INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Venabu, Lundegrenda Hytter

Lækre hytter med plads til 2, 5, 6, 8 eller helt op til 24 personer

Splinternye lejligheder, flotte tømmerhytter og en gammel moderniseret storhytte. Her finder du det hele. Tag på en fantastisk skiferie på højfjeldet ved Venabu tæt på Rondane. 

In stock
Travel Code
SVE-001

Det kan du glæde dig til

Først og fremmest er det et super langrendsterræn, der bringer vore gæster tilbage til Venabygdsfjellet år efter år. Men også facilieterne i form af flotte hytter og nemme indkøbsmuligheder gør det til et fornemt langrendsområde. Lundegrenda ligger centralt på Venabygdfjellet med langrendsløjper lige uden for døren. De fleste af hytterne er laftede tømmerhytter, i solidt tømmer udvendigt og flotte faciliteter indvendigt. Venabygd er et lille samfund på fjeldet, og de flotte hytter ligger tæt ved Lundes Handel med cafeteria, bar og et meget stort supermarked. Her hersker en atmosfære af gammel landhandel kombineret med et helt nutidigt supermarked, og du finder alt, hvad du behøver indenfor gåafstand. Ideelt hvis du er med bus på hytteferie. 

Der er flere forskellige indkvarteringsmuligheder. Vi har valgt nogle hytter og lejligheder, du finder her på siden. Hvis du ikke finder den rigtige hytte her på siden, så ring til os hør mere. Der er et stort udvalg af hytter i alle størrelser. 

Ser mere om Venbygdsfjellets skiløb her: Langrendsparadis blandt majestætiske fjeldtoppe.

Indkvartering

Der er flere forskellige indkvarteringsmulihgeder på Lundegrenda Hyttegrend. Her er et udpluk af, hvad vi tilbyder:
 • Svartfjell og Dynjefjell: 4-6 personers tømmerhytte
  Disse hytter er flotte, håndlaftede tømmerhytter på 50 mmed stue, køkken, to soveværelser, bad og veranda. Beggeværelser har en familiekøje med underkøje på 120cm og overkøje på 90cm og er dermed fin til 4-6 personer. Du finder en hyggelig stue med køkken, spisegruppe til 6 personer, samt en sofagruppe. Med ild i den flotte stenpejs, får I en hyggelig aften efter skiløbet. Køkkenet er veludstyret med ovn, køleskab, opvaskemaskine og kaffemaskine. I kan låne fryseplads i butikken 300 meter fra hytten. Badet og entreen har indlagt gulvvarme. Hytten har WI-FI og der er langrendsløjper lige ude for døren. 

 • Lundegard lejligheder: 4-5 personers flotte lejligheder
  Lundegard er 10 helt nybyggede rækkelejligheder til 4-5 personer. Lejlighederne er meget lækre og har alle tænkelige faciliteter, stort opholdsrum med spiseplads og "blød" afdeling med fjernsyn. Køkken med køleskab, opvaskemaskine, komfur, kaffemaskine etc. Der er to soverum; det ene med to 90 cm senge, der kan sættes sammen som dobbeltseng; det andet har en 120 cm seng og 90 cm enkeltkøje på tværs. Der er fint badeværelse. Der er adgang til fælles træningsrum, saunaområde og smørrerum. Hver lejlighed har egen skistald. Er I en større gruppe findes et flot, stort lokale med køkken, pejs, hyggeafdeling og spiseplads til ca. 50 personer. Spørg om nærmere informationer.

 • Katrinebu, Karihytta, Marenbu og Olahytta: 8 personers hytter
  Håndlaftede tømmerhytter på ca. 80 mfra 2005. Der er 3 soverum, bad, pejsestue og køkken. Køkkenet er med køleskab, komfur, opvaskmaskine og kaffemaskine. I stuen finder du også TV og pejs. Alle soverum har familiekøjesenge, dobbelt underkøje og enkelt overkøje. Totalt sengeplads til 9 personer. I Karihytte er der dog et værelse med dobbeltseng - og dermed kun 8 sovepladser. Bilvej frem til hytterne. Det er fire ens hytter i samme område: Karihytta, Olahytta, Marenbu og Katrinbu.

 • Barnåla: 24 personers hytte
  Barnåla er en gammel to-etagers bygning fra det tidlige 1900-tal. Den blev flyttet til Venabygdsfjellet i 1997, restaureret og moderniseret. Huset har 6 familieværelser, hver med 4 sengepladser med bad og toilet, sofa og køleskab i alle rum. Sengene er store flotte snedkererede dobbeltsenge. På første etage er et veludstyret køkken og en stor pejsestue med sofaer og langbord med plads til alle. I pejsestuen kan du opleve naturen, såvel inde som ude. Barnåla har også sauna.

