INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Togrejse gennem Norges flotte fjelde

Tag toget gennem Norges smukke landskaber med Bergensbanen

I det langstrakte land mod nord overgår det ene natursceneri det andet. Glæd dig til en unik togrejse, du sent vil glemme, hvor du vil bl.a. vil opleve de to største byer Oslo og Bergen. 

In stock
Travel Code
TOG-NO-002

Det kan du glæde dig til

Det sydlige Norge byder på stor skønhed, mangfoldighed og smukke jernbanestrækninger, og af den grund er en togrejse her en fantastisk oplevelse. I storbyerne Oslo og Bergen bliver du indkvarteret på centralt liggende hoteller, og i begge byer vil du have god tid til at udforske de mange seværdigheder, som byerne rummer. Du kan besøge attraktioner, vandre en tur i den storslåede natur eller lade dig opsluge af de smukke udsigter, du kommer forbi. Det hele foregår i dit tempo, og du kan derfor se frem til en uforglemmelig rejse fyldt med vidunderlige rejseminder.

Kort

Dagsprogram

Dag 1. Tog fra Oslo - Bergen
Afgang fra den hyggelige hovedstad Oslo ved middags-/eftermiddagstid. Turen byder på majestætiske fjelde, grønne skove og stille søer. Du kommer til at mærke det autentiske Norge både fra togkupéen og ude i naturen selv. Turen tager omkring 7 timer. Overnatning på et lokalt og charmerende hotel i Bergen med kort distance til stationen.

Dag 2. Hel dag i Bergen
Efter morgenmaden har du en hel dag, hvor du er på egen hånd i den smukke by Bergen, der har et hav af hyggelige caféer, restauranter og flotte centre. Er du til flotte gåture, kan en tur forbi Bryggen eller en tur til Stoltzekleiven varmt anbefales. Derudover kan du komme tæt på Bergens historie og kultur ved at besøge museer, kirker og parker rundt omkring i byen. Dagen sluttes af med overnatning på hotellet.

Dag. 3 Bergen - Oslo
Morgenmad på hotellet og afsted mod Oslo på endnu en smuk togtur. Du får mulighed for at gense eller opdage nye ting på rejsen tilbage. Når du ankommer til Oslo, bliver du indkvarteret på et charmerende centralt liggende hotel og kan nyde aftenen, lige som du har lyst til.

Dag 4. Hel dag i Oslo
Efter morgenmaden har du en hel dag, hvor du er på egen hånd i Norges flotte hovedstad Oslo. Udforsk Oslos mange charmerende attraktioner, eksempelvis det nye Munch-museum, Operaen eller Aker Brygge med populære spisesteder. Er du til en flot gåtur, kan en tur forbi Vigelandsparken varmt anbefales.

Dag 5. Afrejse
Morgenmad på hotellet. Udcheckning fra hotellet ved formiddagstid. Du tager afsked med Norge, og rejsen afsluttes med transport hjem. 

Rejseplan

Togrejsen dag for dag

Dag 1.

Tog: Oslo – Bergen  

Overnatning på hotel i Bergen

Dag 2.

Hel dag fri

Overnatning på hotel i Bergen

Dag 3.

Tog: Bergen - Oslo

Overnatning på hotel i Oslo

Dag 4.

Hel dag fri

Overnatning på hotel i Oslo

Dag 5.

Morgenmad og check-ud om formiddagen

Check-ud på hotel

Ombord på togene

Rejs med de rummelige og hyggelige toge på Bergensbanen. På toget vil du have mulighed for at købe mad og drikke i togets café. Du vil have adgang til wi-fi på hele ruten. Derudover er togsæderne i togene meget komfortable. 

Bestil

Antal rejsende
Vælg antal af rejsende
Afrejsedato
Vælg afrejsedato

1 person. Enkeltværelse

Fra 7.698,- DKK

2 personer. Dobbeltværelse

Fra 5.698,- DKK
Praktiske Informationer

Mulige ankomstdage:

  • Hver dag i sæsonen

Prisen inkluderer:

  • 2 x togbillet på 2. klasse inkl. pladsreservation
  • 2 nætter på hotel i Bergen m. morgenmad
  • 2 nætter på hotel i Oslo m. morgenmad

Ikke inkluderet i prisen:

  • Transport til Oslo
  • Parkering af bil i Oslo

Gå til toppen af siden