INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Venabu, Lundegrenda Hytter

Lækre hytter med plads til 5, 6, 8 eller helt op til 24 personer

Splinternye lejligheder, flotte tømmerhytter og gammel moderniseret storhytte. Skiferie på højfjeldet ved Venabygdsfjellet tæt på Rondane. 

In stock
Travel Code
SVE-001

Det kan du glæde dig til

Først og fremmest er det et super langrendsterræn, der bringer vore gæster tilbage til Venabygdsfjellet år efter år. Men også facilieterne i form af flotte hytter og nemme indkøbsmuligheder gør det til et fornemt langrendsområde. Lundegrenda ligger centralt på Venabygdfjellet med langrendsløjper lige uden for døren. De fleste af hytterne er laftede tømmerhytter, i solidt tømmer udvendigt og flotte faciliteter indvendigt. Venabygd er et lille samfund på fjeldet, og de flotte hytter ligger tæt ved Lundes Handel med cafeteria, bar og et meget stort supermarked. Her hersker en atmosfære af gammel landhandel kombineret med et helt nutidigt supermarked, og du finder alt, hvad du behøver indenfor gå-afstand. Ideelt hvis du er med bus på hytteferie. 

Der er flere forskellige indkvarteringsmuligheder. Vi har valgt nogle hytter og lejligheder, du finder her på siden. Hvis du ikke finder den rigtige hytte her på siden, så ring til os hør mere - der er et stort udvalg af hytter i alle størrelser. 

Ser mere om Venbygdsfjellets skiløb her: Langrendsparadis blandt majestætiske fjeldtoppe.

Indkvartering

Der er flere forskellige indkvarteringsmulihgeder på Barnåla Hyttegrend. Her er et udpluk af, hvad vi tilbyder:
 • Svartfjell og Dynjefjell: 4-6 personers tømmerhytte
  Disse hytter er flotte, håndlaftede tømmerhytter på 50 mmed stue, køkken, to soverom, bad og veranda. Soverummene har begge en familiekøje med underkøje på 120cm og overkøje på 90cm og er dermed fin til 4-6 personer. Du finder en hyggelig stue med køkken, spisegruppe til 6 personer, samt en sofagruppe. Med ild i den flotte stenpejs, får I en hyggelig aften efter skiløbet. Køkkenet er veludstyret med ovn, køleskab opvaskemaskine og kaffemaskine. I kan låne fryseplads i butikken 300 meter fra hytten. Badet og entreen har indlagt gulvvarme. Hytten har Wifi og der er langrendsløjper lige ude foran døren. 

 • Lundegard Lejligheder: 4-5 personers flotte lejligheder
  Lundegard er 10 helt nybyggede rækkelejligheder til 4-5 personer. Lejlighederne er meget lækre og har alle tænkelige faciliteter, stort opholdsrum med spiseplads og "blød" afdeling med fjernsyn. Køkken med køleskab, opvaskemaskine, komfur, kaffemaskine etc. Der er to soverum; det ene med to 90 cm senge, der kan sættes sammen som dobbeltseng; det andet har en 120 cm seng og 90 cm enkeltkøje på tværs. Der er fint badeværelse. Der er adgang til fælles træningsrum, saunaområde og smørrerum. Hver lejlighed har egen skistald. Er I en større gruppe findes et flot, stort lokale med køkken, pejs, hyggeafdeling og spiseplads til ca. 50 personer. Spørg om nærmere informationer.

 • Katrinebu, Karihytta, Marenbu og Olahytta: 8 personers hytter
  Håndlaftede tømmerhytter på ca. 80 mfra 2005. Der er 3 soverum, bad, pejsestue og køkken. Køkkenet er med køleskab, komfur, opvaskmaskine og kaffemaskine. I stuen finder du også TV og pejs. Alle soverum har familiekøjesenge, dobbelt underkøje og enkelt overkøje. Totalt sengeplads til 9 personer. I Karihytte er der dog et værelse med dobbeltseng - og dermed kun 8 sovepladser. Bilvej frem til hytterne. Det er fire ens hytter i samme område: Karihytta, Olahytta, Marenbu og Katrinbu.

 • Barnåla: 24 Personers hytte
  Barnåla er en gammel to-etagers bygning fra det tidlige 1900-tal. Den blev flyttet til Venabygdsfjellet i 1997, restaureret og moderniseret. Huset har 6 familieværelser, hver med 4 sengepladser med bad og toilet, sofa og køleskab i alle rum. Sengene er store flotte snedkererede dobbeltsenge.
  På første etage er et veludstyret køkken og en stor pejsestue med sofaer og langbord med plads til alle. I pejsestuen kan du opleve naturen, såvel inde som ude. Barnåla har også sauna.

Bestil

Antal rejsende
Vælg antal af rejsende
Afrejsedato
Vælg afrejsedato

5 personers lejlighed - Lundegard

Fra 8.898,- DKK

6 personers hytte - Svartfjell & Dynjefjell

Fra 8.898,- DKK

8 personers hytte - Katrinebu, Karihytta, Marenbu & Olahytta

Fra 10.598,- DKK

24 personers hytte - Bårnåla

Fra 32.698,- DKK
Praktiske Informationer

Prisen inkluderer:

 • Ophold i valgte indkvartering inkl. slutrengøring.

Tillæg:

 • Transport med Ruby Rejser bus i uge 6-9
  - Bussen stopper, sætter af og tager gæster op i Ringebu centrum
  - Bespisning IKKE inkluderet
  - Lokaltransport det sidste stykke fra Ringebu til Lundegrenda Hytter er på egen hånd
  - Kontakt evt. overnatningsstedet for hjælp til lokaltransport
  - Lokaltransport er for egen regning

Færgetransport til rejser i egen bil:

Ruby Rejser tilbyder bilpakke inkl. 1-5 passagerer med Fjord Line på ruten Hirtshals – Langesund t/r.

Check-in skal ske senest 1 time før afgang.

Gå til toppen af siden