INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSELUdskriv

Wadahl Høgfjellshotell

Bo 933 m over havet med skøn udsigt over Jotunheimen

Bo på det skønne, familievenlige højfjeldshotel i 930 meters højde, der byder på sjove aktiviteter for hele familien og en fænomenal udsigt over dalen, sneen og fjeldene.

In stock
Travel Code
SGAA-001

Det kan du glæde dig til

Skiferie på Gålå byder på vintereventyr i et af Norges absolut fineste fjeldområder. Med en placering på et bjergplateau 930 meter over havet er det svært ikke at blive betaget af udsigten uanset hvilken retning, du kigger i. Løjpenettet på Gålå er en del af Peer Gynts Rige, der byder på ikke mindre end 630 km præparerede løjper. Er du mere til alpint skiløb er der rig mulighed for at fornøje sig på de 15 nedfarter og 7 lifte, der tager dig mellem børnebakker, snowboardpark og pister i alle farver. Vil du lade skiene blive hjemme en dag, byder området også på et stort udvalg af andre aktiviteter, såsom hundeslædekørsel, snowrafting, kaneture og kælkebane.

Du kan også roligt glæde dig til at bo på Norges måske allerbedste højfjeldshotel Wadahl Høgfjellshotell. Med ski in/ski out begynder løjpenettet lige udenfor hoteldøren, og efter en lang dag i sneen, der er lagt op til afslappet hygge foran gildesalens varme pejs.

Indkvartering

På denne skiferie indkvarteres du på det skønne, 4-stjernede Wadahl Høgfjellshotell, der med sin placering 933 m.o.h. har en intet mindre end fantastisk udsigt over dalen. Hotellet byder bl.a. på en dejlig restaurant, indendørs pool, fitnesscenter, sauna, bar og trådløst internet. Efter en lang dag på fjeldet kan du slappe af foran den åbne pejs i gildestuen eller nyde roen på dit værelse. Hotellet har 100 værelser i forskellige kategorier og størrelser, der dog alle har eget badeværelse med badekar eller brusebad, TV, telefon, radio og internet. Vælg mellem nedenstående værelsestyper:

 • Dobbeltværelse:
  Wadahls dobbeltværelse er et veludstyret værelse, der sikrer et behageligt hotelophold. Værelset er lyst og fint og har skrivebord, brusebad og kan huse to voksne og et barn.
 • Enkeltværelse:
  Wadahls enkeltværelse byder på enkeltseng, sovesofa og toilet med brusebad.
 • Famileværelse:
  Wadahls familieværelse er perfekt til den lille familie, og har plads til to voksne og to børn. Værelset er større end et almindeligt dobbeltværelse og har udover fire sengepladser en sofa og et badeværelse med badekar.

Bestil

Antal rejsende
Vælg antal af rejsende
Vælg antal af rejsende X
Afrejsedato
Vælg afrejsedato

1 person. Enkeltværelse

Fra 7.464,- DKK

2 personer. Dobbeltværelse

Fra 6.253,- DKK
Praktiske Informationer

Indkvarteringen tilbydes i hele skisæsonen fra 21. december 2019 til 13. april 2020. Priserne du ser her, er på udvalgte perioder. Send os en forespørgsel hvis din ønskede rejseperiode ikke kan købes online.

Prisen inkluderer:

 • Ophold i valgte indkvartering inkl. slutrengøring
 • Vinterpension (morgenmad, selvsmurt madpakke og aftensmad)

 

Færgetransport til rejser i egen bil:
Ruby Rejser tilbyder bilpakke inkl. passagerer med Fjord Line, på ruten Hirtshals – Langesund, og Stena Line, på ruten Frederikshavn-Gøteborg.

I forhold til Fjord Line er der daglig afgang fra Hirtshals kl. 09.00. Forv. ankomst Langesund kl. 13.30.

Retur er det fra Langesund kl. 14.30 og forv. ankomst Hirtshals 19.00.

Check-in skal ske senest 1 time før afgang.

I forhold til Stena Line er der daglige afgang fra Frederikshavn                

Check-in skal ske senest 1 time før afgang.

Overfartspriserne er baseret på ophold (lør.-lør./ søn.-søn. / fre.-søn.)

Ønskes overfartspriser i forbindelse med andre færgestrækninger kontakt da Ruby Rejser.

Gå til toppen af siden