INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSELUdskriv

Uspoleret sol- og oplevelsesferie på egen hånd

Tyrkiet - Singleferie

Ingen madlavning, opvask eller rengøring. Dog dejlig stemning på grund af hotellets og personalets charme.

5.948,00 kr
In stock
Travel Code
TY-02
Klart blåt hav, smukke strande og lækker mad

I Güzelçamlι er det yderst trygt at færdes. Her kan alle få opfyldt deres feriedrømme, uanset om det er badetur til stranden, besøg på de lokale barer, en tur i ægte tyrkisk bad eller et spil og en snak på hotellets tagterrasse. Mulighederne er mange og her, hvor tiden er gået i stå, flyver den af sted.
Det klare Azurblå hav står flot til de grønne bjerge og de dejlige strande. Nogle strande er med fint sand og lavt vand, andre med sten, for de der vil snorkle og se på fisk.

Indkvartering

For 15 år siden blev Ahmet færdig med sit "Hotel Karanfil". 
Hotellet har 18 gode værelser med bad/toilet, ventilator og "safe"-pengeboks. Disse værelser er fordelt på 4 etager, samt én 'junior-suite' med soveværelse, te-køkken og opholdsstue med flere sovepladser.

Vi har en håndfuld af værelser over sommeren, hvor man 'deler' hotellet med gæster fra andre rejsebureauer.

Hotellet forbedres løbende og i 2013 fik hotellet b.la. elevator. Derudover har alle værelser en lille balkon eller direkte udgang til fællesterrassen. Nederst er receptionen, en stor spisestue/stue med PC og plads til hygge og spil, samt køkkenet. Øverst er der to dejlige tagterrasser med en fantastisk udsigt over landsbyen, nationalparken, havet og den græske ø Samos. På øst-terrassen spiser vi morgenmad med udsigt til bjergene bag hotellet. På vest-terrassen kan man nyde en solnedgang, male, skrive, tegne, læse en bog eller lukke øjnene en stund ved bordene eller på de brede ottomaner.

Dette er ikke en fællesrejse, men der er fællesspisning ved terrassen nær swimmingpoolen - her finder du baren og skyggen.

Hotellet har en 66 m2 stor svimmingpool, som deles med et par nabohuse. Et rart og trygt fællesområde med plads til en dukkert og leg om dagen og hygge om aftenen med bl.a. poolbord og bordtennis. Der findes også WIFI på hotellet.

Kort

Kort med Güzelçamlι's placering:


Vis Güzelçamlı, Tyrkiet på et større kort

 

Kort over Güzelçamlι:


Vis Güzelcamli på et større kort

Opholdet

På Hotel Karanfil bliver maden serveret som buffet og man bliver forkælet af dygtige repræsentanter fra et af verdens bedste køkkener. Også rengøringen på hotellet og værelserne er der sørget for. Ahmet og hans hotelmanager taler Dansk og de trives lige så godt som vandreguider, som legeonkler og som inspiratorer til andre oplevelser.


Bordets fristelser
God morgenbuffet og aftensbuffet, der består af kød, kylling eller fisk, samt grøntsager. Vegetarer trives også, da grønsagsretterne i sig selv er vidunderlige. Her er god inspiration til et sundere og mere inspirerende måltid end de fleste kender. Der er vand til maden. Vin, øl, sodavand mv. købes i baren. Barpriserne er fornuftige: ca. 11 kr. for en sodavand, ca. 24 kr. for ½ l øl og 86-110 kr for en flaske god vin. Kaffe/the efter maden er inkl.

Opholdet starter med en let anretning ved ankomst til hotellet og slutter med morgenmaden på hjemrejsedagen.

Aktiviteter & strandene

Güzelçamlι har det hele Om mandagen er der marked fra 10-17 omkring det centrale torv i byen. Den charmerende markedsplads har farvestrålende folklore og varer af enhver art. I byen er der apotek, hæveautomater, bil- og scooterudlejninger mv. og det er både billigt og sjovt at blive klippet, få manicure og anden skønhedspleje, at gå til skomageren eller at nyde en tur i Tyrkisk bad (Hammam).

