INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSELUdskriv

Sölden - Hotel Tyrol

Ægte tyroler-stemning i Sölden

Sölden er et af danskernes mest besøgte rejsemål i Østrig. Her er et af Alpernes mest effektive liftsystemer, og med skiløb helt op i 3340 meters højde er snesikkerheden i top. Liftkortet "Ötztal Super Skipass" inkluderer alle skiområder i dalen med i alt 365 km pister. 

In stock
Travel Code
ski-601

Det kan du glæde dig til

Sölden er en klassiker blandt skiområderne i Østrig, højtbeliggende 1370 meter over havet og med mange shoppingmuligheder langs hovedgaden. Modebutikker, sportsbutikker og supermarkeder ligger side om side med hoteller og restauranter. Byens badeland, Freizeit Arena, tilbyder udover badning også adgang til saunaer, dampbade, keglebaner og en stor sportshal. Afterskiing i Sölden er også værd at nævne. Her er masser af steder med ”vild” afterskiing, men i Sölden finder man også små hyggelige afterskisteder som fx Pfiff Bar (Hotel Tyrol) og Jakob's Weinfassl. Hvert år i oktober åbner vintersæsonen i Sölden med den alpine World Cup – både for kvinder og mænd – der køres på den ene af skiområdets to gletsjere. James Bond-filmen ”Spectre” fra 2015 er bl.a. optaget i Sölden, hvor specielt restauranten ”Ice Q”, beliggende i over 3000 meters højde, er let genkendelig fra filmen.

Hotel Tyrol

Dette er byens meget populære 3-stjernede hotel og rigtigt godt beliggende midt i byen. Hotellet er løbende blevet renoveret – senest med swimmingpool med whirlfunktion – og fremstår pænt og med god atmosfære. Hotellet har restaurant, reception, elevator og ikke mindst den hyggelige ”Pfiff Bar”. Desuden er der wellnessområde med flere saunaer, dampbad, ”isgrotte” og hvileområde. Gæster i egen bil kan parkere gratis på hotellets p-plads ca. 300 meter fra hotellet eller i hotellets parkeringskælder – mod tillæg. Der er 550 meter til nærmeste hovedlift, Giggijoch. Man kan også tage skibussen som afgår få meter fra hotellet. En tredje mulighed er at gå de 240 meter til Innerwald-liften, hvorfra man kan køre på ski ned til den anden af byens hovedlifte, Gaislachkogl.

Der er tre typer værelser på hotellet:

  • Klassik-værelser til 1-2 pers. er med badeværelse, telefon, TV og safe-box. 
  • Deluxe-værelser er nyrenoverede klassik-værelser til 2-4 pers. 
  • Superior-værelser: Udstyret som Deluxe-værelser men mere rummelige og med balkon. 

På hele hotellet er der adgang til gratis wi-fi. Hotellet har et godt køkken der serverer morgenmadsbuffet og 4-retters typisk østrigsk aftenmenu med valgmulighed og salatbar. Forplejningen starter med aftensmad på ankomstdagen og slutter med morgenmad på afrejsedagen. Ophold er fra lørdag til lørdag.

Vores rejser til Sölden er på egen hånd. Ruby Rejser har ikke dansk repræsentant i Sölden.

Transport

Til Sölden er vores priser som udgangspunkt baseret på transport i egen bil. Men hele sæsonen er det også muligt at køre med bus til Sölden.

Sölden ligger godt i forhold til at køre i egen bil fra Danmark. Der er ca. 1050 km fra grænsen/færgen via Fernpass og Imst til Sölden.  

Med bus er der opsamling fra Sjælland, Fyn og Jylland. Busserne mødes i Kolding hvor busskifte kan forekomme. Vi kører med 4* og 5* hvilebusser der har hvilestole med rigtig god benplads. På nogle afgange kører bussen i samarbejde med SneXpressen. Bussen kører til ”Freizeit Arena” (badeland) i Sölden. Herfra er der 400 meter til Hotel Tyrol. Udrejse med bus er altid fredag. Hjemkomst søndag.

Husk at du med vores bustransport får 8 skidage på en uges skiferie. Hos Ruby Rejser kan du også gratis medtage et sæt skiudstyr, udover din normale bagage. Yderligere information om busturen finder du under Bus til Østrig.

Bestil

Antal rejsende
Vælg antal af rejsende
Vælg antal af rejsende X
Afrejsedato
Vælg afrejsedato

Uge 15: Startdato 04.04.2020 varighed 7 nætter

Udsolgt

Uge 16: Startdato 11.04.2020 varighed 7 nætter

Udsolgt
Praktiske Informationer

Yderligere prisinformation samt eventuelle rabatter, tillæg, transportformer, tilvalg og fravalg findes i selve bookingproceduren.

Bookingproceduren kan derfor også blot benyttes til at beregne prisen på din rejse.
(Nogle rabatter og tillæg afhænger af den rejsendes alder. Vær derfor opmærksom på at indtaste fødselsdato.)


Prisen inkluderer:

  • Transport i egen bil
  • 7 nætters ophold
  • Halvpension
  • 6 dages liftkort til hele skiområdet Ötztaler Super Skipass
  • Obligatorisk turistskat
  • Keycard-gebyr

Transport

Der er mulighed for tilkøb af bustransport. Link til buspriser her.

Rabatter og tillæg

Nedenstående priser (rabatter og tillæg) er kun gældende ved bestilling hjemmefra og senest 4 uger inden afrejse. Det skal fremgå af rejsebekræftelse/deltagerspecifikation for at være gældende.

Rabatter (pr. pers.)  
Voksne i 3.-4. seng (årg. <2000) kr. 500,-
Unge i 3.-4. seng (årg. 2001-2004)  kr. 500,-
Unge i 3.-5. seng (årg. 2004-2006) kr. 700,-
Børn i 3.-5. seng (årg. 2007-2011) kr. 2.500,-
Børn i 3.-5. seng (årg. 2012-2016) kr. 5.000,- 
Seniorer (årg. 1941-1955) kr. 340.-
Børn (årg. 2017-2019) uden egen seng Gratis
Tillæg (pr. pers.)  
Parkering i p-kælder (pr. uge) kr.    525,-
Liftkort pr. ekstra dag (voksen) kr.    250,-
Liftkort pr. ekstra dag (årg. 2000-2004) kr.    200,-
Liftkort pr. ekstra dag (årg. 2005-2011)  kr.    140,-
Liftkort pr. ekstra dag (årg. 2012-2019)  kr.      15,-
Liftkort pr. ekstra dag (Seniorer - årg. 1941-1955) kr.    210,-


Gå til toppen af siden