Sol- og oplevelsesrejser i Tyrkiet

Uspoleret på første klasse

Vi har fundet en charmerende tyrkisk by hvor man er åben og nysgerrige overfor turisterne, hvor venlighed, munterhed og høflighed er en naturlig del af tyrkernes hverdag.

Tyrkiet er sol, dejlige børnevenlige strande, storslået natur og ikke mindst en meget gæstfri befolkning.

Ca. 100 km syd for Izmiri - i Güzelçamlι ved Ægæerhavet - ligger Hotel Karanfil med udsigt over havet til den græske ø Samos mod vest og til halvøen Dilek mod syd.

Nationalparken Dilek starter lige bag hotellet, og med grønne bjerge der rejser sig fra det azurblå hav og op over 1200 m.o.h., er den en del af et enestående naturområde, der fortjent har bevirket, at byen Güzelçamlι er blandt de 40 byer, der har fået EU's miljøpris. Güzelcamlι er med 6.000 indbyggere en stor landsby efter tyrkiske forhold, og vel nærmest en provinsby efter danske forhold. Her mødes konerne stadig udenfor husene med deres strikketøj, mens hønsene tripper rundt i de krogede gader. Æslet står på stien og skryder under de skyggefulde sommerfugletræer, og er du heldig, kan du møde du en skildpadde på stien.

Selv på de varmeste sommerdage kan man altid finde et skyggegivende træ, en svalende bølge eller en stol under en parasol på en charmerende bar. En dejlig brise fra havet og bjergene gør aftenerne behagelige.

Vi kunne desværre ikke finde nogen rejser her. Prøv venligst igen.