Loading...

Ferieparadiset Mallorca

Aktive oplevelser i det spanske

Mallorca er ferieøen over dem alle. Det lune klima gør den spanske ø til et ferieparadis øret rundt, og den varierende natur skaber de perfekte forhold til at tage på opdagelse både til fods og på cykel.

Fantastisk natur, smukke strande og højtstående sol

Mallorca er en skøn feriedestination og uden tvivl en af danskernes favoritter. Det fantastiske middelhavsklima byder på en gennemsnitlig temperatur på 21 grader året rundt, og de mere end 300 solskinsdage om året er mildest talt et kæmpe trækplaster for turister fra hele Europa. De fantastiske vejrforhold gør ikke så underligt øen til et oplagt sted for charterrejser med fokus på strand, afslapning og god mad, men Mallorca er meget mere end det.

Mallorca er den største ø i gruppen Balearerne i det vestlige Middelhav og samtidig også den største ø i hele Spanien, og øen har da også fået sit navn grundet sin størrelse. ”Insula Major”, der betyder ”den større ø”, blev senere til ”Majorica”, inden øen endte med sit nuværende kaldenavn. De 3.640 km² ferieparadis byder på fantastiske strande og hyggeligt byliv, men også uspolerede naturoaser med rå klippekyster, stejle bjergveje, øde badebugter og frugtbare dale venter dig. Den unikke natur kombineret med helårlige skønne vejrforhold gør øen til et intet mindre end fabelagtigt sted for aktive ferier.

Hos Ruby Rejser har vi cykelferier og vandreferier til øen det meste af året. De fleste rejser til Mallorca mellem april og oktober, men afhængig af rejsetypen kan det være en fordel for dig at rejse lidt i ydersæsonerne. Foretrækker du forårets lidt mildere temperaturer møder du blomstrende mandel- og frugttræer, mens efteråret byder på et roligt tempo og perfekte forhold til at udforske naturen i bjergene.   

Læs mere
View as Grid List

6 Items

per side
Spanien, Mallorca - Vandreferie på egen hånd

Oplev Mallorca til fods med start i Alcudia, vandring i Tramuntanabjergene og afslutning ved Palma. Den smukke spanske ø har massevis af spændende oplevelser at byde på. 

 • Individuel afrejsedag
 • 7 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_car.png
  Kør selv
Fra 4.598,- DKK
Cykelferie på egen hånd i Spanien

En herlig middelsvær tur rundt på øen, hvor du i eget tempo kan nyde kontrasterne mellem det fristende hav, de fortryllende bjerge og de fredfyldte småbyer. Du har vidunderlige oplevelser i vente.

 • Individuel afrejsedag
 • 7 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_car.png
  Kør selv
Fra 5.798,- DKK
Vandreferie på egen hånd på Mallorca

Smuk natur og unikke indkvarteringer i Pollenca, Orient og Soller. En kombination af aktiv ferie og selvforkælelse. 

 • Individuel afrejsedag
 • 6 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_car.png
  Kør selv
Fra 6.598,- DKK
Cykelferie på egen hånd i Spanien

Korte dagsetaper med tre overliggerdage på små hyggelige hoteller - en herlig tur med plads til fordybelse.

 • Individuel afrejsedag
 • 7 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_car.png
  Kør selv
Fra 7.198,- DKK
Spanien - Gruppevandreferie med dansk vandreleder

Denne vandretur er en vaskeægte bestseller - og ikke uden grund. Vi vandrer forbi majestætiske klippekyster, velduftende appelsinlunde og frodige skove og har base på det bedste hotel i Port de Sóller. 

 • 3 afrejser
 • 7 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_plane.png
  Fly fra København
Fra 9.998,- DKK
Mallorca i ro og mag

Vi har sørget for korte dagsetaper og hyggelige hoteller – en herlig tur med plads til fordybelse. Og selvfølgelig bliver din bagage transporteret mellem hotellerne som på alle vores øvrige cykelferier.

 • Ingen dato sat
 • 7 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_plane.png
  Fly fra CPH eller Aalborg
Pris på forespørg

Vandrestøvler eller cykelhjul?

Terrænet, landskabet, temperaturen og energien gør Mallorca til en ideel destination for både cykelferier og vandreferier. Du kan få sat benene og pulsen på prøve i bjergene, eller du kan komme helt ned i tempo langs kysten – valget er dit. Om du er til en sommerferie med hele familien eller vil rejse i foråret eller efteråret med nogle venner, ligger dig frit for – mallorcarejser er en ting hele året rundt.