 • Sondre Nordheim: 10 personers hytte
  Sondre Nordheim er en moderne hytte fra 2015 placeret centralt på Venabygdsfjeldet og med mange skønne faciliteter. Hytten har 3 soveværelser, hver med en dobbeltseng, og en hems med plads til 4. Der er dyner og puder til i alt 10 personer. Køkkenet er flot og veludstyret med komfur, køleskab, spiseområde og opvaskemaskine. Hytten har et enkelt badeværelse. I den store stue finder du en behagelig sofa, pejs og TV, mens du på den store veranda kan nyde stedets flotte omgivelser.

 • Kvisten: 2 personers hytte
  Kvisten er en håndbygget hytte fra 2005. Hytten er en perfekt lille kærlighedsrede for to, placeret i hjertet af en af Norges bedste sommer-og vinterterræner. Hytten er indrettet med en hems sovealkove, et køkkenalrum samt et badeværelse. Der er også en kaffemaskine, en lille pejs samt tv.
   
 • Suitten: 2 personers hytte
  Suitten er en håndbygget tømmerhytte fra år 2000, med en flot udsigt over fjeldene. Hytten er indrettet med en familiekøjeseng, et køkkenalrum samt et badeværelse. I køkkenet er der to kogeplader og et lille køleskab, en kaffemaskine, samt en pejs til at sprede varmen ved siden af sofaerne og tv'et. 

 • Mormorstua: 11 personers hytte
  Mormorstua er en fin træhytte med god udsigt, bygget i 2001. Hytten er indrettet med 4 soveværelser, 1 med dobbeltseng og 3 med familiekøjesenge, et badeværelse og et stort køkkenalrum. Køkkenet er godt udstyret med blandt andet komfur, ovn, mikroovn, kaffemaskine, opvaskemaskine og et stort køleskab med fryser. Stuen er indrettet med rigeligt siddeplads, en pejs og et tv.

 • Bestestugga: 7 personers hytte
  Bestestugga er en flot rødbrun træhytte, med en stor veranda der giver en smuk udsigt udover fjeldene. Hytten er indrettet med 3 soveværelser, hvor det ene har en familiekøjeseng og de to andre har to enkeltsenge. Køkkenet er rimeligt moderniseret med en ny ovn, en kaffemaskine, et stort køleskab og opvaskemaskine. Stuen er indrettet med et stort spisebord til 7 personer, samt en pejs til at varme rummet op og en sofa og lænestole der er placeret ved et tv.

 • Mariabu: 5 personers hytte 
  Mariabu er en håndbygget tømmerhytte fra 2004, med en flot udsigt over solnedgangen. Hytten er indrettet med to soveværelser, hvor der i det ene er en dobbeltseng og i det andet er en familiekøjeseng. Der er et stort køkkenalrum, hvor der i køkkenet er blandt andet, ovn, opvaskemaskine, kaffemaskine og køleskab. I stuen er der en pejs til at varme lokalet op, et spisebord og en stor sofa der står foran tv'et. 

Bestil

Antal rejsende
Vælg antal af rejsende
Afrejsedato
Vælg afrejsedato

2 personers hytte - Suitten

Fra 7.198,- DKK

2 personers hytte - Kvisten

Fra 7.998,- DKK

5 personers hytte - Mariabu

Fra 10.798,- DKK

5 personers lejlighed - Lundegard

Fra 9.898,- DKK

6 personers hytte - Svartfjell & Dynjefjell

Fra 8.698,- DKK

7 personers hytte - Bestestugga

Fra 9.498,- DKK

8 personers hytte - Katrinebu, Karihytta, Marenbu & Olahytta

Fra 11.598,- DKK

10 personers hytte - Sondre Nordheim

Fra 13.298,- DKK

11 personers hytte - Mormorstua

Fra 12.298,- DKK

24 personers hytte - Barnåla

Fra 34.698,- DKK
Praktiske Informationer

Prisen inkluderer:

 • Ophold i valgte indkvartering inkl. slutrengøring.

Tillæg:

 • Transport med Ruby Rejsers bus i uge 5-10
  - Bussen stopper, sætter af og tager gæster op i Ringebu centrum
  - Bespisning IKKE inkluderet
  - Lokaltransport det sidste stykke fra Ringebu til Lundegrenda Hytter er på egen hånd
  - Kontakt evt. overnatningsstedet for hjælp til lokaltransport
  - Lokaltransport er for egen regning

Færgetransport til rejser i egen bil:

Vi tilbyder bilpakke inkl. 1-5 passagerer med både DFDS og Color Line fra Frederikshavn, Hirtshals og København.

DFDS

København → Oslo   Kl. 15.00 - 10.00 (næste dag)
Oslo → København   Kl. 15.00 - 10.00 (næste dag)

Frederikshavn → Oslo   Kl. 23.55 - 10.00 (næste dag)
Oslo → Frederikshavn   Kl. 15.00 - 01.00 (næste dag)

Color Line

Hirtshals → Larvik   Kl. 12.45 - 16.30
Hirtshals → Larvik   Kl. 22.15 - 02.00 (næste dag)

Larvik → Hirtshals   Kl. 08.00 - 11.45
Larvik → Hirtshals   Kl. 17.30 - 21.15

Gå til toppen af siden