Bestil

Trysilfjell Hytteområde

Flotte private hytter til 4-18 personer i Norges største skiområde

Spænd skiene på og kast dig ud i et slaraffenland af pister, børneområder, restauranter og afterski i Norges største skiområde. Pak familien og bo i en af Trysilfjell Hytteområdes komfortable hytter.

In stock
Travel Code
STRY-002
Rejsens højdepunkter
blue encircled check Indkvartering for hele familien med 4- til 18-personers hytter
blue encircled check Stå på ski i Norges største og måske mest populære skiområde
blue encircled check Alle hytter har deres eget personlige præg
calendar icon146 afrejser
transport_icon/images/t/r/transport_ikon_-_egen_transport_2.png Egen transport
clock icon7 nætter

Det kan du glæde dig til

down v arrow

Trysil er Norges største og måske mest populære skisted og det er ikke uden grund. Her kan du frit boltre dig på de fire sammenhængende skiområder, der bl.a. byder på velpræparerede bakker, børneområder, snow parker, 31 lifter og 68 pister. På en skiferie i Trysil er børnene i centrum. Med hele tre forskellige områder for de mindste er det den perfekte destination for børnefamilien, og sammen kan I slå jer løs på svingfigurløjper, skovløjper med snakkende figurer og hyggelige kørebakker. For de mere erfarne er der masse af udfordringer at hente på de 66 nedfarter fordelt på de 11 sorte, de 17 røde, de 17 blå og de 21 grønne pister.

På dette individuelle skiophold kan du booke indkvartering for hele familien i en af de mange komfortable hytter i Trysilfjell Hytteområde. Hytterne har alle gode faciliteter og sikrer at hele familien kan bo sammen. Så glæd dig til en skiferie i familiens tegn i Norges måske allerskønneste skiområde.

Indkvartering

down v arrow

På denne rejse bor du i en af de skønne, private hytter, der ligger spredt rundt i Trysilfjell Hytteområde. Alle hytterne har deres eget personlige præg, og standarden kan være varierende, ligesom afstanen til bakkerne er forskellig fra hytte til hytte. Hytternes indretning og interiør vil også variere, men flere har både tørreskabe, sauna, boblebad, mikrobølgeovn og wifi. Der findes hytter med plads til alt fra 4 til 22 personer, så flere familier kan bo sammen. Langt de fleste hytter er med ski in/ski out, men enkelte af hytterne ligger sådan, at man må benytte transport (skibus) for at nå til bakkerne. Bo eksempelvis i nedenstående hyttetyper.

 

 • 6-sengs hytte (4-6)
  Hytte på eksempelvis 60 m2 med plads til 4 til 6 personer på. Hytten har opholdsstue med køkkenafdeling, tre soveværelser og et bad og toilet. Sovepladser er en blanding af køjesenge og enkeltsenge, og opholdsstuen har sofa, tv og brændeovn. Rygning ikke tilladt.
 • 8-sengs hytte (4-8)
  Hytte på eksempelvis 95 m2 med plads til 4 til 8 personer. Hytten har opholdsstue med køkkenafdeling, fire soveværelser, et bad, et toilet og en sauna. Sovepladserne er en blanding af køjesenge, enkeltsenge og dobbeltsenge, og opholdsstuen har sofa, tv og brændeovn. Rygning ikke tilladt.

 • 10-sengs hytte (5-10)
  Hytte på eksempelvis 120 m2 med plads til op til 10 personer. Hytten har opholdsstue med køkkenafdeling, fire soveværelser, to bade, tre toiletter og en sauna. Sovepladser er en blanding af køjesenge og enkeltsenge, og opholdsstuen har sofa, tv og brændeovn. Rygning ikke tilladt.
 • 12-sengs hytte (5-12)
  Hytte på eksempelvis 150 m2 med plads til op til 12 personer. Hytten har opholdsstue med køkkenafdeling, seks soveværelser, to bade, to toiletter og en sauna. Sovepladser er en blanding af køjesenge og enkeltsenge, og opholdsstuen har sofa, tv og brændeovn. Rygning ikke tilladt.
 • 18-sengs hytte (8-18)
  Hytte med plads til op til 18 personer på eksempelvis 150 m2. Hytten har opholdsstue med køkkenafdeling, syv soveværelser, tre bade, tre toiletter og en sauna. Sovepladser er en blanding af køjesenge og enkeltsenge, og opholdsstuen har sofa, tv og brændeovn. Rygning ikke tilladt.

Bestil

Antal rejsende
Vælg antal af rejsende
Afrejsedato
Vælg afrejsedato
down v arrow

Praktiske informationer

down v arrow

Prisen inkluderer:

 • Ophold i valgte indkvartering inkl. slutrengøring.

Færgetransport til rejser i egen bil:
Ruby Rejser tilbyder bilpakke inkl. passagerer med Stena Line, på ruten Frederikshavn-Gøteborg.I forhold til Stena Line er der daglige afgang fra Frederikshavn kl. 08.30/14.00/22.00. Forventet akomst Gøteborg kl. 12.00/17.15/01.25. Retur fra Gøteborg kl. 00.30/08.00/18.00 og forventet ankomst Frederikshavn kl. 04.10/11.20/21.20. Check-in skal ske senest 1 time før afgang.

Overfartspriserne er baseret på ophold (lør.-lør./ søn.-søn. / fre.-søn.)
Ønskes overfartspriser i forbindelse med andre færgestrækninger kontakt da Ruby Rejser.


Bus tur/retur:
I uge 7 (ankomst Trysil d. 09-02-2020) er det muligt at rejse med natbus tur/retur fra Danmark til Trysil. Bussen kører fra Danmark d. 08-02-2020 og er retur igen d. 17-02-2020. Afgangs- og hjemkomst tider samt priser, kan ses ved bestilling.

OBS:

Fra 1. september 2022 kommer det til at koste penge for at passere bommen på Trysilfjellvejen og Fageråsvejen. 

Der vil være tre betalingsløsninger:

 • Automatisk betaling på registreret betalingskort i oprettet profil på autopay.io
 • Betaling på nettet på www.autopay.io inden 48 timer efter udkørsel.
 • Faktura i posten. NB! Der kommer et tillæg i afgift til fakturaen.

Gå til toppen af siden