INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Sørlia Hytter (Hafjell)

Lækre hytter med ski in/ski out og plads til 8 eller 10 personer

Bo i en af Sørlias hyggelige hytter med ski in/ski out, der giver let adgang til at boltre sig i Hafjells kridhvide sneparadis. Find din indre skiløber frem i Hafjell.

In stock
Travel Code
SHA-009

Det kan du glæde dig til

Hafjell er et af Norges skønneste skiområder og er en klar familiefavorit. Alpinområdet er alsidigt, snesikkert og med pister for alle niveauer. Med 33 nedfarter, 18 lifte, 300 km præparerede langrendsløjper og en god terrænpark er der fornøjelser til alle. På denne skiferie kan du glæde dig til skiftevis at boltre dig i de hvide landskaber, suse ned ad præparerede pister og slappe af i én af de hyggelige hytter i Sørlia, som du indkvarteres i. Hytterne er beliggende i et skønt og charmerende hytteområde, og med ski in/ski out til Hafjellbakken bliver det ikke lettere at komme fra stuens varme sofa til pistens hvide underlag.

Indkvartering

På denne skiferie indkvarteres du i en dejlig hytte, der ligger i dalen ved Sørlia hytteområde. Fra hytterne er der ski in/ski out til Hafjellbakken, og du bor tæt på gondolen, der tager dig op til fjeldets fine langrendsløjper. Øyer centrum ligger i gåafstand fra hytterne og byder på hyggelige butikker og restauranter.

Hytterne er mellem 63 og 78 km2, har wi-fi, terrasse, parkering, to badevæelser, stue med kabel-tv, køkken med elkomfur, køleskab og frostboks. Nogle af hytterne har også brændeovn, mikroovn og opvaskemaskine. Hytterne kan huse mellem 6 og 10 gæster og har værelser med en blanding af dobbeltsenge, enkeltsenge og køjesenge. Kontakt os, hvis du ønsker at høre om mulighederne for en hytte til eksempelvis 6 personer.

Saml familien og nyd din skiferie med hygge foran pejsen og fart på pisterne.

Bestil

Antal rejsende
Vælg antal af rejsende
Afrejsedato
Vælg afrejsedato

8 personers hytte

Fra 7.298,- DKK

10 personers hytte

Fra 8.798,- DKK
Praktiske Informationer

Prisen inkluderer:

  • Ophold i valgte indkvartering inkl. slutrengøring.

 

Færgetransport til rejser i egen bil:

Der tilbydes en mulighed for at få et tilbud på en bilpakke inkl. 1-5 passagerer med DFDS på ruterne København - Oslo t/r samt Frederikshavn - Oslo t/r.

København - Oslo tur-retur

Check-In lukker Afrejse Ankomst
14:45 15:00 10:00 

*Ankomst næste dag


Frederikshavn - Oslo

Check-In lukker Afrejse Ankomst
23:10 23:55 10:00

*Ankomst næste dag


Oslo - Frederikshavn

Check-In lukker Afrejse Ankomst
14:10 15:00 01:00

*Ankomst næste dag

Gå til toppen af siden