Klassiske og nye skirejsemål

Skiferie i Østrig

Klassiske Saalbach, Sölden og ukendte perler som Montafon, Wildschönau og Nassfeld. Alpine skiområder med 250-300 km pister og mindre familievenlige områder. Transport med bus eller i egen bil. 

Individuelle rejser

I Østrig har vi udvalgt hoteller, hytter og lejligheder med optimal beliggenhed i forhold til skiløbet. Vi har et ”stamhotel” på hvert rejsemål og tilbyder også hytter og lejligheder til dig, der gerne vil have en mere rummelig feriebolig og selv stå for madlavningen. Blandt andet har vi flere hytter beliggende midt på pisterne; hytter som du kun kan komme til på ski eller i liftenes åbningstid.

Clubhoteller 

I Saalbach og Montafon har Ruby Rejser lejet hele hotellet under betegnelsen ”Clubhotel”.

Clubhotellerne er kendetegnet ved en enkel og afslappet stemning, hvor opholdet inkluderer fuldpension. Med et hotel fyldt med Ruby-gæster er der gode muligheder for at finde ligesindede til dagens skiløb og til hygge, spil og snak om aftenen. I restauranten serveres maden som buffet både morgen og aften. Det er muligt at smøre madpakke ved morgenbordet, og drikkevarer tager du selv fra den ubemandede bar, hvorefter der afregnes sidst på ugen.

Grupper

Ved Ruby Rejser har vi altid haft mange skiklubber og større skigrupper på ski. I Østrig samarbejder vi med en række hoteller, der er velegnede til grupper, og som ofte har en rigtig god beliggenhed i forhold til lift og piste. Til grupper kan vi tilbyde hotelophold på mange destinationer. Også på rejsemål, som ikke er præsenteret her på hjemmesiden.

Randonne – Ski touring

Vil du gerne prøve kræfter med skiløbet uden for pisterne? Så tilbyder vi også randonne-ture, hvor vi overnatter i hytter ude i bjergene. Turene er altid med professionelle bjergguider, der kender lokalområdet. Randonne-turene kræver nogen erfaring med offpiste-skiløb.

Topmoderne hvilebusser eller egen bil

Vi har bus til Saalbach, Sölden og Wildschönau fra jul til påske. I uge 7 har vi ligeledes bus til Montafon og Nassfeld. Rejsemålene i Østrig er beliggende i kort afstand fra Danmark, og de er derfor også oplagte rejsemål, hvis du vil køre selv. 

View as Grid List

9 Items

per page
Set Descending Direction
 • Østrig: Familieskiferie på egen hånd

  Dalen er en tidslomme. Her er alting bare lidt roligere og priserne lidt lavere. Vi bor i Auffach, byen med hovedliften til det 109 km. store skiområde. Direkte adgang på ski til nabodalen Alpbachtal.

  6 afrejser
  7 nætter
  Fra 4.898,- DKK
  Bus
 • Østrig: Familievenlig alpeidyl

  Wildschönau-dalen er en lille tidslomme, hvor tradition, atmosfære og det gode værtskab er i fokus. Dalen Wildschönau består af 3 byer; Niederau, Oberau og længst inde Auffach, hvor vi bor og hvor hovedliften Schatzbergbahn er placeret.

  1 afrejse
  1 overnatning
  Fra 5.898,- DKK
  Kør selv
 • SAALBACH – EN AF DE STØRSTE KLASSIKKERE MED SKI-IN HOTEL

  Saalbach har et af Østrigs største og mest varierede skiområder - 270 km. pister i et stort sammenhængende skiområde. Her er der alpint skiløb for alle - på alle niveauer.  Vores omdrejningspunkt er Ruby Rejsers eget Clubhotel med skiløb lige til døren.

  OBS: der er favorable priser for forældre der rejser alene med deres børn i uge 10 - se mere under 'Praktiske informationer' nedenfor.

  14 afrejser
  7 nætter
  Fra 6.448,- DKK
  Bus
 • Østrig: Skiferie på egen hånd

  Nassfeld ligger i Østrig på grænsen til Italien og har en af Alpernes bedste solskins-statistikker. Her får du det bedste fra både de østrigske og italienske alper; høj snesikkerhed, velpræparerede pister og italiensk gastronomi. Skirejsen her er en individuel rejse, det vil sige uden guide fra Ruby Rejser.

  10 afrejser
  7 nætter
  Fra 6.498,- DKK
  Kør selv
 • Østrig: Ægte alpin stemning

  Sölden er et af danskernes mest besøgte rejsemål i Østrig. Her er et af Alpernes mest effektive liftsystemer, og med skiløb helt på til 3.340 m.o.h. er snesikkerheden i top.  NYT: Liftkortet dækker nu også Obergurgl/ Hochgurgl, så liftkortet samlet dækker 256 km. pister. 

  7 afrejser
  7 nætter
  Fra 6.898,- DKK
  Kør selv
 • Østrig: Top-bekvemmelige lejligheder og hytter med ski in/out.

  Sölden er et af danskernes mest besøgte rejsemål i Østrig. Her er et af Alpernes mest effektive liftsystemer, og med skiløb helt på til 3.340 m.o.h. er snesikkerheden i top.  NYT: Liftkortet dækker nu også Obergurgl/ Hochgurgl, så liftkortet samlet dækker 256 km. pister. 

  8 afrejser
  7 nætter
  Fra 6.998,- DKK
  Kør selv
 • Montafon – Østrigs ukendte dal

  Skiområdet hedder Montafon-Brandnertal og dækker alle skiområder i Montafon-dalen samt den nærliggende Brandnertal. Her er i alt 290 km. pister. Denne del af Østrig er ukendt land for de fleste danske skiløbere, men perfekt beliggende i den bjergrige provins Vorarlberg i det vestlige Østrig - kun godt 1.000 km. fra den danske grænse. 

  10 afrejser
  7 nætter
  Fra 7.898,- DKK
  Bus
 • Tag med på skitouring blandt Sydtyrols højeste tinder

  Skitouring og skibestigning er vejen til den ultimative alpine oplevelse. På denne tur kommer du til at arbejde for nedfarten. Til gengæld får du en alpin oplevelse af de store, med bestigning af høje tinder, storslåede udsigter og spændende nedkørsler. 

  1 afrejse
  6 nætter
  Fra 7.998,- DKK
  Kør selv
 • En oplevelse ud over det sædvanlige

  Tag på skiferie i Østrig med stil! Vi byder her på en luksusrejse i overdådig klasse. Nu kan du slippe for myldretrafikken i lufthavnen og træg ventetid. 

  Ingen dato sat
  3 nætter
  Forespørg
  Fly fra Billund