INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSELUdskriv

Varden Comfort (Kvitfjell)

Nye hytter med udsøgt beliggenhed

Tilbring din skiferie med indkvartering i helt nye hytter med høj standard, lækkert design, formidabel udsigt og ski in/ski out til Kvitfjells mest familievenlige fjeldside.

In stock
Travel Code
SKV-005
Det kan du glæde dig til

Tilbring din skiferie i snesikre Kvitfjell, der garanterer nypræparerede pister i massevis, 130 km herlige langrendsløjper og skønne børneområder. Du kan boltre dig på alt fra lette, grønne nedfarter til den sorte World Cup pist, og du møder ingen kø eller overvældende menneskemylder ved liften. Er du mere til langrend kan du få tiden til at gå på det store løjpenet, der sammen med Peer Gynt, Gålå og Skeikampen byder på 600 km smukke og idylliske løjper. Også to familieområder, en skøn snowboardpark og et lækkert wellnessområde lokker, så det er så godt som umuligt at komme til at kede sig på Kvitfjell.

Du kan også se frem til hyggelige aftenstunder i en af de nye hytter på Kvitfjell Varden, der med udsøgt beliggenhed og lækkert design byder på både skønne udsigter og dejlig komfort.

Indkvartering

Du indkvarteres i en helt ny hytte på Varden Comfort, der har en udsøgt beliggenhed på Kvitfjell Varden. Varden er Kvitfjells mest familievenlige fjeldside med brede grønne og blå pister, så nybegyndere og dem, der elsker store sving, stortrives her. Hytten har ski in/ski out til det store og smukke Peer Gynts rige, hvor dagene går med sjov og leg på bakkerne.

Varden Comfort har høj standard, og hytten, som du bor i, er på 100 m2, har fire soveværelser og ti sengepladser og er perfekt til den store familie eller en gruppe af venner. Hytten har to badeværelser, fuldt udstyret køkken med køleskab, fryser, opvaskemaskine, komfur og mikrobølgeovn. Der er også en hyggelig og rummelig spisestue for ti personer, hvor de fælles måltider kan nydes. Stuen har også sofa, tv og en hyggelig pejs.

Bestil
Antal rejsende
Vælg antal af rejsende
Vælg antal af rejsende X
Afrejsedato
Vælg afrejsedato

5 personer. 10 personers hytte til 5 personer

Fra 1.561,- DKK

6 personer. 10 personers hytte til 6 personer

Fra 1.301,- DKK

7 personer. 10 personers hytte til 7 personer

Fra 1.115,- DKK

8 personer. 10 personers hytte til 8 personer

Fra 976,- DKK

9 personer. 10 personers hytte til 9 personer

Fra 867,- DKK

10 personer. 10 personers hytte til 10 personer

Fra 780,- DKK
Praktiske Informationer

Indkvarteringen tilbydes i hele skisæsonen, fra 21. december 2019 til 13. april 2020. Priserne du ser her, er på udvalgte perioder. Send os en forespørgsel hvis din ønskede rejseperiode ikke kan købes online.

Prisen inkluderer:

  • Ophold i valgte indkvartering inkl. slutrengøring.

 

Færgetransport til rejser i egen bil:
Ruby Rejser tilbyder bilpakke inkl. passagerer med Fjord Line, på ruten Hirtshals – Langesund, og Stena Line, på ruten Frederikshavn-Gøteborg.

I forhold til Fjord Line er der daglig afgang fra Hirtshals kl. 09.00. Forv. ankomst Langesund kl. 13.30.
Retur er det fra Langesund kl. 14.30 og forv. ankomst Hirtshals 19.00.
Check-in skal ske senest 1 time før afgang.

I forhold til Stena Line er der daglige afgang fra Frederikshavn kl. 08.30/14.00/22.00. Forventet akomst Gøteborg kl. 12.00/17.15/01.25.                 

Retur fra Gøteborg kl. 00.30/08.00/18.00 og forventet ankomst Frederikshavn kl. 04.10/11.20/21.20.
Check-in skal ske senest 1 time før afgang.

Overfartspriserne er baseret på ophold (lør.-lør./ søn.-søn. / fre.-søn.)
Ønskes overfartspriser i forbindelse med andre færgestrækninger kontakt da Ruby Rejser.

Gå til toppen af siden