INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSELUdskriv

Vikinggrenda Hytter (Hafjell)

Skønne hytter med ski in/ ski out

Bo i en af Vikinggrendas hyggelige hytter med ski in/ ski out, der giver let afgang til at boltre sig i Hafjells kridhvide sneparadis.

In stock
Travel Code
SHA-009
Det kan du glæde dig til

Hafjell er et af Norges skønneste skiområder og en klar familiefavorit. Alpinområdet er alsidigt og snesikkert og med pister for alle niveauer, og med 33 nedfarter, 18 lifte, 300 km præparerede langrendsløjper og en god terrænpark er der fornøjelser til alle. På denne skiferie kan du glæde dig til skiftevis at boltre dig i de hvide landskaber, suse ned ad præparerede pister og slappe af i én af de hyggelige hytter i Vikinggrenda, som du indkvarteres i. Hytterne er beliggende i et skønt og charmerende hytteområde, og med ski in/ ski out til Hafjellbakken bliver det ikke lettere at komme fra stuens varme sofa til pistens hvide underlag.

Indkvartering

På denne skiferie indkvarteres du i en af Vikinggrendas skønne hytter. Hytterne ligger i dalen ved Sørlia hytteområde med ski in/ski out til Hafjellbakken og tæt på gondolen, der tager dig op til fjeldets fine langrendsløjper. Øyer centrum ligger i gåafstand fra hytterne og byder på hyggelige butikker og restauranter.

Alle hytterne er på 63 km2, har wi-fi, terrasse, parkering, to badevæelser, stue med kabel-tv og køkken med elkomfur, køleskab og frostboks. Nogle af hytterne har også brændeovn, mikroovn og opvaskemaskine. Hytterne kan huse enten 6, 8 eller 9-10 gæster og har værelser med en blanding af dobbeltsenge, enkeltsenge og køjesenge. Saml familien og nyd din skiferie med hygge foran pejsen og fart på pisterne.

Bestil
Antal rejsende
Vælg antal af rejsende
Vælg antal af rejsende X
Afrejsedato
Vælg afrejsedato

Send rejseforespørgsel

Vikinggrenda Hytter (Hafjell)
Jeg accepterer Ruby Rejsers Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Ruby Rejser ApS må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Ruby Rejser nyhedsbrev
Praktiske Informationer

Indkvarteringen tilbydes i hele skisæsonen, fra 21. december 2019 til 13. april 2020.

Prisen inkluderer:

  • Ophold i valgte indkvartering inkl. slutrengøring.

 

Færgetransport til rejser i egen bil:
Ruby Rejser tilbyder bilpakke inkl. passagerer med Fjord Line, på ruten Hirtshals – Langesund, og Stena Line, på ruten Frederikshavn-Gøteborg.

I forhold til Fjord Line er der daglig afgang fra Hirtshals kl. 09.00. Forv. ankomst Langesund kl. 13.30.
Retur er det fra Langesund kl. 14.30 og forv. ankomst Hirtshals 19.00.
Check-in skal ske senest 1 time før afgang.

I forhold til Stena Line er der daglige afgang fra Frederikshavn kl. 08.30/14.00/22.00. Forventet akomst Gøteborg kl. 12.00/17.15/01.25.                 

Retur fra Gøteborg kl. 00.30/08.00/18.00 og forventet ankomst Frederikshavn kl. 04.10/11.20/21.20.
Check-in skal ske senest 1 time før afgang.

Overfartspriserne er baseret på ophold (lør.-lør./ søn.-søn. / fre.-søn.)
Ønskes overfartspriser i forbindelse med andre færgestrækninger kontakt da Ruby Rejser.

Gå til toppen af siden