Skiferie i Østrig

Klassiske og nye skirejsemål

Tag skiene på nakken og kom med til et alpint paradis i Østrig, hvor 250-300 km pister venter på at blive udforsket. Besøg klassiske skisportsteder eller sæt kursen forbi ukendte perler - og glem ikke at opleve afterskien. 

Skiferie i Østrig er klassisk alpehygge på charmerende hoteller, høj sol over alpetoppene og fart ned ad de mere end 200 km pister. De østrigske bjerge udgør ganske enkelt et alpint paradis med brede og velpræparerede pister, vild bjergnatur og uimodståelig sne, og her er bestemt noget for alle niveauer og aldre. Uanset om du leder efter familievenlige børneområder, vild off-piste eller verdensklasse afterski er du kommet det rette sted hen – Østrig har mildest talt det hele.
Det er altså ikke uden grund, at Østrig er så populær blandt skiglade danskere, og det lille alpeland byder da også på en hel række charmerende skiområder.
Rejs med Ruby Rejser og få en skiferie, du sent glemmer. Bestil din skirejse nu!

Læs mere om vores forskellige indkvarteringer herunder.
Er du mere til autentisk fjeldhygge, store børneområder og smukke langrendsløjper, så se vores store udvalg af skiferier til Norge her.

 

Læs mere
Vi kunne desværre ikke finde nogen rejser her. Prøv venligst igen.

Individuelle rejser eller skirejser i gruppe

Hos Ruby Rejser har vi stor erfaring med at arrangere skiferier for både større grupper og dem, der vil rejse på egen hånd med venner eller familie. Rejser I på egen hånd har vi eksempelvis et "stamhotel" med god forplejning og hyggelige omgivelser, der varmt kan anbefales. Er I mere til rummelighed og selvstændig ferie, tilbyder vi også hytter og lejligheder, hvor I selv kan stå for madlavningen. Flere af vores hytter ligger midt på pisterne, som giver den ideelle beliggenhed til dagens skiudskejelser. For de større grupper er vores fokus på det gode og alsidige skiområde, samt ikke mindst de hyggelige rammer med plads til socialisering for hele gruppen. Udover nedenstående destination(er) har vi samarbejder med en række andre hoteller og skiområder. 

 

Snowcamp – Danmarks største skitest

I samarbejde med Surf & Ski tilbyder Ruby Rejser hvert år en stor skitest-uge i skønne Sölden. På Snowcampen er der masser af undervisning og workshops for alle, der gerne vil blive bedre på ski eller snowboard. Ved foden af Tiefenbach-gletsjeren i Sölden sætter vi en stor dansk testcamp op, hvor du frit kan vælge det udstyr, du har lyst til at prøve. Snowcampen er en helt unik mulighed for at finpudse din teknik, afprøve kvalitetssikre ski- og snowboard-modeller samt at nyde en hyggelig uge i de charmerende østrigske alper.

 

Alpehygge og afterski

Trods et skønt alpintområde byder en skiferie til Østrig på meget mere end bare skiløb og bjergtagende udsigter. Landet er nemlig kendetegnet ved en hel speciel og autentisk alpestemning i de små byer, der lægger op til hyggelige stunder med smagfulde egnsretter og lokale øl. Der er ikke langt fra den ene charmerende restaurant til den næste, og caféer, barer og butikker ligger side om side på de hyggelige gader. Tager du på skiferie til Østrig, er det derfor også et must at stifte bekendtskab med den legendariske afterski, der får stemningen til at toppe. Uanset om du er til en kop varm kakao i rolige omgivelser på en lille bar eller om du er til dans på bordene og fadøl i lange baner, så rammer den østrigske afterski plet hver gang.

Østrig er desuden kendt for sine lækre helsebade, og flere hoteller har små wellnessafdelinger, der er det perfekte afbræk fra en lang dag på ski. Forkæl dig selv med en tur i sauna eller dampbad og få kroppen helt ned i gear efter de mange timer på pisterne.

Aftensski i Saalbach Hotel i Saalbach Gondol Saalbach

5 gode grunde til at tage på skiferie i Østrig

• Der er store pistenetværk på tværs af flere bjerge – du får mere end 200 km pister

• Det alpine skiløb er ganske enkelt sublimt. Et hav af skiområder sikrer noget for alle niveauer og aldre

• Der er randonne for de eventyrlystne – Tag på ture med overnatninger i bjergene med professionelle bjergguider

• Indkvarteringerne er skønne og autentiske. Vælg mellem hoteller, hytter og lejligheder – alle med god placering, dejlig forplejning og hyggelige faciliteter

• Afterski! Østrigs afterski er måske verdens bedste. Her finder du alt fra hyggelige snakkekroge til dans på bordene