INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Smuksjøsæter Skilejligheder (Høvringen)

Studios til 2 personer og lejligheder til mellem 2 og 8 personer

Tilbring din skiferie på kanten af Rondane Nationalpark og bo i hyggelige og godt udstyrede lejligheder beliggende lige ved den smukke Høvringen-sø og Smuksjøseter Fjellstue.

In stock
Travel Code
SHO-009

Det kan du glæde dig til

Omkranset af Rondanes storslåede fjeldområde finder du Smuksjøseter skilejligheder i forbindelse med Smuksjøseter Fjellstue. Vi er i 1.130 meters højde, og den nærmeste nabo er Rondane Nationalpark. Markerede stier, gode løjper, skiskole og mulighed for fiskeri er bare nogle af de ting, der venter dig her. Stedets værtspar er født og opvokset i området, og de er kendte for deres hjertelige gæstfrihed og store kendskab til lokalområdet.

Du kan roligt glæde dig til at bo i de nye lejligheder, der kan huse mellem 2-6 personer. Læs mere om lejlighedstyperne nedenfor.

Hvis du vil blive klogere på, hvordan Smuksjøseter skiller sig ud, så kan du læse om journalisten Lars-Terje Lysemoses opleverser lige her. Se også en lille stemningsvideo fra området her:

Indkvartering

Du indkvarteres i nye, lækre lejligheder og studioer i høj standard. Lejlighederne ligger i en nybygget afdeling af Smuksjøseter fjeldstue. Alle boligerne har eget køkken.
Her bor I lige ved grænsen til Rondane Nationalpark. Der er 5 km på ski til købmanden på Høvringen, og du kan bestille varer på telefon eller mail til Høvringen Landhandleri og Kafé, hvorefter varerne kommer med bæltebilen ind til jer.


Du kan vælge mellem følgende lejlighedstyper:

 • Lejlighed til 8 personer – Ljosåbu / Garwaghbu + Kvannslådalsbu / Rundhaugbu (70m2+28m2). Lejlighederne er indrettet med to soverum til 2 personer, samt hems med plads til 4 personer. De er velegnet til familier. Der er også en stue med balkon, pejs og TV. Stort badeværelse med sauna og spabad. 
 • Lejlighed til 6 personer – Ljosåbu / Garwaghbu (70 m2). To store, flotte lejligheder, hvor I virkelig kan forkæle jer selv med luksus midt på fjeldet. Lejlighederne er indrettet med et soverum til 2 personer samt hems med plads til 4 personer – velegnet til en familie. Stue med balkon, pejs og TV. Stort badeværelse med sauna og spabad.
 • Lejlighed til 2 personer – Uløybu (32 m2). Lejligheden er fin og lys med balkon og god udsigt over Smuksjøen. Lejligheden har et soverum, stue med TV og lille køkkenkrog med to kogeplader, mikroovn, lille opvaskemaskine og lille køleskab med frys.
 • Studio til 2 personer – Kvannslådalsbu / Rundhaugbu (28 m2). To 2-personers studiolejligheder med sovealkove, stue med TV og balkon med udsigt over Smuksjøen. Bad og toilet. køkkenkrog med to kogeplader, mikroovn, lille opvaskemaskine og lille køleskab med frys. Lejlighederne kan hver især forbindes med en af de store 70m2 lejligheder beskrevet ovenfor.
 • Studio til 2 personer – nr. 135-140 (23m2). Sovealkove, stue med TV og bad/toilet. Enkle køkkenfaciliteter med to kogeplader, mikroovn, lille opvaskemaskine og lille køleskab med frys.
 • Lejlighed til 4 personer (46 m2). To 23 m2 lejligheder forbundet med gennemgangsdør. Det vil sige, at I får to sovealkover, to stuer med TV og to bad/toilet. To køkkener med enkle faciliteter som to kogeplader, mikroovn, lille opvaskemaskine og lille køleskab med frys.


Bo i lejlighed og få maden serveret på Smuksjøseters fjeldstue – ring og få et tilbud! Hvis du ønsker spise i lejligheden enten alle dage eller nogle enkelte af dem, er det også muligt.

Bestil

Antal rejsende
Vælg antal af rejsende
Afrejsedato
Vælg afrejsedato

2 personers studio – nr. 135-140

Fra 7.498,- DKK

2 personers lejlighed – Uløybu

Fra 8.798,- DKK

2 personers studio – Kvannslådalsbu/Rundhaugbu

Fra 8.798,- DKK

4 personers lejlighed

Fra 13.298,- DKK

6 personers lejlighed – Ljosåbu/Garwaghbu

Fra 13.698,- DKK

8 personers lejlighed – Ljosåbu/Garwaghbu & Kvannslådalsbu/Rundhaugbu

Fra 18.798,- DKK
Praktiske Informationer

Prisen inkluderer:

 • Ophold i valgte hytteindkvartering inkl. slutrengøring.
 • Sengelinned og håndklæder i lejligheden.
 • Selvhushold.
 • Transfer med bæltekøretøj

   Mulig tilkøb:

  • Fuldpension (NB:uge 6 kun3/4 pension) - muligt med både frokost eller selvsmurt madpakke, efter eget valg. Pris per dag per person 855,- NOK.
  • Transport med Ruby bus muligt i uge 7 - 10

  Færgetransport til rejser i egen bil:

  Der tilbydes en mulighed for at få et tilbud på en bilpakke inkl. 1-5 passagerer med DFDS på ruterne København - Oslo t/r samt Frederikshavn - Oslo t/r.

  København - Oslo tur-retur

  Check-In lukker Afrejse Ankomst
  14:45 15:00 10:00 

  *Ankomst næste dag


  Frederikshavn - Oslo

  Check-In lukker Afrejse Ankomst
  23:10 23:55 10:00

  *Ankomst næste dag


  Oslo - Frederikshavn

  Check-In lukker Afrejse Ankomst
  14:10 15:00 01:00

  *Ankomst næste dag

  Gå til toppen af siden