INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Voss, Myrkdalen Hotel

Bo i lækre værelser på det moderne og eksklusive hotel

Tag med til det norske sneparadis Myrkdalen tæt på Voss og bo på det moderne Myrkdalen Hotel, der tilbyder lækre faciliteter, dejlig mad og ski in/ski out. Skønne skioplevelser venter.

In stock
Travel Code
SVO-001

Det kan du glæde dig til

Myrkdalen er et snesikkert skiområde beliggende i det nordvestlige Norge tæt på vinterhovedstaden Voss. Med sine 22 pister af varieret sværhedsgrad er området meget attraktivt for både entusiaster og nybegyndere. Er du til udfordrende off-pist terræn, ski in/ski out, langrend i fantastisk natur, brede og familievenlige pister, snowboard i fede terrænparker eller bare vil have det meste ud af ferien med minimum kø ved de 9 lifte, så er Myrkdalen noget for dig.

På dette individuelle skiophold kan du booke indkvartering på Myrkdalen Hotel, der er beliggende direkte ved pisterne. Det moderne fjeldhotel er en del af Myrkdalen skirestort, der med lækre faciliteter sætter rammerne for en skøn skiferie i det norske sneparadis.

Indkvartering

På denne skiferie indkvarteres du på det lækre Myrkdalen Hotel, der er placeret lige ved foden af pisterne med ski in / ski out. Hotellet er moderne, eksklusivt og har ladet sig inspirere af områdets smukke natur, hvilket ses tydeligt i det rustikke design med glas, sten og træ. Her møder moderne arkitektur gammeldags gæstfrihed, og hyggen er helt i top. Hotellet har hele tre restauranter: Familierestauranten "Tunet", der er kendt for sine lækre italienske specialiteter, A la carte restauranten "Nuten", og den hyggelige Nuten Fondue Lounge. Hotellet har desuden en hyggelige pejsestue, to barer, et legerum for de mindste og et spillerum for lidt større børn. 

Standardværelse
Hotellets skønne standardværelser findes som både enkeltværelse og dobbeltværelse. Værelserne er ca. 25 m2 og har gode senge, fladskærms-tv, hårtørrer, garderobe, gratis wi-fi og sovesofa. Ved indkvartering på Myrkdalen Hotel er halvpension inkluderet alle dage.

  Bestil

  Antal rejsende
  Vælg antal af rejsende
  Afrejsedato
  Vælg afrejsedato

  1 person. Enkeltværelse

  Fra 5.698,- DKK

  2 personer. Dobbeltværelse

  Fra 3.798,- DKK
  Praktiske Informationer

  Prisen inkluderer:

  • Ophold inkl. halvpension.

   

  Børne rabatter (gældende ved 2 fuldt betalende på værelset):

  0-2 år i forældres seng Gratis
  3-15 år i egen seng 50%

  Værelse kan enten være standardværelse med ekstra seng eller familieværelse (ved forespørgsel). Det afhænger af, hvor mange børn der bookes og ledighed på hotellet.

  Børnerabatten kan ikke trækkes fra i online bestilling, men fratrækkes manuelt inden vi sender endelig bekræftelse.

  Færgetransport til rejser i egen bil

  Ruby Rejser tilbyder bilpakke inkl. passagerer med Fjord Line, på ruten Hirtshals – Bergen. Der daglig afgang fra Hirtshals kl. 20.00. Forventet ankomst Bergen kl. 12.30* (+1 dag).
  Retur er det fra Bergen kl. 13.30 og forventet ankomst Hirtshals 08.00* (+1 dag).Check-in skal ske senest 1 time før afgang.

  Pakkepris: 1 bil (1,95m x 5m) med 4 personer i en I4 kahyt (4-sengs indvendig standats kahyt uden vindue). Fra 2.698,- DKK 


  Direkte fly København - Bergen

  Vi hjælper ligeledes gerne med flyrejsen til og fra Bergen, hvis det ønskes. Flyrejsen foregår med SAS og går direkte mellem København og Bergen. (Priseksempel uge 7 søn-søn fra 1.838,- DKK.)  
  Vi tager et reservations- og pakkerejse gebyr på 300,-DKK per person ved booking af flybilletter.

   

  Transfer tur/retur Bergen Lufthavn - Myrkdalen Skiresort fra 860,- DKK per person.

   Gå til toppen af siden