Trysil - skiferie i Norge

Skiferie i Trysil kun 3 timers kørsel fra Oslo

I flere år er Trysil blevet udnævnt som Norges bedste skissportsted i World Ski Awards. Spænd skiene og kom afsted! Trysil er et fantastisk sted. Det kan nærmest ikke lade sig gøre at få en dårlig skiferie i dette snemekka.

Trysil er Norges største skiområde

Trysils skisportsområde er bygget rundt om Trysilfjeldet og består af fire sammenhængende skiområder med hele 68 pister, 31 lifter, flere snowparks og to store børneområder. Det er med andre ord den optimale destination for en vidunderlig skiferie i Norge.

Området er et sandt Eldorado for skientusiaster. Stedet må siges at appellere utroligt bredt, da de 68 pister varierer en hel del i sværhedsgrad. Skisportsstedet byder dels på områder for nybegynderne, men også områder for habile skiløbere, der elsker fart og udfordringer.

Der kan ikke herske nogen tvivl om, at Trysil er et af Norges allermest populære skisportsområder, og dette med god grund. Trysil leverer nemlig de optimale rammer til en fantastisk skiferie. Området har fantastiske pister og et stærkt setup, som gør, at man ikke oplever spildtid samt en masse for de mindste.

Ruby Rejsers udbud af rejser til Trysil er ganske mangfoldigt; der er noget for enhver smag og til forskellige behov, så uanset om du ønsker en hyggelig familieferie, et roligt langrendseventyr eller action på alpinpisterne, så burde vi have en rejse, som er skræddersyet til dig.

Herunder finder du en oversigt over vores skiferier i Trysil. Hvis du har spørgsmål af den ene eller anden art til vores rejser eller til Trysil generelt, så tøv endelig ikke med at kontakte os.

Læs mere
per side

2 Items

Flotte private hytter til 4-18 personer i Norges største skiområde

Spænd skiene på og kast dig ud i et slaraffenland af pister, børneområder, restauranter og afterski i Norges største skiområde. Pak familien og bo i en af Trysilfjell Hytteområdes komfortable hytter.


  • Ingen dato sat
  • transport_icon/images/t/r/transport_ikon_-_egen_transport_2.png
    Egen transport
  • 7 nætter
Forespørg
Norges bedste skisportsted - med plads til alt mellem 2-12 personer

Trysil er et skieldorado for alle, og både børn og voksne kan boltre sig på de fire sammenhængende skiområder dagen lang. Tag familien med og bo i lejlighed eller på hotel lige ved Trysilfjell Turistcenter. 


  • Ingen dato sat
  • transport_icon/images/t/r/transport_ikon_-_egen_transport_2.png
    Egen transport
  • 7 nætter
Forespørg

En af Norges bedste skiskoler

I Trysil finder man en decideret fantastisk skiskole, som tilbyder kurser for både erfarne og nybegyndere. Det er aldrig for sent at lære noget nyt, og selvom det ikke er ens første gang på ski, vil man uden tvivl kunne lære en masse på Trysils skiskole.

Det er både muligt at deltage i gruppekurser og at få privatundervisning. I løbet af skisæsonen arbejder der cirka 100 skilærere på skiskolen. Lærerne snakker mange forskellige sprog. Hvis man er lidt rusten i sit norske og engelske, findes der heldigvis en del danske lærere, som kan sørge for, at man undgår at blive ‘lost in translation’.

Ski med familien i Trysil Hytte i Trysil Pister i Trysil

Trysil byder på gode forhold inden for både langrend og alpint skiløb

Uanset om man er til langrend, alpint skiløb eller begge dele, så kan Trysil levere, hvad man efterspørger.

Trysil byder nemlig på rigtig gode forhold inden for begge genrer. Vi har allerede været inde på, at området er det største norske skisportssted med dets 68 pister af varierende sværhedsgrad. Derfor føler vi ikke, at det er nødvendigt at argumentere yderligere for områdets kvaliteter inden for alpint skiløb.

Langrendsforholdene vil vi til gengæld gerne uddybe, da vi ikke har berørt disse endnu. I Trysil er det både muligt at stå på langrend på fjeldet og under trægrænsen. Uanset hvor man står på langrend i Trysil, så er sporene kendetegnede ved at være brede. I alt byder Trysil på omkring 100 kilometer langrend. Undervejs vil man møde en masse sjove udfordringer og ekstremt flot natur.

Hvis de 100 kilometers langrend ikke er tilstrækkeligt for dig, kan du overveje en tur til Geilo eller Hemsedal i stedet for. Her er langrendsforholdene endnu bedre end i Trysil. Dog er Trysil disse to områder overlegen, når det kommer til alpint skiløb.

Se vores skirejser til Geilo her.

Se vores skirejser til Hemsedal her.

Mange indkvarteringsmuligheder under skiferien i Trysil

Mennesker har forskellige præferencer. Nogle foretrækker at bo i en hyggelig fjeldhytte, når de er på ferie. Andre på et luksushotel, og atter andre i en moderne lejlighed. Uanset hvilke præferencer du har til dit ophold, er vi sikre på, at disse kan blive imødekommet i Trysil. Her er nemlig alverdens forskellige indkvarteringsmuligheder.

Uanset om du vælger at bo i en hytte, en lejlighed eller på et luksushotel, kan du være helt sikker på, at det sted, hvor du vælger at bo, ligger meget tæt på skisportsområdet og en masse fine restauranter, når du rejser med Ruby Rejser.

Gode indkvarteringsmuligheder for familier

Hvis du er familiefar eller -mor, vil vi anbefale dig at kigge nærmere på et af de populære resorthoteller. Disse har nemlig mange familievenlige faciliteter. Blandt andet byder mange af dem på bowling, eventyrbad og spa.

Trysil er en hæderkronet sneperle

Når vi hylder Trysil, er det ikke blot varmt salgsgas. Der er vægt bag ordene, hvilket blandt andet understreges af, at Trysil flere gange er blevet udnævnt som Norges bedste skisportssted i World Ski Awards.

Trysil byder på fede, udfordrende terrænparker

Terrænparker bliver mere og mere populære - og også i Trysil kan man fornøje sig med udfordringer i flere forskellige terrænparker.

Der findes blandt andet et par terrænparker i børneområderne, Eventyr og Gammelgård, hvor man kan prøve kræfter med små hop og rails. Det er nogle rigtig fine terrænparker for begyndere, men øvede vil nok kede sig en smule i disse områder.

Heldigvis byder Trysil også på en terrænpark for de øvede. Terrænparken for øvede er rigtig stor, fyldt med sjove udfordringer og flere gange kåret som Norges bedste af slagsen.

Spørgsmål angående Ruby Rejsers skiferier til Trysil?

Hvis du har spørgsmål af den ene eller anden art til vores skiferier til Trysil, så tøv endelig ikke med at kontakte os.

Udover vores skiferier i Trysil tilbyder vi skiferier til resten af Norge med noget for en hver skiløber.