennem de daglige gøremål, hvor vores gæster selv står for madlavning og lignende. Hvis du elsker at møde nye mennesker og få nye venskaber, så kan vores fællesrejser til Norge sagtens være noget for dig. Disse rejser er blandt andet populære blandt folk, der er vant til at rejse alene. Du kan se, hvilke fællesrejser vi tilbyder i Norge her.

Dine muligheder på skiferie i Norge

Norge er et fantastisk land på rigtig mange områder. Når det kommer til ski, leverer Norge i den grad også varen, må man sige. Mange områder er ekstremt familievenlige, så hvis du har småbørn, vil Norge sandsynligvis være en drømmedestination for jer alle. Alle destinationer byder på majestætiske bjerge, også kaldet de skandinaviske alper, der tilbyder udfordringer for alle niveauer. 

Er du dog ikke er helt overbevist om, at Norge bør være årets eller næste års skidestination? Så har vi her samlet et par yderligere argumenter for, at skituren bør gå til netop Norge.

Off-piste Ski for hele familien Alpinski

                

5 grunde til at tage på skiferie i Norge:

 1. I Norge får du familievenlige alpine skiområder. Du kan dermed tage hele familien med på et sneeventyr.
 2. Norge byder på store og flotte langrendsløjper. Oplev blandt andet den rå og uspolerede natur på langrend.
 3. Norge er garant for autentisk fjeldhygge. Både du og hele familien kan nyde de stille stunder i Norges fjelde.
 4. Du kan komme på guidede langrendsture fra hytte til hytte eller få undervisning i langrend i de norske fjelde – for øvede og nybegyndere.
 5. Vi tilbyder fantastiske ture for efterskoler/storgrupper. Vi har hytter og hoteller, der kan huse alt mellem 10 og 200 gæster. Ingen gruppe er for stor.

 


Ofte stillede spørgsmål
Hvilke typer skiferier tilbyder Ruby Rejser?

Vi har et bredt udvalg af skiferier i Norge, hvad end du rejser alene, med familie eller venner, og hvad end du er til alpin, langrend eller begge dele. Vi tilbyder sociale fællesrejser samt individuelle ferier i hytter og lejligheder.

Hvordan kommer jeg frem til min skiferie i Norge?

Hvis du vælger at tage til Norge i egen bil, er vi hos Ruby Rejser behjælpelige med at arrangere færgetransporten. På mange rejser kan du også vælge at læne dig tilbage i en af vores komfortable busser på din vej mellem Danmark og Norge.

Hvor skal jeg tage på skiferie med børn?

I Norge finder du masser af familievenlige skidestinationer. Tag hele familien med på et sneeventyr i eksempelvis Hafjell, Kvitfjell eller Geilo.

Hvorfor tage på skiferie med Ruby Rejser?

Der er mange gode grunde til at tage på en skiferie med Ruby Rejser. Nyd blandt andet godt af familievenlige, alpine skiområder, langrendsløjper i imponerende omgivelser og autentisk fjeldhygge. Hos Ruby Rejser er vi eksperter i skiferier i Norge.

Hvad skal jeg have med på en skiferie i Norge?

På en skiferie i Norge skal du huske det varme tøj. Tænk gerne i mange lag og husk blandt andet skihjelm, skibriller, vanter, hue, toilettaske, pas, skiundertøj, halstørklæde, skisokker og skiudstyr.