Togrejser i Norge

Udforsk Skandinaviens smukkeste fjelde, fjorde og togstrækninger

Hvis du er på udkig efter en smuk togrejse, er dine øjne landet det rette sted. På en togrejse i Norge kan du stressfrit, komfortabelt og på bæredygtig vis udforske fortryllende landskaber og hyggelige byer.

Tag en pause og drøm dig væk i de skiftende landskaber

En togrejse i Norge har ikke kun til formål at føre dig fra A til B, men også at give dig fantastiske oplevelser i den spændende natur, du kommer forbi. På en togrejse i Norge har du friheden til selv at bestemme, hvad du vil opleve, når du ikke glider gennem landskaberne i togvognen. Der vil være rig mulighed for at indånde den friske fjeldluft og udforske de charmerende, norske byer, små som store. På ferien vil du blive indlogeret på vores nøje udvalgte overnatningssteder.

Hos vores skandinaviske nabo mod nord er mulighederne mange. Med de enorme fjorde, fjelde og skovområder er Norges natur og kultur blevet registreret flere gange på UNESCO's verdensarvsliste. Tradition og kultur kommer du ikke udenom, når du rejser i Norge. Du har sikkert set billeder af de traditionelle træhuse, der fremstår i et ocean af farver og er et billede på Norges autentiske charme. Derudover er spændende arkitektur, madoplevelser og et godt kulturudbud fællesnævnere for vores togferier i Norge.

Vi glæder os til at byde dig velkommen på en togrejse i Norge. Herunder kan du gå på opdagelse i vores oplevelsesrige togrejser, så du kan finde lige den ferie, der passer bedst til dig.

Læs mere
per side

7 Items

Tag toget gennem Norges smukke landskaber med Bergensbanen

I det langstrakte land mod nord overgår det ene natursceneri det andet. Glæd dig til en unik togrejse, du sent vil glemme, hvor du vil bl.a. vil opleve de to største byer Oslo og Bergen. 


 • Individuel afrejsedag
 • transport_icon/images/i/c/ic_tog_eller_fly.png
  Tog
 • 4 nætter
Forespørg
Tag på rundrejse gennem Norges smukke natur med tog

I det langstrakte land mod nord overgår det ene natursceneri det andet. Glæd dig til en unik togrundrejse i Norge, som bl.a. inkluderer Bergensbanen - en af verdens smukkeste rejser med tog.


 • Individuel afrejsedag
 • transport_icon/images/i/c/ic_tog_eller_fly.png
  Tog
 • 4 nætter
Forespørg
Stig ombord på denne unikke togrejse og oplev en af Norges smukkeste togruter

Hop ombord på et pragtfuldt togeventyr til naturskønne Fjordnorge og kulturrige Trondheim. Kør på en af Norges smukkeste togstrækninger, Raumabanen, over 32 broer, gennem 6 tunneller og i 655 m. højdeforskel.


 • Individuel afrejsedag
 • transport_icon/images/i/c/ic_tog_eller_fly.png
  Tog
 • 5 nætter
Forespørg
Tur igennem Norges betagende landskab via Raumabanen

Glæd dig til en togrejse, der fører dig ud på et pragtfuldt eventyr i skønne Norge, hvor du kan lade dig fascinere af kulturen i Oslo, Åndalsnes og Trondheim samt Norges smukke fjorde og fjelde.


 • Individuel afrejsedag
 • transport_icon/images/i/c/ic_tog_eller_fly.png
  Tog
 • 6 nætter
Forespørg
Syv dages eventyr: Norges naturperler med tog

Vi har indkapslet det allerbedste af det sydlige Norge. De dybblå fjorde i vest, billedskønne Bergensbanen og ikke mindst naturfænomenet Preikestolen er blot et par af højdepunkterne du kan se frem til.


 • Individuel afrejsedag
 • transport_icon/images/i/c/ic_tog_eller_fly.png
  Tog
 • 6 nætter
Forespørg
Rejs gennem Norges snoede landskaber med Bergens- og Flåmsbanen

Vidunderlige Sydnorge kan nu opleves med tog. Tag med på en rejse, der på fineste vis forener hyggelige togture med flotte udsigter og pulserende byliv i Bergen og Oslo. Norge venter!


 • Individuel afrejsedag
 • transport_icon/images/i/c/ic_tog_eller_fly.png
  Tog
 • 4 nætter
Forespørg
Oplev et hav af naturscenarier udfolde sig lige foran dit vindue

To af verdens smukkeste togstrækninger forenes på denne rejse, hvor du udforsker Norges rige kulturhistorie, flotte fjelde og fantastiske fjordlandskaber med skib og tog.


 • Individuel afrejsedag
 • transport_icon/images/i/c/ic_tog_eller_fly.png
  Tog
 • 4 nætter
Forespørg

Hvorfor tage på en togrejse i Norge?

Norge har et veludviklet jernbanenet, der skærer gennem et vanskeligt terræn med skarpe kurver og mange tunneller. Derfor er det et interessant og oplevelsesrigt mål for en togrejse. På en togferie her kan du blandt andet glæde dig til:

 1. Flotte togstrækninger, der kommer helt tæt på naturen
 2. Spændende byer og seværdigheder, du kan udforske
 3. Norsk kultur og gastronomi i verdensklasse
 4. En afslappende rejseform, hvor bæredygtighed er i fokus
 5. Smukke skovområder, fjelde og fjorde, der er en fryd for øjet
Næroyfjorden Operahuset i Oslo Togferie Norge

Hvad indebærer en togrejse?

Fælles for vores forskellige togrejser er, at du får overnatninger på nøje udvalgte steder. På togrejserne er din komfort i fokus, og du vil have mulighed for at strække dine ben. Togets behagelige sæder vil give dig plads til at nyde din tilværelse i kupéen. Med tog kommer du igennem byerne i stedet for at køre udenom dem, og oplevelserne begynder, så snart du springer på toget – i stedet for først ved endedestinationen. Mulighederne er mange, så det er bare med at komme afsted. Hvis ikke det er toget, der trækker i dig, men du i stedet ønsker at bevæge dig rundt på vejene, så tag et kig på vores dejlige kør-selv-ferier i Norge.

 


Ofte stillede spørgsmål
Hvorfor tage på en togrejse i Norge?

En togrejse i Norge har til formål at give dig fantastiske naturoplevelser på en bæredygtig måde. Under sådan en rejse får du mulighed for at indånde den friske fjeldluft og udforske charmerende, norske byer.

Hvad indebærer en togrejse i Norge?

En togrejse i Norge indebærer flotte togstrækninger, spændende byer, norsk kultur og gastronomi samt smukke skovområder, fjelde og fjorde. Alt dette kan du opleve på en bæredygtig måde.

Er en togrejse behagelig?

På togrejserne er din komfort i fokus, og du vil have mulighed for at strække dine ben. Togets behagelige sæder vil give dig plads til at nyde din tilværelse i kupéen.