INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Varden Comfort (Kvitfjell)

Nye, fine hytter der kan rumme op til 10 personer

Tilbring din skiferie med indkvartering i helt nye hytter med høj standard, lækkert design, formidabel udsigt og ski in/ski out til Kvitfjells mest familievenlige fjeldside.

In stock
Travel Code
SKV-005

Det kan du glæde dig til

Tilbring din skiferie i snesikre Kvitfjell, der garanterer nypræparerede pister i massevis, 130 km herlige langrendsløjper og skønne børneområder. Du kan boltre dig på alt fra lette, grønne nedfarter til den sorte World Cup pist, og du møder ingen kø eller overvældende menneskemylder ved liften. Er du mere til langrend kan du få tiden til at gå på det store løjpenet, der sammen med Peer Gynt, Gålå og Skeikampen byder på 600 km smukke og idylliske løjper. Også to familieområder, en skøn snowboardpark og et lækkert wellnessområde lokker, så det er så godt som umuligt at komme til at kede sig på Kvitfjell.

Du kan også se frem til hyggelige aftenstunder i en af de nye hytter på Kvitfjell Varden, der med udsøgt beliggenhed og lækkert design byder på både skønne udsigter og dejlig komfort.

Indkvartering

Du indkvarteres i en helt ny hytte på Varden Comfort, der har en udsøgt beliggenhed på Kvitfjell Varden. Varden er Kvitfjells mest familievenlige fjeldside med brede grønne og blå pister, så nybegyndere og dem, der elsker store sving, stortrives her. Hytten har ski in/ski out til det store og smukke Peer Gynts rige, hvor dagene går med sjov og leg på bakkerne.

Varden Comfort har høj standard, og hytten, som du bor i, er på 100 m2, har fire soveværelser og ti sengepladser og er perfekt til den store familie eller en gruppe af venner. Hytten har to badeværelser, fuldt udstyret køkken med køleskab, fryser, opvaskemaskine, komfur og mikrobølgeovn. Der er også en hyggelig og rummelig spisestue for ti personer, hvor de fælles måltider kan nydes. Stuen har også sofa, tv og en hyggelig pejs.

Bestil

Antal rejsende
Vælg antal af rejsende
Afrejsedato
Vælg afrejsedato

10 personers hytte

Fra 9.498,- DKK
Praktiske Informationer

Prisen inkluderer:

  • Ophold i valgte indkvartering inkl. slutrengøring.

  

Færgetransport til rejser i egen bil:

Der tilbydes en mulighed for at få et tilbud på en bilpakke inkl. 1-5 passagerer med DFDS på ruterne København - Oslo t/r samt Frederikshavn - Oslo t/r.

København - Oslo tur-retur

Check-In lukker Afrejse Ankomst
14:45 15:00 10:00 

*Ankomst næste dag


Frederikshavn - Oslo

Check-In lukker Afrejse Ankomst
23:10 23:55 10:00

*Ankomst næste dag


Oslo - Frederikshavn

Check-In lukker Afrejse Ankomst
14:10 15:00 01:00

*Ankomst næste dag

Gå til toppen af siden