INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSELUdskriv

Sölden - Grünwald Resort

Østrig: Top-bekvemmelige lejligheder og hytter med ski in/out.

Sölden er et af danskernes mest besøgte rejsemål i Østrig. Her er et af Alpernes mest effektive liftsystemer, og med skiløb helt op i 3340 meters højde er snesikkerheden i top. Liftkortet "Ötztal Super Skipass" inkluderer alle skiområder i dalen med i alt 365 km pister. 

8.398,00 kr
In stock
Travel Code
SKI-602
Det kan du glæde dig til

På denne rejse til Sölden kommer du til at bo midt i et af Østrigs allerbedste og mest spektakulære skiområder. Du bor på det skønne Grünwald skiresort, der ligger nærmest på selve pisten ved Giggijoch gondolliften. Sölden er den skønneste lille alpeby, og på hovedgaden finder du modebutikker, sportsbutikker og supermarkeder liggende side om side med hoteller og restauranter. Afterskiing i Sölden er også værd at nævne, og der findes alt fra hyggelige små barer til vildere afterskiing med dans på bordene. 

Skiområdet er super godt, og med skiløb helt op til 3.340 meters højde, kommer du ikke meget højere på ski i Østrig. Söldens eget skiområdet er på 146 km. pister. Når du bor i Grünwalds skiresort får du også ægte ski-in/ski-out. Herfra kan du nemlig stå på ski direkte ned til den effektive Giggijoch gondolbane og dermed starte dagen med en herlig nedfart. Dermed slipper du for lange køer ved skibussen og lang transporttid til liften. Midt i Grünwald resort Sölden ligger Panorama Alm med enestående udsigt og hyggelig atmosfære. Restauranten er åben dagligt indtil klokken 18.00. Den er både et godt spisested med østrigske specialiteter på menuen og mødested med afslappet festlig stemning, når klokken nærmer sig afterski.   

Indkvartering
På Grünwald Resort findes flere forskellige indkvarteringsmuligheder. Både lejligheder og hytter er noget af det bedste, du kan finde i Sölden, og indkvarteringen egner sig til både par, grupper i alle størrelser samt grupper med børn. Alle lejligheder og hytter har bl.a. egen sauna og gratis wi-fi. Følgende indkvarteringer er mulige:
 • 2-personers Superior Appartment
  Moderne 2-værelses 50 m2 luksuslejlighed beliggende i resortets hovedbygningen med køkken og stue og egen sauna. Dobbeltseng, separat bad og toilet, TV og sydvendt terrasse. Desuden er der mulighed for en ekstra opredning i stuen. Køkkenet er udstyret med opvaskemaskine, kaffemaskine, ovn, mikrobølgeovn, køleskab med frys, komfur og et spisebord. Centralt i hovedbygningen findes et aflåst skirum med støvletørringsanlæg. 

 • 4-personers Superior Chalet
  I denne moderne og meget bekvemmelige hytte på ca. 100 m2 råder I over 2 dobbelte soveværelser (mulighed for ekstra opredning i det ene soveværelse), sofahjørne, balkon og terrasse. Hertil er der egen sauna, to brusebade og to separate toiletter. Det fuldt udrustede køkken indeholder opvaskemaskine, ovn, Nespresso kaffemaskine, mikrobølgeovn, køleskab med frys, keramisk komfur og spisebord. Der er desuden TV med bredbåndsforbindelse i både soveværelser og dagligstue. Hytten har også eget skirum med støvletørrer. 

 • 5-personers Apartment
  Denne ca. 75 m² store og moderne lejlighed hører til i kompleksets hovedbygning. Her får du flot køkken, egen sauna og plankegulve i østrigsk design i alle værelser. To af soveværelserne har dobbeltsenge (180 x 200), brusebad og separat toilet, fladskærms-TV og sydvendt balkon. Det tredje soveværelse har desuden en enkeltseng (90 x 190). Det veludstyrede køkken har en opvaskemaskine, Nespresso kaffemaskine, ovn, mikroovn, køleskab & fryser, komfur med fire kogeplader og et stort spisebord. Et aflåst skirum med skistøvletørrer er tilgængelig centralt i hovedhuset.  

