VÆLG FERIETYPE
VÆLG REJSEFORM
VÆLG UGE
VÆLG REJSEMÅL

Snowcamp – Danmarks største skitest

Tag med Surf & Ski og Ruby Rejser til Snowcamp 2022

13.-18. november 2022

Ved foden af Tiefenbach-gletsjeren i østrigske Sölden bygger vi en stor dansk testcamp op. Campen fylder flere hundrede kvadratmeter og er indhegnet. Du er velkommen indenfor, hvor du møder personalet fra Surf & Ski samt repræsentanter fra alle de store ski- og snowboardmærker på det danske marked. Bedre rådgivning får du ikke!

På Snowcamp er der masser af undervisning og workshops for alle, der gerne vil lære lidt mere på ski eller snowboard. Vi har en række af landets dygtigste ski- og snowboardinstruktører med til Sölden. Deres opgave er at gøre deltagerne bedre på de ski eller det snowboard, der passer til det aktuelle underlag. En række af vores leverandører arrangerer workshops på Snowcampen bestående af korte forløb i bestemt terræn eller med specifikt udstyr. Undervisning og workshops er tilpasset alle niveauer – fra letøvede til eksperter. Og det hele er med i prisen, når du deltager på Snowcamp!

Alle mærkerne står med hver deres telt fyldt med testudstyr. Vil du prøve et snowboard eller et par ski, går du bare hen til leverandøren og fortæller, hvad du har lyst til at prøve. Leverandøren hjælper dig med at finde det rigtige produkt og indstille bindingerne. Pisterne på gletsjeren løber lige ned til campen, og du må komme og skifte ski og boards alle de gange, du vil. Lettere kan det ikke gøres!

Kan du være sikker på sne? Ja, Sölden-gletsjeren byder altid på skiløb. Nogle steder er gletsjeren 60 meter tyk, så der er altid underlag at køre på. I november regner det ofte i Centraleuropa, og det falder som sne på gletsjeren. Surf & Ski er kommet i Sölden de seneste 15 år i november – og meget ofte i nysne.

Se programmet for 2021 her – med forbehold for ændringer til 2022.
 

Skiferie i Sölden Snowcamp Fantastiske udsigter fra gletsjeren

Landets bedste instruktører

Du kan deltage i en lektion to gange hver dag.

Her er et udpluk af lektionerne:

 • Allmountain skiteknik
 • Offpist
 • Carvingteknik
 • Det perfekte kortsving
 • Tricks på snowboard
   
  … og meget andet – inkluderet i prisen!

Spændende workshops

Leverandørerne stiller med specialister til workshoppene.-

Her er et udpluk af workshoppene:

 • K2 randonneé
 • Armada Freeride Workshop
 • Oakley Workshop
 • Surf & Ski Slalom workshop
   

  … og meget andet – inkluderet i prisen!
Snowcamp Danmarks største skitest Snowcamp med Ruby Rejser Socialt samvær på Snowcamp med Ruby Rejser

 

 

Læs mere
Se vores udvalg herunder
Side
per side
Hotel med topplacering!

Dette hyggelige hotel igger tæt på det meste i Sölden, men stadig i rolige omgivelser. Bliv klar til en dag på pisterne i den velassorterede morgenmadsbuffet. Opholdet er inkl. Snowcamp og morgenmad.

 • 1 afrejse
 • 5 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_bus.png
  Bus eller kør selv
Fra 7.898,- DKK

Se med i videoen herunder, så du kan blive klogere på Snowcamp-setuppet til 2022.