INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSELUdskriv

Aktiv familieferie i Wildschönau

Østrig - sommerferie med dansk guide

Wildschönaus smukke landskaber giver rig mulighed for sjove aktiviteter såsom cykel- og vandreture. Tag med på en uges ferie sprængfyldt med oplevelser i fællesskab med andre børn og voksne.

In stock
Travel Code
WILD-001

Det kan du glæde dig til

I en højtbeliggende dal i østrigske Tyrol - lige oven for Wörgl - ligger Wildschönau, der er sin egen lille tidslomme. Dalen er præget af store grønne plateauer mellem de små byer, og her mærker du den ægte alpestemning helt inde ved bygrænsen. En ferie i Wildschönau er aktiv ferie for hele familien, og med det populære Wildschönau Card inkluderet i prisen er flere af aktiviteterne gratis. Du ken eksempelvis boltre dig i det udendørs badeland, benytte kabinelifter eller deltage i fodboldturnering, grillaftner, tennisspil, yoga, koncerter, guidede vandreture og meget meget mere. Så saml familien og tag med på dette østrigske alpeeventyr, hvor du sammen med andre børn og voksne vil skabe ferieminder for livet.

Indkvartering

Under dit ophold bor du på skønne Hotel Platzl. Hotellet er beliggende i byen Auffach, der sammen med byerne Niederau og Oberau udgør hele dalen. Hotel Platzl er Auffachs omdrejningspunkt, og det meste af byens liv foregår omkring hotellet og på hovedgaden, hvor hotellet liggerHotel Platzl er en ægte, lille perle, og det familiedrevede, østrigske hotel har ca. 120 sengepladser. Her er enkelt- og dobbeltværelser samt familieværelser med opredning til op til 5 pers. Alle værelser er med eget badeværelse og TV samt balkon på næsten alle værelser. Hotellet har en hyggelig have med et lille gennemstrømmende vandløb, hvor du kan nyde noget at drikke efter dagens aktiviteter. Der er tilmed to restauranter, bar, mindre TV-stue/bibliotek og reception. Der er også elevator til de fleste etager og gratis trådløst WiFi på hele hotellet. Desuden er der cykelopbevaring og tørrerum til støvler/ tøj i kælderen.

Opholdet er med halvpension. Hotellet er kendt for et rigtig godt østrigsk køkken, hvor der serveres morgenmadsbuffet og 3-retters aftenmenu med valgmuligheder og flere dage med salatbuffet. Forplejningen er inkluderet fra aftensmad på ankomstdagen til og med morgenmad på afrejsedagen. Inkluderet i prisen er også fri benyttelse af hotellets udendørs opvarmet swimmingpool samt indendørs wellness-afdeling med sauna, dampbad og hvileområde. Børn under 15 år skal være i følgeskab med voksne i wellness-afdelingen. Der er nem adgang fra hotellet (30m) til lokale busser til resten af dalen.
Læs mere om de lokale busser i dalen her.

Transport

Denne rejse gennemføres i egen bil eller med bus. Prisen er baseret på transport i egen bil. Der er ca. 1.100 km fra Padborg/ Puttgarden via grænse-overgangen ved Kufstein til Wildschönau. Hotellet er beliggende kun 16 km fra motorvejen ved Wörgl. Mod tillæg er der mulighed for bustransport. Vær opmærksom på, at bussen kører fra Jylland, Sjælland og Fyn, hvor der er afgang fredag. Ankomst lørdag morgen til Wörgl, hvorfra hotellets minibus transporterer dig de sidste 15 km frem til hotellet. Det er muligt at spise morgenmad på ankomstdagen på hotel Platzl (for egen regning). Bussen kører retur efterfølgende lørdag med hjemkomst søndag. Egen cykel kan transporteres med bussen mod tillæg. Se businformation og opsamlingsplan her. 

Aktiviteter og Wildschönau Card

Alle Ruby Rejsers gæster i Wildschönau har et ”Wildschönau-Card” inkluderet i opholdet. Kortet giver bl.a. fri adgang til dalens store udendørs badeland, tennisbaner samt  transport med de sommeråbne gondollifte i både Niederau, Auffach og nabodalen Alpbachtal. Ligeledes er der fri entré til dalens landbrugsmuseum og sølvminemuseum. Begge museer har masser interessante oplevelser for både børn og voksne. Yderligere er der ugentligt op til 10 vandreture med lokalguide, som du gratis kan tilmelde dig. Wildschönau-kortet giver tilmed rabat på en stor del af dalens øvrige aktivitetsmuligheder. Wildschönau-kortet udleveres af hotellet efter ankomst.

På denne tur er tilknyttet erfarne guider, der kender vandre- og cykelruter i området rigtig godt. De vil i løbet af ugen udbyde forskellige aktiviteter, som hele familien kan vælge at deltage i. Vi anbefaler dog at børnene er minimum 7 år, for at få mest ud af aktibviteterne.

Ved siden af de mange gratis aktiviteter, som vores guider står for, tilbyder de også individuelle- og gruppeaktiviteter som f.eks. ridning, klatrepark, mountainbike og paragliding, der eventuelt kræver egenbetaling. Se yderligere aktivitetsforslag her.

Bestil

Antal rejsende
Vælg antal af rejsende
Vælg antal af rejsende X
Afrejsedato
Vælg afrejsedato

Uge 29: Startdato 10.07.2020 varighed 9 nætter

Fra 4.998,- DKK

Uge 30: Startdato 17.07.2020 varighed 9 nætter

Fra 4.998,- DKK

Uge 31: Startdato 24.07.2020 varighed 9 nætter

Fra 4.998,- DKK
Praktiske Informationer

Rejsen inkluderer:

 • Bustransport i 5* luksus hvilebus (udrejse fredage og hjemkomst søndage)
 • 7 nætter på Hotel Platzl
 • 7 x halvpension (morgen- og aftensmad)
 • Wildschönau Card med adgang til gratis aktiviteter
 • Lokale turistskatter
 • Danske guider

Rejsen inkluderer ikke:

 • Drikkevarer
 • Frokost
 • Afbestillingsforsikring (6% af rejsens pris)

Rabatter:

 • Børn 3-7 år i vær. med min. 1 forældre:      kr. 1.200,-
 • Børn 8-14 år i vær. med min. 1 forældre:    kr.    800,-

Bemærk at denne rejse er velegnet til singler med børn, da der opnås rabat allerede ved 1 voksen i værelset.


Tillæg:

 • Cykeltransport med bus tur/retur (kun muligt for busgæster):      kr. 500,
 • Yderligere prisinformation samt eventuelle rabatter, tillæg, transportformer, tilvalg og fravalg findes i selve bookingproceduren. Bookingproceduren kan derfor også blot benyttes til at beregne prisen på din rejse. (Nogle rabatter og tillæg afhænger af den rejsendes alder. Vær derfor opmærksom på at indtaste fødselsdato.)


NB! Rejsen gennemføres kun ved minimum 12 deltagere, der alle skal være tilmeldt senest 40 dage før afrejse. Hvis minimumsantallet ikke opnås inden fristen, forbeholder vi os retten til at aflyse rejsen – vi refererer her til opsigelsesreglerne i vores gældende rejsebetingelser.

Gå til toppen af siden