Bestil

Snowcamp – Lejligheder Corona

Skønne lejligheder med balkon

De rummelige, moderne og veludstyrede Corona-lejligheder er centralt beliggende i Sölden og fungerer dermed som en perfekt base i løbet af skiferien. Opholdet er inkl. Snowcamp.

In stock
Travel Code
SC-002

Indkvarteringen

down v arrow

Lejlighederne Corona ligger placeret centralt i Sölden, men er alligevel i et stille område væk fra hovedvejen. Der er kort afstand til restauranter, butikker og skiudlejningssteder, hvis du evt. har brug for at købe eller leje skistave etc. Som gæst på Corona Apart kan du desuden frit benytte dig af Freizeit Arena Sölden, hvor du kan slappe af med de skønne faciliteter som spa, swimmingpool og sauna efter en lang dag på ski. 

De moderne og rummelige lejligheder varierer i størrelse med plads til alt fra 2 til 10 personer, og alle lejligheder er udstyret med balkon, køkken eller tekøkken, tv, badeværelse med hårtørrer samt gratis wi-fi. Hver lejlighed har desuden én gratis parkeringsplads. Nedenfor kan du se et overblik over de lejlighedstyper, du kan vælge imellem: 

 • 2-værelses lejlighed til 2-3 personer
  Denne 2-værelses lejlighedstype er ca. 27 m² og kan huse to eller tre personer. Der er et soveværelse med dobbeltseng, et køkken med sofa, et toilet med bad, TV, værdiboks og balkon.

 • 3-værelses lejlighed til 4-6 personer
  Denne 3-værelses lejlighedstype er ca. 50 m² og kan huse mellem fire og seks personer. Der er to soveværelser med dobbeltseng (et af soveværelserne har også en enkeltmandssofa), et køkken med spiseområde og sofa, to toiletter med bad, TV, værdiboks og balkon.

 • 4-værelses lejlighed til 6-8 personer
  Denne 4-værelses lejlighedstype er ca. 80 m² og kan huse mellem seks og otte personer. Der er tre soveværelser med dobbeltseng, et køkken med spiseområde og sovesofa, to eller tre toiletter med bad, TV, værdiboks og balkon.

 • 5-værelses lejlighed til 8-10 personer
  I denne 5-værelses lejlighedstype på ca. 95 m² kan der bo hele otte til ti personer. Der er fire soveværelser med dobbeltseng, et køkken med spiseområde og sovesofa, tre toiletter med bad, TV, værdiboks og balkon.

Studio dobbeltværelse
Udover lejlighederne, har vi også et enkelt studio værelse til rådighed, med plads til 2 personer.
Værelset er 17 m² og har eget bad/toilet, terrassse, TV, værdiboks, køleskab og kaffemaskine.
Sengetøj, håndklæde og viskestykker er også inkluderet.

Bestil

Antal rejsende
Vælg antal af rejsende
Afrejsedato
Vælg afrejsedato

Send rejseforespørgsel

Snowcamp – Lejligheder Corona
Jeg accepterer Ruby Rejsers Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Ruby Rejser ApS må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Ruby Rejsers nyhedsbrev
down v arrow

Praktiske informationer

down v arrow
Gå til toppen af siden