Snowcamp - Sonnenvilla Anna

Traditionelt og hyggeligt gæstehus

Tag med på et hæsblæsende skieventyr og oplev det idylliske gæstehus Sonnenvilla Anna, hvis design er inspireret af 1960'erne. Nyd sneen på dette ophold, der er inkl. snowcamp.

In stock
Travel Code
SC-016

Indkvartering

down v arrow

Sonnenvilla Anna er det helt rigtige valg, hvis du ønsker et ophold ud over det sædvanlige. Gæstehuset er nemlig indrettet med inspiration fra et traditionelt design fra 1960'erne, som skaber en hyggelig og afslappende atmosfære.

Sonnenvilla Anna ligger i hjertet af Sölden i Østrig, der specielt er kendt for høje, majestætiske bjerge, spektakulære gletsjere og fantastiske panorama-udsigter. Med de mange omkringliggende restauranter, barer, butikker, afterski og supermarkeder er beliggenheden helt i top. I gåafstand finder du liften, Giggijochbahn, der er klar til at fragte dig sikkert op til kilometervis af pister og betagende udsigter. 

Du kommer til at bo i et af gæsthusets dobbeltværelser, som er lyst, rummeligt og komfortabelt indrettet. Værelset er det perfekte sted at slappe af efter en begivenhedsrig dag i sneen. Morgenmad serveres på Hotel Liebe Sonne, ca. 100 meter fra hvor du bor, og dette hotel tilbyder også pragtfulde faciliteter som indendørs pool, saunaer og udendørs jacuzzi mod et et gebyr på 12 EUR pr. person.

Glæd dig en fantastisk ferie i sneen og skab minder for livet!

Bestil

Antal rejsende
Vælg antal af rejsende
Afrejsedato
Vælg afrejsedato

Send rejseforespørgsel

Snowcamp - Sonnenvilla Anna
Jeg accepterer Ruby Rejsers Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Ruby Rejser ApS må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Ruby Rejsers nyhedsbrev
down v arrow

Praktiske informationer

down v arrow

Prisen inkluderer:

 • Morgenmadsbuffet på Hotel Liebe Sonne (100 meter fra hvor du bor)
 • 5 dage på pisten inkl. liftkort
 • 5 overnatninger
 • Alle de testski og testboards du kan drømme om
 • Skiundervisning med landets bedste instruktører
 • Diverse events og workshops

Prisen inkluderer ikke:

 • Drikkevarer
 • Forplejning ud over det som er nævnt i beskrivelsen
 • Afbestillingsforsikring (6% af rejsens pris)

  Bemærk:
  Yderligere prisinformation samt eventuelle rabatter, tillæg, transportformer, tilvalg og fravalg findes i selve bookingproceduren.
  Bookingproceduren kan derfor også blot benyttes til at beregne prisen på din rejse.

  Gå til toppen af siden