INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSELUdskriv

Skihøjskole i Kvitfjell

Norge - Fællesrejse for både børn og voksne

Tag på en skihøjskole med teknik, workshop og undervisning til alle deltagere. Opholdet er med fuldpension i bedste højskole-fællesrejse-manér på Ruby Rejsers hyggelige hotel i Kvitfjell.

In stock
Travel Code
F-KV03
Det kan du glæde dig til

Dette er et nyt og unikt koncept skabt i samarbejde mellem Skiers.dk og Ruby Rejser. Vi bor på Ruby Rejsers hotel i Kvittfjell. Voksne som børn vil modtage undervisning 3 timer hver dag, så resten af dagen er fri til skiløb med venner og familie. Vi rejser på bedste højskolemanér, hvor vi i hold hjælper til med måltiderne, afrydning, rengøring og opvask. Til gengæld så medbringer du egne drikkevarer, så du kan nyde et godt glas vin til danske priser, børnene kan få en sodavand til frokost osv.

Undervisning teknik og skiworkshop for både voksne og børn

Vores samarbejdspartner SKIERS / SKIINSTRUKTØR.DK sørger for at skabe et unikt socialt læringsmiljø, hvor både børn og voksne bliver bedre på ski via sjov skiundervisning.

Teknikhold er for børn og voksne som ønsker at bliver bedre på ski. Her vil børn og voksne blive inddelt efter skiniveau (fra let øvet til ekspert) og så vidt muligt også alder hos børnene, så vi skaber de bedste mulighed sociale rammer og god læring.  

Ekspert-workshop er for dig som er en meget øvet skiløber, og måske er du allerede uddannet skiinstruktør. Der er fokus på du udvikler dit skiløb med masser af teknisk træning og nye udfordringer. Måske du har ambitioner om at blive skiinstruktør eller vil tage det næste niveau? Så er dette noget for dig.

Anders Olesen er ansvarlig for turen, og vil via hans 20 års erfaring som skilærer, offpisteguide og chef for skilæreruddannelse, sørge for I får den absolut bedste undervisning.

Derudover vil ugen byde på diverse oplæg om lavine sikkerhed og det rigtige udstyr, Slalomkonkurrence for børn og voksne.

Ruby hotel Kvitfjell

Med hotellets placering blot 20 meter fra bundstationen, hvorfra 4-stolsliften starter, er det vigtigste på plads på Ruby Hotel Kvitfjell. Området er et af de bedste i Norge, og skihotellet er oprindeligt bygget til skiløbere og officials ved vinter-OL i 1994 – og er stadig officielt World Cup-hovedkvarter i Norge. Hotellet har 20 værelser der alle er opdelt i enheder af to og to således at to værelser deler bad og toilet. Der er 4 senge i alle værelser. Total 80 senge. Skihøjskolen er fællesrejser på Ruby Rejsers helt egen rejsemåde, hvor du som gæst er medansvarlig for en god skiferie. All inclusive rejser på Ruby Rejsers måde. 

På hotellet er der et stort, moderne storkøkken med alle nødvendige faciliteter og tilhørende spisesal. Dertil kommer en opholdsstue med lænestole og sofaer og "caféen" med langborde og bænke, som passer godt til afterski-hygge. På vestsiden af huset er der solterrasse hvorfra der er udsigt til det nederste hang på den sorte piste "Olympia bakken". Derudover er der en fin kælderetage, med en meget stor sal, hvor der er bordtennis og fodboldspil. Hertil kommer skistald og tørrerum. Kælderen benyttes også ved visse lejligheder til morgenmad på ankomstdage, hvor den gode plads giver mulighed for en god skiftedag, for både ankommende og afrejsende gæster. Desuden findes sauna, toiletter og bruserum til afrejsende gæster. Alle gæster er velkommen til at lave madpakke til hjemrejsen.

Mad og køkkentjans

På en fællesrejse laver man maden sammen. Alle kommer på madhold - normalt en dag i løbet af turen. I resten af ugen nyder du de medrejsendes tryllerier i køkkenet. Ingen stuepige - du holder dit eget værelse og deltager i den rengøring som der er behov for, så hotellet er rent og indbydende. Rammerne er afslappede og du kan altid lave en kop kakao, tage en mad, lave en lagkage eller bage en kage, når du kommer hjem fra skitur. Man medtager egne drikkevarer, hvilket er med til at give en billig skiferie i Norge. Der er dog kaffe, the, mælk og juice til morgenmad, og vand/ saftevand til frokost og aftensmad. Der er sørget for menuer, opskrifter og leverer råvarer. Ruby Rejsers koordinatorer sammensætter madgrupper og hjælper i gang. 
De fælles gøremål har åbenbare fordele. Fællesskabet er uformelt og gruppen finder hurtigt sammen, snakken går og skituren næste dag planlægges. På afrejsedagen skal eget værelse og fællesarealer rengøres, så det er klart til næste hold gæster.

