Bestil

Snowcamp – Hotel Tyrolerhof

Lækkert 4-stjernet hotel centralt i Sölden

I centrum af Sölden finder du Tyrolerhof, der huser en god restaurant, den populære Grizzly Bar med åben pejs og kolde øl samt en skøn welnessafdeling. Opholdet er inkl. Snowcamp og halvpension.

In stock
Travel Code
SC-008

Indkvarteringen

down v arrow

I centrum af Sölden finder du det lækre Hotel Tyrolerhof, der formår at kombinere tradition og modernitet. Hotellet huser en udmærket restaurant samt den populære og autentiske after-ski-bar, Grizzly Bar, med åben pejs, god musik og kolde øl. Der er også flere store opholdsområder, hvor du kan lade dig glide ned i en sofa og evaluere dagens oplevelser på pisterne. 

Desuden har hotellet en fantastisk spa-afdeling med saunaer, dampbade, hvileafdeling, swimmingpool og whirlpool. Her har du alle forudsætninger for at restituere efter en dag på bjerget. Der er desuden gratis wi-fi på hele hotellet.

Vi indkvarteres i enkeltværelser, dobbeltværelser eller familieværelser med plads til op til 4 personer. Værelserne er i god stand og har badeværelse, safebox, telefon, radio og TV.

Opholdet inkluderer en lækker morgenmadsbuffet og aftenbuffet med mange valgmuligheder – både østrigske og mere internationale. Under aftensmaden er det ikke tilladt at være iført skitøj.

Bestil

Antal rejsende
Vælg antal af rejsende
Afrejsedato
Vælg afrejsedato

Send rejseforespørgsel

Snowcamp – Hotel Tyrolerhof
Jeg accepterer Ruby Rejsers Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Ruby Rejser ApS må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Ruby Rejsers nyhedsbrev
down v arrow

Praktiske informationer

down v arrow
Gå til toppen af siden