INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSELUdskriv

Voss, Myrkdalen Hotel

Snesikker skiferie i Norge

Tag med til det norske sneparadis Myrkdalen tæt på Voss og bo på det moderne Myrkdalen Hotel, der tilbyder lækre faciliteter, dejlig mad og ski in/ski out. Skønne skioplevelser venter.

In stock
Travel Code
SVO-001
Det kan du glæde dig til

Myrkdalen er et snesikkert skiområde beliggende i det nordvestlige Norge tæt på vinterhovedstaden Voss. Med sine 22 pister af varieret sværhedsgrad er området meget attraktivt for både entusiaster og nybegyndere. Er du til udfordrende off-pist terræn, ski in/ski out, langrend i fantastisk natur, brede og familievenlige pister, snowboard i fede terrænparker eller bare vil have det meste ud af ferien med minimum kø ved de 9 lifte, så er Myrkdalen noget for dig.

På dette individuelle skiophold kan du booke indkvartering på Myrkdalen Hotel, der er beliggende direkte ved pisterne. Det moderne fjeldhotel er en del af Myrkdalen skirestort, der med lækre faciliteter sætter rammerne for en skøn skiferie i det norske sneparadis.

Indkvartering

På denne skiferie indkvarteres du på det lækre Myrkdalen Hotel, der er placeret lige ved foden af pisterne med ski in / ski out. Hotellet er moderne og eksklusivt og har ladet sig inspirere af områdets smukke natur, hvilket ses tydeligt i det rustikke design med glas, sten og træ. Her møder moderne arkitektur gammeldags gæstfrihed, og hyggen er helt i top. Hotellet har hele tre restauranter: Familierestauranten "Tunet", der er kendt for sine lækre italienske specialiteter, A la carte restauranten "Nuten" og den hyggelige Nuten Fondue Lounge. Hotellet har desuden en hyggelige pejsestue, to barer, et legerum for de mindste og et spillerum for lidt større børn. Her er i sandhed noget for alle. 

Vælg mellem hotellets skønne enkelt- eller dobbeltværelser, der er ca. 25 m2 med gode senge, fladskærms-tv, hårtørrer, garderobe, gratis wi-fi og sovesofa. Ved indkvartering på Myrkdalen Hotel er morgenmad inkluderet alle dage.

Bestil
Antal rejsende
Vælg antal af rejsende
Vælg antal af rejsende X
Afrejsedato
Vælg afrejsedato

1 person. Enkeltværelse

Fra 5.298,- DKK

2 personer. Dobbeltværelse

Fra 3.798,- DKK
Praktiske Informationer

Indkvarteringen tilbydes i hele skisæsonen fra 21. december 2019 til 13. april 2020. Priserne du ser her, er på udvalgte perioder. Send os en forespørgsel hvis din ønskede rejseperiode ikke kan købes online.

Prisen inkluderer:

  • Ophold i valgte indkvartering inkl. slutrengøring.

 

Transport:
Ruby Rejser tilbyder overfartspriser i samarbejde med Fjord Line fra Hirtshals kl. 20.00 med forventet ankomst til Bergen kl.12.30. Retur fra Bergen kl.13.30 og forventet ankomst til Hirtshals kl. 08.00.

Vi hjælper ligeledes gerne med flyrejsen til og fra Bergen, hvis det ønskes. Flyrejsen foregår med SAS og går direkte mellem København og Bergen.  

Gå til toppen af siden