Bestil

Varden Comfort (Kvitfjell)

Nye, fine hytter der kan rumme op til 10 personer

Tilbring din skiferie med indkvartering i helt nye hytter med høj standard, lækkert design, formidabel udsigt og ski in/ski out til Kvitfjells mest familievenlige fjeldside.

In stock
Travel Code
SKV-005

Det kan du glæde dig til

down v arrow

Tilbring din skiferie i snesikre Kvitfjell, der garanterer nypræparerede pister i massevis, 130 km herlige langrendsløjper og skønne børneområder. Du kan boltre dig på alt fra lette, grønne nedfarter til den sorte World Cup pist, og du møder ingen kø eller overvældende menneskemylder ved liften. Er du mere til langrend kan du få tiden til at gå på det store løjpenet, der sammen med Peer Gynt, Gålå og Skeikampen byder på 600 km smukke og idylliske løjper. Også to familieområder, en skøn snowboardpark og et lækkert wellnessområde lokker, så det er så godt som umuligt at komme til at kede sig på Kvitfjell.

Du kan også se frem til hyggelige aftenstunder i en af de nye hytter på Kvitfjell Varden, der med udsøgt beliggenhed og lækkert design byder på både skønne udsigter og dejlig komfort.

Indkvartering

down v arrow

Du indkvarteres i en helt ny hytte på Varden Comfort, der har en udsøgt beliggenhed på Kvitfjell Varden. Varden er Kvitfjells mest familievenlige fjeldside med brede grønne og blå pister, så nybegyndere og dem, der elsker store sving, stortrives her. Hytten har ski in/ski out til det store og smukke Peer Gynts rige, hvor dagene går med sjov og leg på bakkerne.

Varden Comfort har høj standard, og hytten, som du bor i, er på 100 m2, har fire soveværelser og ti sengepladser og er perfekt til den store familie eller en gruppe af venner. Hytten har to badeværelser, fuldt udstyret køkken med køleskab, fryser, opvaskemaskine, komfur og mikrobølgeovn. Der er også en hyggelig og rummelig spisestue for ti personer, hvor de fælles måltider kan nydes. Stuen har også sofa, tv og en hyggelig pejs.

Bestil

Antal rejsende
Vælg antal af rejsende
Afrejsedato
Vælg afrejsedato
 

10 personers hytte

Fra 7.798,- DKK
down v arrow

Praktiske informationer

down v arrow

Prisen inkluderer:

  • Ophold i valgte indkvartering inkl. slutrengøring.

  

Færgetransport til rejser i egen bil:

Vi tilbyder bilpakke inkl. 1-5 passagerer med både DFDS og Color Line fra Frederikshavn, Hirtshals og København.

DFDS

København → Oslo   Kl. 15.00 - 10.00 (næste dag)
Oslo → København   Kl. 15.00 - 10.00 (næste dag)

Frederikshavn → Oslo   Kl. 23.55 - 10.00 (næste dag)
Oslo → Frederikshavn   Kl. 15.00 - 01.00 (næste dag)

Color Line

Hirtshals → Larvik   Kl. 12.45 - 16.30
Hirtshals → Larvik   Kl. 22.15 - 02.00 (næste dag)

Larvik → Hirtshals   Kl. 08.00 - 11.45
Larvik → Hirtshals   Kl. 17.30 - 21.15

Gå til toppen af siden