 • 5-personers Superior Apartment
  Den ca. 95 m² store og moderne luksuslejlighed med plankegulve i østrigsk design ligger i hovedbygningen på resortet. Lejligheden har køkken og separat opholdsstue og egen sauna. Det ene soveværelse er udstyret med dobbeltseng (180 x 200). Det andet soveværelse har dobbeltseng samt en ekstra enkeltseng (90 x 190). Begge værelser har separat brusebad og toilet, fladskærms-TV og sydvendt balkon. I stuen er der desuden et dejligt stort sofahjørne. I køkkenet finder du opvaksemaskine, Nespresso kaffemaskine, ovn, mikrobølgeovn, køleskab med frys, komfur og stort spisebord. I samme bygning findes et låsbart skirum med støvletørringsanlæg til skiudstyret. 

 • 6-personers Apartment
  Denne moderne og 75m2 store lejlighed er beliggende i resortets hovedbygning og har eget køkken, egen sauna og klassiske plankegulve i østrigsk stil. De to dobbeltværelser rummer en dobbeltseng (180x200) samt en enkeltseng (90x190), separat toilet og bad, fladskærms-tv samt en sydvendt balkon. Køkkenet er udstyret med opvaskemaskine, køleskab med fryser, ovn, mikrobølgeovn, komfur med fire kogeplader, Nespresso kaffemaskine og et fælles spisebord. Et aflåst skirum med støvletørringsanlæg er tilgængeligt central i samme bygning. 

 • 6-personers Chalet
  Den 95m2 store hytte rummer 2 dobbeltværelser, et værelse med 2 køjesenge, fællesstue/køkken-alrum med henholdsvis spise- og sofaafdeling. Desuden er hytten udstyret med balkon, terrasse, egen sauna, to separate bade med brus og separate toiletter. Alle soveværelser har TV med bredbåndsforbindelse og der er mulighed for en ekstra opredning. Hyttens køkken er udrustet med opvaskemaskine, køleskab med frys, ovn, mikrobølgeovn, Nespresso kaffemaskine, keramisk komfur og stort spisebord. Ski og støvler kan opbevares i et fælles skirum med støvletørringsanlæg. 

 • 8-personers Chalet
  Med denne dejlige alpehytte får I ca. 110 m² med tre soveværelser med dobbeltsenge, et køjesengs-værelse balkon, terrasse og værdibokse i alle værelserne. Alle soveværelser har fladskærms-TV med bredbåndsforbindelse. Desuden er lejligheden udstyret med egen sauna, to brusebade med føntørrer og 2 separate toiletter. Det fuldt udstyrede køkken har opvaskemaskine, ovn, Nespresso kaffemaskine, mikrobølgeovn, køleskab med indbygget frys, keramisk komfur og et stort spisebord. I den store stue/køkken-alrum er der masser af plads til afslapning og hygge. Hytten har også et aflåst fælles skirum og med støvletørrer til ski og støvler. 

 • 12-personers Superior Chalet
  I denne top-moderne luksushytte råder man over 240m2 fordelt på 6 dobbeltværelser med balkon og terrasse, egen sauna, 5 brusebade og 6 toiletter. Alle værelser har eget TV med bredbånd, værdiskab samt diverse sengelinned og håndklæder. Der er mulighed for en ekstra opredning. Lejligheden rummer også en stor fællesstue med sofa, samt et fuldt udstyret køkken med opvaskemaskine, ovn, Nespressomaskine, mikrobølgeovn, køleskab med fryser, keramisk komfur og et stort spisebord. Luksushytten har desuden eget skirum med tørringsanlæg til skistøvler. 
Uanset indkvartering vil du ved ankomst blive serveret en velkomstdrink i Restaurant Panorama Alm. Ved ankomst til lejligheden/hytten finder du følgende: Viskestykker, opvasketabs, køkkenrulle, bagepapir, affaldsposer, toiletpapir, sæbe og shampoo, og der er er adgang til vaskemaskine og tøretumbler i restortets hovedbygning. Der er desuden gratis wifi i alle lejligheder/hytter. Der går skibus direkte fra resortet.
Bestil
Antal rejsende
Vælg antal af rejsende
Vælg antal af rejsende X
Afrejsedato
Vælg afrejsedato