På en aktiv ferie med Ruby Rejser kan du enten vandre i en gruppe med dansk rejseleder, eller udforske Mallorcas mange skjulte skatte på egen hånd til fods eller på cyklen. Vælger du en grupperejse, får du en færdig feriepakke med fly, indkvartering og dansk vandreleder, der sørger for at tage dig sikkert med rundt på de daglige vandringer. På den individuelle rejse sørger du selv for transporten, mens vi har styr på hotellerne og fragter din bagage fra hotel til hotel. Du kan vælge en kør-selv-ferie eller lade os hjælpe dig med at booke fly.

Turene findes i forskellige sværhedsgrader, så der er rejser for enhver smag. Uanset om du leder efter en familieferie, der tager jer helt ned i tempo, eller du vil udfordre formen i nogle stejle bjergområder, så har vi en rejse, der passer dig.

Mallorca går ofte også under navnet ”Cyklisternes Ø”, og det er ikke svært at forstå. Gode cykelstier tager dig væk fra turismens hovedstrøg og gennem hyggelige landsbyer, idylliske landskaber og dybe skove. På den tohjulede kan du roligt og uforstyrret trille forbi de hvide sandstrande og vilde klippekyster, og du kommer helt tæt på den lokale befolkning undervejs, mens du kan nyde vinden i håret og glæden i maven. Læs mere om vores cykelferier på Mallorca her.

Vi har også et større udvalg af rigtig interessante vandreferier til den skønne ø. Gamle stier og velholdte vandreruter tager dig gennem søvnige landsbyer, skyggefulde oliven- og frugtlunde og Tramuntana-bjergenes uforglemmelige udsigter. Du bor enten fast på samme hotel – eksempelvis i Port du Soller – eller skifter hotel undervejs på din vandretur.

Hos Ruby Rejser har vi et stort udvalg af vandreferier i hele verden. Se alle vores vandreferier her.

Vandring på Mallorca Cykelferie på Mallorca vandreferie på Mallorca

5 ting på Mallorca, du bare skal opleve:

 1. Serra de Tramuntana: Bjergkæden Serra de Tramuntana, der løber parallelt med den nordvestlige kyst, er opkaldt efter norden- og vestenvinden, optaget på UNESCO's liste for verdensarv og utvivlsomt et besøg værd. Er du ikke til vandring kan bjergkædens 11 bjergtoppe også nydes på afstand.
 2. Palma: Mallorcas hovedstad er hjem for næsten halvdelen af hele øens befolkning, hvilket gør byen til et livligt og pulserende knudepunkt. Besøg byens katedral, gå på opdagelse i de små gader, gå på shopping, nyd de lækre caféer eller tag en tur med den karakteristiske orange-røde sporvogn.
 3. Strandene: Som Spaniens største ø er Mallorca velsignet med over 550 km kystlinje. Udover vilde klippekyster og masser af havudsigt, betyder det også et utal af paradisstrande. Mallorcas kridhvide strande er et perfekt afbræk fra en dag med aktiviteter enten på cyklen eller i vandrestøvlerne.
 4. Maden: Det skønne klima på øen giver fordelagtige forhold for dyrkelse af lækre råvarer. Markedspladser bugner med lokale råvarer plukket i nærliggende frugtdale, og appelsiner, citroner, mandler, tomater og bønner er blot nogle af de ting, du kan glæde dig til at smage. De mange caféer og restauranter har også et stort udvalg af lækre egnsretter, og du kan roligt se frem til at smage lokale vine og de verdenskendte tapas.
 5. Vinen: Det skønne klima gør Mallorca til et fordelagtigt sted for vindyrkning. Besøg nogle af de mange vingårde på øen og smag på de læskende dråber.
Marked på Mallorca Strand på Mallorca Katedral i Palma Mallorca

Aktive ferier i Spanien

Er du vild med Spanien, er der mange andre muligheder for aktive ferier. På en cykelferie i Spanien kan du nyde bilfrie cykelstier og smukke ruter i blandt andet Valencia, Catalonien og på Caminoen, og en vandreferie i Spanien byder på alt fra enorme højder i Kongeriet Aragonien til hyggelig ø-stemning på fx Tenerife, El Hierro, Gran Canaria og La Gomera.