INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSELUdskriv

Italien - Sommercamping

Gardasøen - lækre mobilhomes lige ved strandbredden

Her får du den perfekte sommerferie for hele familien. Når børnene er godt beskæftiget ved poolen, søen eller spiller bold med andre børn så har forældrene det også godt. Skal sommerferien også indeholde aktive oplevelser, ligger cykel- og vandrestier samt vingårde lige bag campingpladsen. Ved Gardasøen kommer man aldrig til at kede sig.

0,00 kr
In stock
Travel Code
GA-01
Gardasøen

Der skal en hel del til, for at få betegnelse som det perfekte sommer-rejsemål for Ruby Rejser:
Lækkert badevand, bjergrigt terræn, mulighed for spændende vandreture, god mad, cykelruter ad flotte stier, historiske og kulturelle højdepunkter, afslappet indkvartering med optimal beliggenhed, vandsport og sejlads, bjergrige mountainbike ruter og behagelige temperaturer.
Meget få steder har du alt dette samlet på et sted. Det har du ved Italiens største sø: Gardasøen ligger omkranset af Dolomitterne, er over 50 km. lang og ca. 350 m dyb, på det dybeste sted.
Gardasøen vores nye sommerdestination. Vi bor i lækre mobilhomes på en veldrevet campingplads lige ved søbredden. Et rigtigt Ruby rejsemål.

Transport

Vi kører med 5* luksusbusser til Gardasøen. I bussen vil børn og voksne hurtigt lære hinanden at kende, og ved ankomst til Gardasøen, er relationerne allerede på plads. Børnene vil elske det. Turen til Gardasøen foregår med moderne 5* luksus hvilebus med hvilesæder og masser af benplads. Bussen er røg- og videofri. Man må gerne indtage medbragt mad og drikke i bussen. Vi har faste sædenumre og man tildeles placering efter bestillingstidspunkt med mindre andet aftales. Der er i meget begrænset omfang plads til cykler. Så forhør dig. Cyklerne medtages i bagagerummet og skal være emballeret i transportkasse (pap eller kuffert) eller med armeret plast. Se bustider her.

Det er også muligt at køre selv til Gardasøen. Rabatten er kr. 800,- pr. pers.

Byen

Vi bor på Camping Cisano lige mellem byerne Bardolino og Lazise på Gardasøens solrige sydøstlige bred. Fra campingpladsen kan man gå ad den hyggelige strandpromenade de godt 2 km. lige ind i centrum af Bardolino - byen hvor vinmarkerne ligger helt op til bygrænsen. Det er her i byens bagland de berømte Valpolicella vine produceres. Ligeledes ca. 2 km. i sydlig retning går promenaden direkte ind bag murene til Lazise. En hyggelig og historisk havneby, hvor hovedparten af den gamle bymur og borgporte er bevaret. Herfra afgår turbåde til en stor del af Gardasøens andre interessante byer. Fra campingpladsen til regionshovedstaden Verona, er der kun ca. 20 km.

Camping Cisano San Vito - Gardasøen

Med sin placering lige ud til Gardasøens bred og midt imellem Bardolino og Lazise er her den perfekte campingplads til en aktiv ferie. Vandring, svømning, cykling og sejlsport er lige uden for døren. Pladsen har 2 poolområder og egen “sandstrand” på et areal lige ud til stranden. Selve stranden er stenstrand, men der er også badebro.


På pladsen er der et væld af aktiviteter og faciliteter, bl.a fitness, legepladser, cykeludlejning, minigolf, beachvolley, udlejning af vindsurfere og kajakker. Her er også supermarked, butik, restaurant, pizzeria, bar og strandbar. Lige udenfor campingpladsen ligger olivenolie-museet “Museo dell´olio”.
Pladsen er delt op i 3 afdelinger. Vore mobilhomes ligger samlet i den del af campingpladsen der er tættest på søen.


Hvert mobilhome er på ca. 25 m2 og har 5+1 sengepladser. Boligen består af soveværelse med dobbeltseng (140 x 190), soveværelse med 2 enkeltsenge (70 x 190) og overkøje til barn (60 kg og 160 cm). Desuden er der stue-/opholdsrum med sovesofa og køkken samt et badeværelse. Der er havemøbler til 6 pers. samt overdækning foran vognen i form af solsejl, parasol eller pavillon. Man står selv for rengøring af boligen inden afrejse. Alternativt vil det i nogle tilfælde være muligt at tilkøbe slutrengøring. Hvert mobilhome har egen grill. Det er muligt at bestille mobilhomes med aircondition (skal bestilles hjemmefra). Hund ikke tilladt i mobilhomes.

Husk! Medbring selv håndklæder, sengelinned, viskestykker, klude, opvaskebørste, sulfo og toiletpapir. 

Internet: Der er mulighed for adgang til WiFi på campingpladsen i forbindelse med reception og restaurant.(mod betaling)

Supermarkeder: Der er et lille supermarked/købmand direkte på campingpladsen. Nærmeste større supermarked ligger i Cisano, ca, 1,2 km fra Campingpladsen. Desuden er der yderligere et supermarked i hver retning (Bardolino eller Lazise) inden for ca. 2 km.


-    Se mobilhome
-    Se inventarliste her

Guider

Ruby Rejser har dansktalende guider på Camping Cisano. Guiderne arrangerer f.eks. vandreture, aktiviteter kun for børnenecykelture, udflugt til Dolomitterne og Verona, båd-/kajak ture, besøg på vingårde og meget mere. Turene gennemføres, såfremt der er tilstrækkelig tilslutning, og vejret tillader det.

Bestil rejse

Send rejseforespørgsel

Gardasøen - lækre mobilhomes lige ved strandbredden
Ja tak, tilmeld mig Ruby Rejser nyhedsbrev
Praktiske Informationer

Inkluderet i pris/person:

 • Ophold i mobilhome til 5+1 pers.
 • Bustransport t/r i 5* luksusbus (Uge 31 er pris gældende for tranport i egen bil)
 • Guideservice
 • Turistskat
 • Afgift til rejsegarantifonden og udvidet ansvarsforsikring

 Rabat:

 • Børn 2-14 år i 3., 4. og 5 seng: kr. 500,- *
 • Barn 2-10 år i 6. seng: kr. 1.000,-*
 • Rabat ved ophold i 2 uger med bus pr. pers. kr. 800,-
 • Transport i egen bil kr. 800,- pr. pers.*
           *Gælder ikke i uge 31. 

 Tillæg:

 • Slutrengøring 40,- € (bestilles og betales på camping-pladsen)
 • Aircondition pr. uge kr. 300,- (skal forudbestilles)
 • Børneseng pr. uge kr. 150,- (skal forudbestilles)
 • Høj stol pr. uge kr. 150,- (skal forudbestilles)
 • 1 sæt sengelinned + stort håndklæde pr. pers./uge kr. 150,-. (skal forudbestilles indtil 2 uger før afgang)
 • Egen cykel med bus kr. 400.- (begrænset plads)

Bemærkninger:

 •  Depositum på 150 € på kreditkort - afregnes ved ankomst.
 • I uge 31 er det ikke muligt at rejse med bus. Kun rejser i egen bil. 

Gå til toppen af siden