Foråret i Norge byder på 3 årstider langs kysten og vi besøger Lyngenfjorden.

Forårsrejser med Hurtigruten

Lyset forvandles, naturen begynder at spire og klædes i grønt, og varmen breder sig over landskabet efter den kolde vinter.

 

The Arctic Awakening” kalder vi forårets smukke klassiske rejser med Hurtigruten.


Naturen slippes løs såsom vandfald fra fjeldende, en flok fugle eller grågæs, der nærmer sig i en v-formation i horisonten. Vi forbereder nationaldragterne til Norges nationaldag den 17. maj og nyder duften af æbleblomster. 
Der sker noget magisk når vinteren forvandler sig til forår. I april er der stadig mørke dage og sne, hvor foråret først rigtigt begynder at folde sig ud i maj.

Norges natur og dyreliv vågner efter vinterens dvale, og hver dag giver flere lyse timer. Vi besøger Lyngenfjorden på den sydgående sejlads, hvor du kan smage delikatessen lyngenrejer på dækket. Langs den norske kystlinje kan du opleve 3 årstider på én rejse fra varmen i syd til vinteren i nord.

En rejse om foråret giver dig mulighed til at nyde sne på fjeldene, det skiftende lys, og opleve forårets spirende natur langs kysten. Hyg jer ombord med god mad af friske råvarer, smag på lokale specialiteter, tag et afbræk i hverdagen og nyd den afslappende atmosfære ombord på Hurtigruten.

Afrejsetidspunkt: 1. april til 31. maj

   
   

Forår med hurtigruten

Forårets højdepunkter

1. Oplev tre årstider på én rejse og kontrasterne mellem nord og syd.

2. Du kan også deltage i udflugter med vinteraktiviteter nord for polarcirklen. F.eks. en snescootertur i Lapland, et ophold på snehotel, husky-slæde eventyr og hundeslæde.

3. Fugletrækket er enestående på denne årstid

4. Oplev smukke Trollfjord på den sydgående sejlads

5. Kryds polarcirklen og nyd midnatssolens tilbagevenden fra 13. maj.

6. Norges Nationaldag den 17. maj, fejres med børneoptog og festivitas i hele landet

Du har mulighed for at vælge mellem 12, 11, 7 og 6 dages rejser. Hurtigrutens forårskoncept beriger rejsen med aktiviteter ombord og med muligheder til spændende udflugter til lands. En arktisk opvågning!