Loading...

Fællesrejser i Østrig

Fællesrejsehotel i Østrig

Fra at være et af vinterens mest elskede og populære skisportssteder, forvandler Saalbach Hinterglemm sig i sommerhalvåret til et fremragende område for alle, der gerne vil nyde og udfordres i bjergene med toppe over 2200 m, søer og vandfald, eller på tur i de skønne dale.

Sommer i Saalbach Hinterglemm

Saalbach Hinterglemm er beliggende i godt 1000m højde og er egentlig 2 byer, der ligger ca. 4 km fra hinanden. Da deres skiområde om vinteren er et stort område, og ligeledes deres vandre- og cykelstier om sommeren, benævnes byerne oftest som Saalbach Hinterglemm. Selve byerne er da efterhånden også nærmest vokset sammen.

Vores fællesrejse hotel, Ruby Hotel Lederer ligger lige midt imellem Saalbach og Hinterglemm, så det er oplagt at besøge begge byerne under sit ophold her. I Saalbach er bykernen helt bilfri, og her finder man butikker, restauranter og cafeer. Mellem vores hotel og Saalbach centrum ligger også dalens store friluftsbad – Käpt´n Hook, med flere pools, vandrutschebaner, strømkanal, massage-pools og grønne arealer til afslapning eller f.eks. beachvolley. Som I Saalbach er også Hinterglemm en by fyldt med blomster på hotellernes balkoner, som gør byerne ekstra farverige.

Der er Fællesrejser for singler med børn i uge 27 og 30 og Fællesrejser for alle i uge 28 og 29.

Læs mere om vores fællesrejsekoncept hér.

View as Grid List

3 Items

per side
Østrig - Fællesrejse for singler med børn

Tag med på en aktiv sommerferie for singler med børn, og nyd fællesskabet, hyggen og oplevelserne med dine medrejsende. Det gratis Joker Card giver adgang til et hav af sjove aktiviteter.

 • 3 afrejser
 • 9 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_bus.png
  Bus eller kør selv
Fra 3.998,- DKK
Østrig - Fællesrejse for alle

Nyd en aktiv sommerferie i fællesskab med andre. I de østrigske alper er der et hav af aktivitetsmuligheder, og oplevelser som vandreture, bjergbaner og friluftsbad venter lige uden for døren.

 • 1 afrejse
 • 9 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_bus.png
  Bus
Fra 3.998,- DKK
Østrig - sommerferie med dansk guide

Wildschönaus smukke landskaber giver rig mulighed for sjove aktiviteter såsom cykel- og vandreture. Tag med på en uges ferie sprængfyldt med oplevelser i fællesskab med andre børn og voksne.

 • 2 afrejser
 • 9 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_bus.png
  Bus eller kør selv
Fra 4.998,- DKK