Skiområdet

Området består af tre fjeldsider. En fjeldside mod vest med solbeskinnede, bløde pister hvor alle kan boltre sig og en fjeldside mod øst der, i tillæg til de nemmere løjper, har et par sorte stejle pister til eksperterne, samt den helt nye fjeldside Varden der har brede boulevarder til begynder og carving.

Østsiden i Kvitfjell er kendt for Olympiabakken, hvor der årligt arrangeres World Cup i styrtløb og super-g, også kaldet ”Mellomstasjonen”. Her finder man noget virkelig udfordrende skiløb, og selv den bedste skiløber kan blive udfordret ned af disse stejle sorte pister. Dog har østsiden også blå, røde og endda et fint lille børneområde, samt den store terrænpark i Kvitfjell. 
Vestsiden er en mere familievenlig fjeldside med en variation af grønne, blå og røde pister, og et virkelig lækkert børne- og begynderområde. På Vestsiden er der også lavet en begynderterrænpark med lettere hop og rails. Her kan juniorer og andre legebørn prøve kræfter med disciplinen inden de kaster sig over den store terrænpark på Østsiden.

Varden, som er Kvitfjells nye familievenlige og 3. fjeldside, åbnede 3. juledag 2017 med nye lifte og nye pister. De nye pister er et godt supplement til de eksisterende pister på Kvitfjell. Pisterne har jævn faldlinje uden krævende passager, samt en god bredde. Disse pister er perfekte for nybegyndere, og de som ønsker at boltre sig med store carvingsving.

Kvitfjell har 33 nedfarter og 14 lifte og den længste piste er 3,5 km.

Bestil
Antal rejsende
Vælg antal af rejsende
Vælg antal af rejsende X
Afrejsedato
Vælg afrejsedato

2 personer. Værelse med delt bad/toilet til 2 personer

Fra 4.799,- DKK

3 personer. Værelse med delt bad/toilet til 3 personer

Fra 4.799,- DKK

4 personer. Værelse med delt bad/toilet til 4 personer

Fra 4.799,- DKK
Praktiske Informationer

Bemærk:
Yderligere prisinformation samt eventuelle rabatter, tillæg, transportformer, tilvalg og fravalg findes i selve bookingproceduren.

Bookingproceduren kan derfor også blot benyttes til at beregne prisen på din rejse. (Nogle rabatter og tillæg afhænger af den rejsendes alder. Vær derfor opmærksom på at indtaste fødselsdato).

 

Pakkepris inkluderer:

  • 14 timers skiskoleundervisning (5 dag x 2½-3 timer)
  • 4 nætters ophold på 4-pers. værelse.
  • Fuld forplejning på fællesrejse-manér (morgen-, middag og aftensmad), ekskl. drikkevarer
  • Morgenmad ved ankomst og aftensmad inden afrejse.
  • Liftkort i 5 dage
  • Turistskatter, lovpligtigt bidrag til rejsegarantifonden og udvidet ansvarsforsikring.
Rabatter:
Børn i 3. og 4. seng (7-15 år):  kr. 800,-
Børn i 3. og 4. seng (5-6 år):    kr. 1.800,-
Obs! Turen er ikke for børn under 5 år. Der undervises ikke begyndere.
 

Transport:
Transporten foregå i egne biler eller med fly/tog/båd. Der er blot 2-3 timer i bil fra Oslo til Kvitfjell. Derudover går der en fjeldbus og tog fra Oslo Lufthavn mod Kvitfjell.
Vi hjælper med formidling af samkørselaftaler, så man enten kan få fyldt bilen og få en co-driver eller man kan få et lift.

Deleværelser:
Ved booking af et delt værelse kan vi ikke garantere, at du kommer til at bo med den person, som du evt. har ønsket. Samtidig forbeholder vi os retten til at opgradere dig til et enkeltværelse mod evt. tillæg, i det tilfælde at du har booket en plads i et delt værelse, og det ikke går op med rejsens totale antal af bookinger.


Gå til toppen af siden