Udflugter og aktiviteter Byens badestrand ligger kun ca. 20 min. gang fra hotellet, mens 4 meget forskellige strande i nationalparken Dilek ligger lidt længere væk. Man kommer dertil med hotelbussen eller med de lokale minibusser (dolmus) der er en sjov og billig (7-8 kr) oplevelse. Disse kan bl.a. fanges på det centrale torv.
Hvis der er tilslutning, arrangeres der tur til det antikke Efesos, til storkenes by Selcuk, til et af Europas største vandlande, et besøg i en ægte hammam eller en bådtur gennem Samosstrædet med badning i de små bugter i nationalparken. 
Der er gode muligheder for at vandre i nationalparken, men kort og skiltning er mangelfuld, så man skal være opmærksom. Nogle ture starter direkte fra hotellet, andre ude på halvøen. På cykel, med dolmus eller jeep, er der spændende byer, antikke bygningsværker og smukke landskaber i rigt mål. I hotellets reception finder du inspirerende materialer om det meste.

Strandene På kortet over Güzelçamlι ovenfor kan du se de forskellige strandes placering.

Bystranden er fin og god. Her er barer og cafeer, hvor den værste tørst og sult kan stilles. Bystranden bærer naturligvis præg af at ligge tæt på byen, da der kan være mange mennesker og trængsel. Er man mere til bred sandstrand, kan man gå videre nordøst på til "Long Beach".

Er det naturskønhed og ro der lokker skal man søge mod strandene i nationalparken - fælles for disse er at der bl.a. er cafe'er, toiletter, brusere og strandstole & parasoller til leje. Strand 1, som ligger tættest på byen, er nok den mest børne- og ungdomsvenlige, da dette er en god sandstrand. Strand 2, 3 og 4 er stenstrande og badesko anbefales. Jo længere man begiver sig væk fra byen, jo mere ro og mag. Snorkling er bestemt en glimrende aktivitet ved strand 2, 3 og specielt 4.  

Guider

Der er ikke guider eller koordinatorer på hotellet i Tyrkiet. Ahmed og hans personale vil fungere som guider på de planlagte ture, og give inspiration til aktiviteter.

Bestil rejse

Uge 27: Ankomstdato 30.06.2018 varighed 7 nætter

Fra 5.948,- DKK
Praktiske Informationer

Deleværelser muligt - da bliver du indkvarteret sammme med en medrejsende af samme køn.

Ønsker du at rejse i 14 dage, skal du noterer dette i bemærkningsfeltet ved onlinebestilling, eller nævne det ved bestilling pr. telefon.

Inkluderet i pris/person:

  • Flyrejse excl. forplejning. Mad kan købes om bord.
  • Ophold på delt dobbeltværelse med balkon eller enkeltværelse med balkon (mod enkeltværelsestillæg) 
  • Morgen- og aftensmad på hotellet excl. drikkevarer
  • Transfer fra og til lufthavnen
  • Byvandring

Tillæg:

  • Enkeltværelse : 1000 kr. pr. uge.

Rejsefakta:

Kommende sommer flyver vi med SunExpress til Izmir.

Om bord er det muligt at købe sandwich, lette anretninger og snacks samt drikkevare.

Udrejsen lørdag fra Kastrup (CPH) til Izmir (ADB):
•    Afgang: 19:05  
•    Ankomst 23:35
•    Flynr. XQ 925

Hjemrejsen lørdag fra Izmir (ADB) til Kastrup (CPH):
•    Afgang 15:30
•    Ankomst 18:10
•    Flynr. XQ 924

Du bliver mødt i lufthavnen af personale fra hotellet. Transfertid fra lufthavnen i Izmir til Güzelcamlι/Hotel Karanfil er lidt under 2 timer.
Ovenstående tider er lokale tider.

Gå til toppen af siden