VÆLG FERIETYPE
VÆLG REJSEFORM
VÆLG UGE
VÆLG REJSEMÅL
Loading...

Der er mange muligheder for en aktiv sommer med Ruby Rejser.

Sommerrejser

Skønhedens ø - Korsika, skønhedens sø - Gardasøen, en tur i de skønne Alper, eller næsten ukendte Güzelcamli.

I mere end 30 år har vi lavet rejser til Korsika og har som eneste danske rejsebureau derfor bred erfaring med Korsika, om man skulle ønske en aktiv ferie på cykel eller til fods, bare sol og afslapning eller måske en blanding. Korsika er en fantastisk ø, der rummer smuk vild natur, hyggelige bjergbyer, dejlige sandstrande, velsmagende middelhavsmad og meget mere. Vi bliver aldrig selv færdige med Korsika. Vi har besøgt øen mange gange og hver gang opdager vi nye steder. Strande vi aldrig havde hørt om, kløfter vi aldrig nåede, byer vi aldrig fandt, floder vi troede var utilgængelige. Vi kender Korsika godt, så du er altid velkommen til at få råd og vejledning, men man kan næsten ikke vælge forkert, overalt på øen er der fortryllende smukt.

Med en placering ved Gardasøens bred og midt imellem byerne Bardolino og Lazise ligger Camping Cisano San Vito. Indkvartering her er i mobilhomes til 5-6 personer, med eget køkken og badeværelse. En rigtig luksus campingferie. Vi har søen til venstre, bjergene til højre og 20 km til Verona, så her er alle muligheder for badning, afslapning, aktiviteter og oplevelser.

For gæster der ønsker at rejse på egen hånd tilbyder vi en næsten ukendte halvø i Tyrkiet ud til Samos-strædet og det Ægæiske Hav. Her ligger Güzelcamli. På Hotel Karanfil råder vi over en håndfuld værelser. Hotellet drives af Ahmet, der taler dansk og gerne hjælper med forslag til udflugter og idéer til aktiviteter.

I mange år har vi haft fællesrejser til Valloire i de franske alper, og nu har vi udvidet med Saalbach Hinterglemm i Østrig. Hotellerne har vi helt for os selv, så her er man på ferie med andre Ruby Rejser gæster. Vi er fælles om madlavning og rengøring, og kan arrangere aktiviteter sammen med de andre gæster i større eller mindre grupper.

Rejserne til Korsika og Güzelcamli tilbydes med fly. Til Gardasøen, Valloire og Saalbach Hinterglemm er rejserne med bus eller egen bil.

Længere nede på siden her er listen over vores sommerrejser til Gardasøen, Saalbach, Valloire og Tyrkiet.

Hvis du er interesseret i rejse til Korsika, har vi samlet alle mulighederne her.

 

Se vores udvalg af rejser
View as Grid List

6 Items

per side
 • Østrig - Aktiv familiesommerferie på egen hånd

  Bo i Paznaun-dalen omgivet af bjergmassivet Silvretta og med udsigt til den majestætiske bjergtop af Piz Buin-bjerget. Der er store naturoplevelser i vente her i grænseområdet mellem Østrig og Italien.

  Ingen dato sat
  7 nætter
  Forespørg
  Kør selv
 • Alpe d´Huez - Aktiv ferie – Børn gratis

  På vej til sol og badeferie ved Middelhavet, kunne det være en idé at tage et smut forbi Alpe d´Huez til nogle dage med aktive oplevelser.

  Ingen dato sat
  3 nætter
  Forespørg
  Bus
 • Uspoleret sol- og oplevelsesferie på egen hånd

  Ruby Rejsers svar på solcharter med dejlig stemning på grund af hotellets og personalets charme.

  Ingen dato sat
  7 nætter
  Forespørg
  Fly fra København
 • Uspoleret sol- og oplevelsesferie på egen hånd

  Ruby Rejsers svar på solcharter med dejlig stemning på grund af hotellets og personalets charme.

  Ingen dato sat
  7 nætter
  Forespørg
  Fly fra København
 • Østrig - Fællesrejse for singler med børn

  Fællesskab og aktiv sommerferie for singler med børn.

  Ingen dato sat
  7 nætter
  Forespørg
  Bus
 • Østrig - Fællesrejse for alle

  Hold aktiv sommerferie sammen med andre i de østrigske alper.

  Ingen dato sat
  7 nætter
  Forespørg
  Bus