Uge 13: Startdato 23.03.2019 varighed 7 nætter

Udsolgt

Uge 2: Startdato 04.01.2020 varighed 7 nætter

Fra 8.398,- DKK

Uge 3: Startdato 11.01.2020 varighed 7 nætter

Fra 8.398,- DKK

Uge 4: Startdato 18.01.2020 varighed 7 nætter

Fra 9.998,- DKK

Uge 5: Startdato 25.01.2020 varighed 7 nætter

Fra 9.998,- DKK

Uge 6: Startdato 01.02.2020 varighed 7 nætter

Fra 10.898,- DKK

Uge 7: Startdato 08.02.2020 varighed 7 nætter

Fra 10.898,- DKK

Uge 8: Startdato 15.02.2020 varighed 7 nætter

Fra 12.598,- DKK

Uge 9: Startdato 22.02.2020 varighed 7 nætter

Fra 12.598,- DKK

Uge 10: Startdato 29.02.2020 varighed 7 nætter

Fra 12.598,- DKK

Uge 11: Startdato 07.03.2020 varighed 7 nætter

Fra 10.898,- DKK

Uge 12: Startdato 14.03.2020 varighed 7 nætter

Fra 9.998,- DKK

Uge 13: Startdato 21.03.2020 varighed 7 nætter

Fra 8.398,- DKK
Praktiske Informationer

Yderligere prisinformation samt eventuelle rabatter, tillæg, transportformer, tilvalg og fravalg findes i selve bookingproceduren.
Bookingproceduren kan derfor også blot benyttes til at beregne prisen på din rejse. (Nogle rabatter og tillæg afhænger af den rejsendes alder. Vær derfor opmærksom på at indtaste fødselsdato.)


Inkluderet i prisen:

 • 7 nætter i valgte lejlighed eller hytte
 • Alt sengelinned og håndklæder
 • Forbrug af el og vand
 • Slutrengøring
 • Gratis parkering på parkeringsplads forbeholdt hotellets gæster (mulighed for P-garage for kr. 300,- pr. uge)

  Ovennævnte priser er gældenede for hele lejligheden/hytten lørdag til lørdag. For alle personer over 15 år betales desuden en obligatorisk turistskat på kr. 160,- pr. person. 

Tillæg:

 • Ekstra opredning i hytte: 1.600,- til k2.500,- (afhængig af hvilken uge der bestilles)   

Transport:
Prisen er baseret på transport i egen bil, og Sölden ligger godt i forhold til kør-selv fra Danmark. Der er ca. 1.050 km fra grænsen/færgen, via Fernpass og Imst til Sölden. Det er dog også muligt at køre med bus til Sölden i hele sæsonen. Med bus er der opsamling fra Sjælland, Fyn og Jylland. Vi kører med 5-stjernede hvilebusser, der har hvilestole med rigtig god benplads. Udrejse med bus er altid fredag. Hjemkomst søndag.

Husk at med vores bus har du 8 skidage på en uges skiferie. Hos Ruby Rejser kan du også gratis medtage et sæt skiudstyr, udover din normale bagage. Yderligere information om busturen finder du under Bus til Østrig.

Liftkort og skileje:

Priser for 6 dages liftkort:

Voksne kr. 2.225,- 
Unge (Årg. 1998 - 2002) kr. 1.785,-
Børn (Årg. 2003 - 2009) kr. 1.235,-
Børn (Årg. 2010 - 2013) kr. 115,-
 • Liftkort til børn (Årg. 2014 - 2018) i følgeskab med voksne er gratis
 • Depositum på 3 € for KeyCard er inkluderet i liftkortprisen
 • Bemærk: fra 2018 dækker liftkortet både Sölden, Obergurgl/ Hochötz, Kühtai, Vent og Hochgurgl: 356 km pister

Ski- og snowboardleje – sæt med ski el. snowboard/støvler/(stave):

6/7 dage 8 dage
Voksne - Skisæt Eco/Top kr. 995,- kr. 1110,-
Voksne - Skisæt Decouverte/ VIP kr. 1175,- kr. 1300,-
Voksne - Skisæt Sensation/ Exclusive kr. 1375,- kr. 1540,-
Børn - Skisæt Junior (2-11 år) kr. 550,- kr. 610,-
Børn - Skihjelm junior (2-11 år) kr. 100,- kr. 125,-

Spar op til 20% ved bestilling af skileje hjemmefra. Bemærk: Ovenstående skilejepriser er fratrukket de 20%. Desuden er 7. dag altid gratis.

Ski- og snowboardleje kan bestilles med rabat indtil 8 uger før afrejse. 

Ved bestilling af udstyr skal vi bruge følgende oplysninger: Alder, højde, vægt, sko str. og skiniveau (Angiv venligst disse informationer i bemærkningsfeltet.)

Gå til toppen af siden