INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Yttersvingen lejligheder (Kvitfjell)

Spritnye lejligheder med plads til 5-9 personer

Tag på en fantastisk skiferie med base i de lækre Yttersvingen lejligheder. Glæd dig til ski in/ski out til Kvitfjells mest familievenlige fjeldside og nyd enestående udsigter over de norske landskaber. 

In stock
Travel Code
SKV-008

Det kan du glæde dig til

Se frem til en snesikker skiferie i Kvitfjell. Området byder på nypræparerede pister i massevis, fine børnefaciliteter og 130 km naturskønne langrendsløjper. Du kan nyde alt fra lette, grønne nedfarter til den sorte World Cup pist, og der er sjældent kø eller overvældende menneskemylder ved liften. Hvis du vil prøve kræfter med langrend, kan du boltre dig i det store løjpenet, der sammen med Peer Gynt, Gålå og Skeikampen byder på 600 km idylliske løjper. Du kommer ikke til at kede dig på Kvitfjell, hvor du også finder en snowboardpark, wellnessfaciliteter, supermarked, skiskole, sportsbutik og så videre.

Indkvartering

Velplaceret mellem to af Kvitfjells tre fjeldsider ligger de nye Yttersvingen lejligheder af høj kvalitet og lækkert design. Lejlighederne kan slås sammen, så de kan deles mellem familie og venner. Her skal du blot parkere i den varme garage under bygningen og finde alle faciliteter inden for en armlængdes afstand. Ikke nok med det, så er du på ski med det samme, du træder ud ad døren – enten på pisterne eller i en lift, som tager dig til fjeldtoppen.

De eksklusive lejligheder har plads til mellem 5 og 9 personer og byder på alt, hvad du har brug for efter en dag i sneen.

 • 5-personers lejlighed
  Lejligheden har fem sengepladser fordelt på to soveværelser og et badeværelse med bad og toilet. Derudover findes der en stue samt et fuldt udstyret køkken. Til lejligheden hører også gratis wifi samt opvarmet garage.

  Soveværelse 1: Dobbeltseng
  Soveværelse 2: Familiekøje (140 + 90 cm)

 • 7-personers lejlighed
  Lejligheden har syv sengepladser fordelt på tre soveværelser og et badeværelse med bad og toilet samt vaskemaskine og tørretumbler. Derudover findes der en stue samt et fuldt udstyret køkken. Til lejligheden hører også gratis wifi, opvarmet garage.

  Soveværelse 1: Dobbeltseng
  Soveværelse 2: Familiekøje (140 + 90 cm)
  Soveværelse 3: To enkeltsenge 

 • 9-personers lejlighed
  Lejligheden har ni sengepladser fordelt på fire soveværelser og et badeværelse med bad og toilet samt vaskemaskine og tørretumbler. Derudover findes der en stue samt et fuldt udstyret køkken. Til lejligheden hører også gratis wifi samt opvarmet garage.

  Soveværelse 1: Dobbeltseng
  Soveværelse 2: Familiekøje (140 + 90 cm)
  Soveværelse 3: To enkeltsenge
  Soveværelse 4: To enkeltsenge

Bestil

Antal rejsende
Vælg antal af rejsende
Afrejsedato
Vælg afrejsedato

5 personers lejlighed

Fra 4.798,- DKK

7 personers lejlighed

Fra 5.498,- DKK

9 personers lejlighed

Fra 6.898,- DKK
Praktiske Informationer

Prisen inkluderer:

 • Ophold i valgte indkvartering inkl. slutrengøring. 
   

Færgetransport til rejser i egen bil:

Der tilbydes en mulighed for at få et tilbud på en bilpakke inkl. 1-5 passagerer med DFDS på ruterne København - Oslo t/r samt Frederikshavn - Oslo t/r.

København - Oslo tur-retur

Check-In lukker Afrejse Ankomst
14:45 15:00 10:00 

*Ankomst næste dag


Frederikshavn - Oslo

Check-In lukker Afrejse Ankomst
23:10 23:55 10:00

*Ankomst næste dag


Oslo - Frederikshavn

Check-In lukker Afrejse Ankomst
14:10 15:00 01:00

*Ankomst næste dag

Gå til toppen af siden