INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSELUdskriv

Sölden – Regina's Well-Apart

Lækre lejligheder og rolig beliggenhed lige ved Giggijochliften

Sölden er et af danskernes mest besøgte rejsemål i Østrig. Her er et af Alpernes mest effektive liftsystemer, og med skiløb helt op i 3340 meters højde er snesikkerheden i top. Liftkortet "Ötztal Super Skipass" inkluderer alle skiområder i dalen med i alt 365 km pister. 

14.398,00 kr
In stock
Travel Code
SKI-705
Det kan du glæde dig til

Regina's Well-Apartment er beliggende kun ca. 300 meter fra hovedliften i Sölden: Giggijochbahn, og på vejen til liften og pisten passerer man flere hyggelige afterskisteder og også vores skileje og skidepot. Giggijochliften blev i 2015 udskiftet med en helt ny gondollift og er blandt verdens mest effektive lifte.

Generelt er lejlighederne nyrenoverede og rummelige. Der er sovepladser til alle i soveværelserne, så ingen skal sove i stuen. I underetagen er der støvlevarmere og opvarmet skirum. Der er gratis wi-fi i alle lejligheder.

Rygning er ikke tilladt i lejlighederne.

Som gæst i lejlighederne har du gratis adgang til at benytte Spa & Wellness AQUA VITALIS på Hotel Regina, beliggende ca. 1800 meter fra lejlighederne. AQUA VITALIS er et lækkert spa- og wellnessområde med saunaer, dampbade, hamam, massagebrusere, panoramapool, hvileområder og afslappende vandsenge. Der er mulighed for alle typer af behandlinger mod betaling. 


Lejlighedstyperne hos Regina's Well-Apart

3-værelses lejligheder til 4 personer på ca. 55m2: 
Lejlighederne har 2 rummelige soveværelser med dobbeltseng og 2 badeværelser med badekar, hvoraf det ene er med infrarød-sauna. Desuden køkken-/opholdsrum og balkon eller terrasse. Køkkenet er fuldt udstyret bl.a. med opvaskemaskine, el-kedel, kaffemaskine og ovn. Lejlighederne har desuden satellit-tv, kakkelovn og gratis wi-fi.

4-værelses lejligheder til 6 personer på ca. 75m2: 
Lejlighederne har 3 rummelige soveværelser med dobbeltseng og 2 badeværelser med badekar, hvoraf det ene er med infrarød-sauna. Desuden køkken-/opholdsrum og et separat toilet, samt balkon og/eller terrasse. Køkkenet er fuldt udstyret bl.a. med opvaskemaskine, el-kedel, kaffemaskine og ovn m.m. Lejlighederne har desuden satellit-tv, kakkelovn og gratis wi-fi.

5-værelses lejlighed til 8 personer på ca. 100m2: 
Lejlighederne har 4 rummelige soveværelser med dobbeltseng, 2 badeværelser med bruser samt 1 badeværelse med badekar og infrarød-sauna. Desuden køkken-/opholdsrum og et separat toilet, samt balkon og/eller terrasse. Køkkenet er fuldt udstyret bl.a. med opvaskemaskine, el-kedel, kaffemaskine og ovn m.m. Lejlighederne har desuden satellit-tv, kakkelovn og gratis wi-fi.

Transport til Sölden

Vores skirejser til Sölden er som udgangspunkt baseret på transport i egen bil. Men hele sæsonen er det også muligt at køre med bus til Sölden.

Sölden ligger godt i forhold til at køre i egen bil fra Danmark. Der er ca. 1050 km fra grænsen/færgen via Fernpass og Imst til Sölden.  

Med bus er der opsamling fra Sjælland, Fyn og Jylland. Busserne mødes i Kolding hvor busskifte kan forekomme. Vi kører med 5* hvilebusser der har hvilestole med rigtig god benplads. På nogle afgange kører bussen i samarbejde med SneXpressen, hvor busserne er 4* eller 5*. Bussen kører til ”Freizeit Arena” (badeland) i Sölden. Herfra er der 800 meter til Regina's Well-Apart. Udrejse med bus er altid fredag, og hjemkomst søndag.

Husk at du med vores bustransport får 8 skidage på en uges skiferie. Hos Ruby Rejser kan du også gratis medtage et sæt skiudstyr, udover din normale bagage. Yderligere information om busturen finder du under Bus til Østrig.

Bestil

Send rejseforespørgsel

Sölden – Regina's Well-Apart
Jeg accepterer Ruby Rejsers Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Ruby Rejser ApS må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Ruby Rejser nyhedsbrev
Praktiske Informationer

Priser:
De ovennævnte priser er gældende for hele lejligheden, med ophold fra lørdag til lørdag.

Inkluderet i prisen:

  • Sengelinned, håndklæder, forbrug af strøm, vand og varme samt slutrengøring
  • Obligatorisk turistskat på kr. 160,- pr. person
  • Der er én gratis p-plads til hver lejlighed
  • Gratis afbenyttelse af Spa & Wellness AQUA VITALIS 

Ikke inkluderet i prisen:

  • Viskestykker, karklude, opvasketabs, køkkenrulle, bagepapir, affaldsposer, toiletpapir, sæbe og shampoo m.v. 
  • Bustransport (Muligt at tilkøbe. Se priser og busruter

Liftkort og skileje

Priser for 6 dages liftkort:

Voksne kr. 2.225,- 
Unge (Årg. 1998 - 2002) kr. 1.785,-
Børn (Årg. 2003 - 2009) kr. 1.235,-
Børn (Årg. 2010 - 2013) kr. 115,-

  • Liftkort til børn (årgang 2014-2018) i følgeskab med voksne er gratis
  • Depositum for KeyCard er inkluderet i liftkortprisen
  • Bemærk: fra 2018 dækker liftkortet både Sölden, Obergurgl/ Hochötz, Kühtai, Vent og Hochgurgl – 356 km pister.


Ski- og snowboardleje i 6-8 dage – sæt med ski el. snowboard/støvler/(stave):

6/7 dage 8 dage
Voksne - Skisæt Eco/Top kr. 995,- kr. 1.110,-
Voksne - Skisæt Decouverte/VIP kr. 1.175,- kr. 1.300,-
Voksne - Skisæt Sensation/Exclusive kr. 1.375,- kr. 1.540,-
Børn - Skisæt junior (2-11 år) kr. 550,- kr. 610,-
Børn - Skihjelm junior (2-11 år) kr. 100,- kr. 125,-


Spar op til 20% ved bestilling af skileje hjemmefra. Bemærk: De 20% er allerede fratrukket ovenstående skilejepriser. Desuden er 7. dag altid gratis.

Ski- og snowboardleje kan bestilles med rabat indtil 8 uger før afrejse. 

Ved bestilling af udstyr skal vi bruge følgende oplysninger: Alder, højde, vægt, sko-størrelse og skiniveau (angiv venligst disse informationer i bemærkningsfeltet).

Spa & Wellness AQUA VITALIS

Åbningstider:

Panoramapool kl. 07:00-20:00

Sauna og spa (ikke adgang for børn under 16 år) kl. 15:30-19:30.

Gå til toppen af siden