INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

SkiStar Lodge Alpin (Hemsedal)

Lejligheder med plads til alt mellem 4 og 14 personer

Mange kalder Hemsedal for De Skandinaviske Alper – og det vil du også hurtigt forstå hvorfor, når du ser det. Her er vi højt oppe og omgivet af næsten 2000 meter høje fjelde.

In stock
Travel Code
SHE-001

Det kan du glæde dig til

Velkommen til et af Norges største alpinområder beliggende i fjelde! Med alt fra børnebakker og snowboardparker til sorte pukkelpiste og gode off-pist-områder bliver du her forkælet med udvalg. Find dine favoritter blandt de 40 pister, som i alt tilbyder 45 km pister i alle sværhedsgrader. Er du mere til langrend, er her også rigtig gode muligheder for ture i både skovterræn og på højfjeldet. 

Den store variation i skiløbet gør Hemsedal til den perfekte destination for vennegrupper eller familier, hvor alle ikke nødvendigvis er på samme niveau, og det er også i Hemsedal at du finder Norges største børneområde. 

Glæd dig til godt skiløb, høj snesikkerhed og fantastiske udsigter. 

Indkvartering

Lejlighederne på SkiStar Lodge Alpin har en fantastisk beliggenhed ved børneområdet i Hemsedal Skisenter. Alle lejlighedstyperne er rummelige og udstyret med det der skal til for at gøre ferien så behagelig som muligt. I SkiStar Lodge Alpin er der også en købmand, sportsbutik, skiudlejning, bar og restaurant. Bygningen er desuden forbundet med SkiStar Lodge Hemsedal Suites via en gangbro, så du har nem adgang til adskillige faciliteter såsom klatrevæg og restauranter.

  • 8-sengs lejlighed (4-8)
    67 kvm lejlighed med plads til 4-8 personer. Alrum med køkkenafdeling, der b.la. indeholder køleskab med fryser, komfur, mikroovn og opvaskemaskine. Tre soveværelser med en dobbeltseng og to køjesenge. To badeværelser med WC og bruser og sauna i det største. Sengesæt med opredte senge og slutrengøring er inkluderet. Skiskab ved receptionen. Rygning ikke tilladt. 
  • 14-sengs lejlighed (8-14)
    134 kvm lejlighed i to plan med plads til 8-14 personer. Alrum med køkkenafdeling, der b.la. indeholder køleskab med fryser, komfur og opvaskemaskine. To opholdsstuer med sofagrupper og TV, og i den ene en hyggelig gaspejs. Sovepladser er en blanding af køjesenge og dobbeltsenge med sengesæt og opredte senge inkluderet. Tre badeværelser med WC og bruser i hvert rum og sauna i det største. I finder skiskabet ved receptionen og rengøring er inkluderet. Rygning ikke tilladt. 

Bestil

Antal rejsende
Vælg antal af rejsende
Afrejsedato
Vælg afrejsedato
Praktiske Informationer

Prisen inkluderer:

  • Ophold i valgte indkvartering inkl. slutrengøring
  • Opredte senge.

 

Færgetransport til rejser i egen bil

Der tilbydes en mulighed for at få et tilbud på en bilpakke inkl. 1-5 passagerer med DFDS på ruterne København - Oslo t/r samt Frederikshavn - Oslo t/r.

København - Oslo tur-retur

Check-In lukker Afrejse Ankomst
14:45 15:00 10:00 

*Ankomst næste dag


Frederikshavn - Oslo

Check-In lukker Afrejse Ankomst
23:10 23:55 10:00

*Ankomst næste dag


Oslo - Frederikshavn

Check-In lukker Afrejse Ankomst
14:10 15:00 01:00

*Ankomst næste dag

Gå til toppen af siden