Klassiske og nye skirejsemål

Skiferie i Østrig

Klassiske Sölden og ukendte perler som Wildschönau og Nassfeld. Alpine skiområder med 250-300 km pister og mindre familievenlige områder. Transport med bus eller i egen bil. 

Individuelle rejser

I Østrig har vi udvalgt hoteller, hytter og lejligheder med optimal beliggenhed i forhold til skiløbet. Vi har et ”stamhotel” på hvert rejsemål og tilbyder også hytter og lejligheder til dig, der gerne vil have en mere rummelig feriebolig og selv stå for madlavningen. Blandt andet har vi flere hytter beliggende midt på pisterne; hytter som du kun kan komme til på ski eller i liftenes åbningstid.

Grupper

Ved Ruby Rejser har vi altid haft mange skiklubber og større skigrupper på ski. I Østrig samarbejder vi med en række hoteller, der er velegnede til grupper, og som ofte har en rigtig god beliggenhed i forhold til lift og piste. Til grupper kan vi tilbyde hotelophold på mange destinationer. Også på rejsemål, som ikke er præsenteret her på hjemmesiden.

Randonne – Ski touring

Vil du gerne prøve kræfter med skiløbet uden for pisterne? Så tilbyder vi også Randonne-ture, hvor vi overnatter i hytter ude i bjergene. Turene er altid med professionelle bjergguider, der kender lokalområdet. Randonne-turene kræver nogen erfaring med offpiste-skiløb.

Topmoderne hvilebusser eller egen bil

Vi har bus til Sölden og Wildschönau fra jul til påske. I uge 7 har vi ligeledes bus til Nassfeld. Rejsemålene i Østrig er beliggende i kort afstand fra Danmark, og de er derfor også oplagte rejsemål, hvis du vil køre selv. 

View as Grid List

7 Items

per side
 • Gode børnerabatter

  Wildschönau – Hotel Platzl

  Familieskiferie på egen hånd

  Dalen er en tidslomme. Her er alting bare lidt roligere og priserne lidt lavere. Vi bor i Auffach, byen med hovedliften til det 109 km. store skiområde. Direkte adgang på ski til nabodalen Alpbachtal.

  15 afrejser
  7 nætter
  Fra 4.873,- DKK
  Bus eller kør selv
 • Få mere end 280km pister fordelt på Kappl og Ischgl i Østrig

  Vi bor i Paznaun-dalen omgivet af Silvretta-massivet med udsigt til Piz Buin bjergtoppen. Med børnevenligt skiområde lige til døren, og som nabo til Ischgl´s store skiområde er her mulighed for en skiferie med store oplevelser på pisten.

  10 afrejser
  7 nætter
  Fra 5.298,- DKK
  Kør selv
 • Ægte Tyroler stemning i Sölden

  Sölden er et af danskernes mest besøgte rejsemål i Østrig. Her er et af Alpernes mest effektive liftsystemer, og med skiløb helt på til 3.340 m.o.h. er snesikkerheden i top. Liftkortet dækker nu også Obergurgl/ Hochgurgl, så liftkortet dækker samlet 256 km. pister. 

  15 afrejser
  7 nætter
  Fra 7.398,- DKK
  Bus eller kør selv
 • Perfekt beliggende lejligheder i Sölden

  Sölden er et af danskernes mest besøgte rejsemål i Østrig. Her er et af Alpernes mest effektive liftsystemer, og med skiløb helt på til 3.340 m.o.h. er snesikkerheden i top.  NYT: Liftkortet dækker nu også Obergurgl/ Hochgurgl, så liftkortet samlet dækker 256 km. pister. 

  12 afrejser
  7 nætter
  Fra 7.998,- DKK
  Bus eller kør selv
 • Skiferie på egen hånd i Østrig

  Nassfeld ligger i Østrig, lige på grænsen til Italien og har en af Alpernes bedste solskins-statistikker. Her får du det bedste fra både de østrigske og italienske alper; god stemning, høj snesikkerhed og velpræparerede pister samt udsøgt italiensk gastronomi. Indkvarteringerne ligger i 1.500 meters højde - midt i skiområdet og med pisten lige ved døren.

  Ingen dato sat
  7 nætter
  Forespørg
  Bus eller kør selv
 • Østrig: Top-bekvemmelige lejligheder og hytter med ski in/out.

  Sölden er et af danskernes mest besøgte rejsemål i Østrig. Her er et af Alpernes mest effektive liftsystemer, og med skiløb helt op til 3.340 m.o.h. er snesikkerheden i top. NYT: Liftkortet dækker nu også Obergurgl / Hochgurgl, så liftkortet samlet dækker 256 km. pister. 

  Ingen dato sat
  7 nætter
  Forespørg
  Bus eller kør selv
 • Østrig: Lækre lejligheder og rolig beliggenhed lige ved Giggijochliften.

  Regina´s Well-Apartment er beliggende kun ca. 300 m. fra hovedliften i Sölden; Giggijochbahn, og på vejen til liften og pisten passere man flere hyggelige afterskisteder og også vores skileje og skidepot. Giggijoch-liften blev i 2015 udskiftet med en helt ny gondollift, og er blandt verdens mest effektive lifte.

  Ingen dato sat
  7 nætter
  Forespørg