INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSELUdskriv

Snesikker og solrig skiferie i Nassfeld

Skiferie på egen hånd i Østrig

I Nassfeld i Østrig, lige på grænsen til Italien, får du det bedste fra både de østrigske og italienske alper; god stemning, høj snesikkerhed og velpræparerede pister, samt udsøgt italiensk gastronomi.

In stock
Travel Code
SKI-650
Det kan du glæde dig til

Nassfeld, som ligger i Østrig lige på grænsen til Italien, har en af Alpernes bedste solskins-statistikker, og her i 1500 meters højde ligger indkvarteringerne midt i skiområdet og med pisten lige ved døren.

Nassfeld er en, blandt danskere, endnu uopdaget perle i Østrig. Du finder Nassfeld i Kärnten-regionen, lige på grænsen til Italien, hvor bjergene har karaktertræk fra skiftevis Alperne og Dolomitterne. Vores indkvarteringer ligger i Sonnenalpe Nassfeld i 1500 meters højde. Som navnet antyder, er denne del af Østrig den mest solrige. Her er derfor mulighed for at kombinere snesikkert skiløb med mange solskinstimer – så husk solcreme.

Byen er præget af at være en skisportsby, og stort set alle indkvarteringer har ski-in/ski-out. Alle butikker er samlet omkring liftene. Der er sportsbutikker, skiudlejning, skiskole, supermarked, restauranter, caféer og barer. 

Skiområdet

Nassfeld er et meget snesikkert skiområde. Grundet regionens helt specielle mikroklima får Nassfeld store mængder sne, mens det samtidig er en af de destinationer i Østrig med flest solskinstimer. Skiområdet er beliggende i 610-2020 meters højde, hvoraf den altovervejende del af pisterne (97%) er beliggende over 1400 meters højde. Der er 110 km pister fordelt på 11 km sorte, 69 km røde og 30 km blå pister, der alle er dækket af snekanoner for ekstra snesikkerhed. Liftsystemet er nyt og meget effektivt. Pisterne er velpræparerede, bredde og med mange variationer mellem klipper og skovområder.

Der er ca. 230 km langrendsløjper samlet i området. Disse kræver dog at man har bil, da de er fordelt over 3 dale. Der er ca. 20 km løjper i og ved alpinområdet, bl.a. rundt om Nassfeld See lige udenfor hotel Al Gallo Forcello.

Hotel Al Gallo Forcello

Hotel Al Gallo Forcello ligger utroligt smukt placeret midt i skiområdet Nassfeld og i over 1500 meters højde. Hotellet ligger i Italien, kun 300 meter fra både grænsen til Østrig og den nærmeste skilift. Efter endt skidag fører en skivej direkte hjem til hotellet (75 m).

Hotellet er kendt i området for sit rigtig gode køkken, og alle måltider nydes i hotellets restaurant. Samtidig har de en meget velassorteret vinkælder. Der serveres morgenmadsbuffet samt 4-retters aftensmenu med valgmuligheder og salatbar. I hotellets stueetage er der også en populær a la carte-restaurant og pizzeria. Fra den hyggelige bar er der udsigt mod den lille bjergsø, Nassfeld See.

Hotellet har 40 værelser som er enkelt og ensartet indrettet og alle med eget badeværelse samt hårtørrer, satellit-tv og telefon. Nogle værelser har desuden balkon. Der er 1-rums værelser til 1-4 personer samt 2-rums værelser til 4-6 personer. Hotellets største værelse har 3 rum og plads til 6-8 personer. Gratis wi-fi fungerer på hele hotellet. Til hotellets gæster er der wellnessområde med sauna, dampbad, whirlpool, varmebænke og hvilestole. Hotellet har også en stor nyindrettet kælderbar, solterrasse, reception, elevator og ski- og støvlerum. Der findes egen skiudlejning på hotellet med fordelagtige lejepriser til gæsterne. (Se skileje under Praktiske Informationer).

Der er gode parkeringsmuligheder ved hotellet. 

Transport

Vores priser til Nassfeld er som udgangspunkt baseret på transport i egen bil. Vejen op til Sonnenalpe Nassfeld er også pasvej til Italien. Vejen er ryddet hele året, men ved kraftige snefald kan der være behov for snekæder.

Bestil

Send rejseforespørgsel

Snesikker og solrig skiferie i Nassfeld
Jeg accepterer Ruby Rejsers Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Ruby Rejser ApS må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Ruby Rejser nyhedsbrev
Praktiske Informationer

Inkluderet i prisen:

  • 7 nætters ophold med halvpension som beskrevet (morgenmadsbuffet og 4-retters aftensmenu)
  • 6 dages liftkort til hele skiområdet

Rabatter:

Rabatter (pr. person):

Unge i 3.-5. seng (årg. 2000-2003): kr. 1.000,- 
Børn i 3.-5. seng (årg. 2004-2013): kr. 3.500,-
Børn i 3.-6. seng (årg. 2014-2019): kr. 4.000,-
Børn i 7.-8. seng (årg. 2014-2019): kr. 5.500,-
Børn uden egen seng (årg. 2017-2019): kr. 6.400,- 

Ovenstående priser (rabatter og tillæg) er kun gældende ved bestilling hjemmefra senest 4 uger inden afrejse. Dette skal fremgå af rejsebekræftelse/deltagerspecifikation for at være gældende.

 

Gå til toppen af siden