VÆLG FERIETYPE
VÆLG REJSEFORM
VÆLG UGE
VÆLG REJSEMÅL
Loading...

Aktive vandreferier i Europa

Vandreferie

Vandreferier for alle, hvad enten man ønsker at rejse på egen hånd eller som en del af en gruppe med rejseleder. Vi har anbefalinger til udstyr samt en rangering af sværhedsgraden af vores rejser så du kan finde den helt rigtige vandreferie.

Her ses et overblik over vores vandreferier på egen hånd samt gruppevandreferier 

Sværhedsgraden vil ofte være en kombination af turens længde, terrænets beskaffenhed samt stigninger og fald. En lang vandretur i et meget let terræn kan derfor godt have en lavere sværhedsgrad end en kort tur med mange stigninger og fald.
Lange opstigninger kræver en god kondition, hvorimod lange nedstigninger især er belastende for knæene.
 
Vandretid
Den angivne tid er den effektive vandretid, hertil skal lægges pauser og transport.
Når der på nogle ture er angivet en kort vandretid, betyder det derfor ikke, at man kun er ude i naturen i kort tid. Alle vandredage varer som regel fra morgen til sidst på eftermiddagen.
 
Højdeniveau
De opgivne højdemeter er turens start- og slutpunkt samt dagens højeste punkt. Der vil derfor ofte forekomme flere stigninger og fald i løbet af dagen.

Pionerture
Den første gang vi har gæster med på en vandretur, kalder vi den for en pionertur. Da turen ikke tidligere er gået med gæster, vil der være større usikkerhed om både sværhedsgrader og om vandretiden.

Læs om sværhedsgrader, udstyr og vores forskellige vandretyper.

 

Se vores udvalg af rejser
View as Grid List

Items 1-10 of 63

Side
per side
 • Vandreferie på Azorerne

  Skønne vandreture blandt vulkaner, temarker og blomstrende Azalea på hovedøen São Miguel.

  1 afrejse
  7 nætter
  Fra 9.998,- DKK
  Fly fra København eller Billund
 • Gruppevandreferie med dansk vandreleder i Spanien

  Vores turleder og forfatter Jytte Flamsholt Christensen, der har skrevet politikens rejsebog "Turen går til Mallorca" byder velkommen til en skøn vandreuge på Mallorca. Udgangspunktet for turen er Soller og et af Mallorcas ældste hoteller fra 1880.

  1 afrejse
  7 nætter
  Fra 9.998,- DKK
  Fly fra København
 • Gruppevandreferie med dansk vandreleder i Spanien

  PIONERTUR - Garanteret afrejse

  Denne gruppevandretur er intet mindre end en dansk rejsenyhed. Som det eneste danske rejsebureau tilbyder vi en unik gruppevandretur på El Hierro med kyndig dansk vandreleder. 

  2 afrejser
  7 nætter
  Fra 11.198,- DKK
  Fly fra København
 • Portugal - gruppevandreferie med dansk vandreleder

  Opgraderet version.

  Skønne og alsidige vandringer på blomsterøen i Atlanterhavet. Vi vandrer langs levadaer, gennem landsbrugsland, på højsletten, i regnskoven og over vulkansk terræn. I 2019 har vi opgraderet rejsen med direkte flyforbindelse, nyt hotel og middage på 6 forskellige restauranter i Funchal.

  3 afrejser
  7 nætter
  Fra 9.998,- DKK
  Fly fra Aalborg
 • Kap Verde - gruppevandreferie med dansk vandreleder

  Kap Verde er modsætningernes paradis med grønne bjergsider, bananer, kaffeplanter og en række  eksotiske frugter og afgrøder - på den anden side stejle, majestætiske og ufrugtbare bjerge med flotte udsigter.

  1 afrejse
  11 nætter
  Fra 16.998,- DKK
  Fly fra København
 • Vandring og legendariske togrejser gennem dramatiske landskaber

  Vores dygtige turleder Poul Kattler har sammensat og leder denne fantastiske rundrejse til Rocky Mountains, Stillehavskysten og Crater Lake i Canada og Oregon.

  1 afrejse
  0 nætter
  Fra 33.748,- DKK
 • Italien - Gruppevandretur med dansk vandreleder

  NYHED - NATUR OG KULTUR I ITALIENS GRØNNE HJERTE!

  Vores pionerture til Umbrien i 2018 var en stor succes. Vi har i 2019 ændret lidt på indholdet af rejsen, så vi nu kan tilbyde denne nyhed i Umbrien med nye spændende vandreruter. Kom med og oplev det bedste fra betagende Umbrien. 

  1 afrejse
  7 nætter
  Fra 9.398,- DKK
  Fly fra København
 • Norge - Gruppevandretur med dansk vandreleder

  Tæt ved Stavanger og kun en halv dags sejlads fra Danmark ligger den 42km lange Lysefjord, omkranset af 600m lodrette fjeldsider. Her findes nogle af Norges bedste vandreture, deriblandt turen til Prædikestolen. 

  1 afrejse
  2 nætter
  Fra 3.298,- DKK
  Bus
 • Gruppevandreferie til Bjørnenes rige, en oase i Kroatien

  Ruby Rejser har et helt eksklusivt samarbejde med Nationalpark RISNJAK i Kroatien. Turen byder på en uge i flora og fauna, som ikke findes magen til i Europa. Vi skal vandre i bjørnenes rige med store muligheder for at opleve brunbjørne i sit rette element.  Vores danske turleder har selv besøgt området flere gange og vil sammen med lokale guider byde velkommen til en unik oplevelse.

  Ingen dato sat
  7 nætter
  Forespørg
  Fly fra København
 • Gruppevandreferie i Italien med dansk vandreleder

  Vi gentager vores succes fra 2017 med en ny og forbedret rejse i 2018. Oplev Dolomitterne i Norditalien på en enestående gruppevandretur.

  Turen ledes af forfatter Preben Hansen, der har skrevet flere af Politikens rejsebøger bl.a. "Turen går til Venedig og Norditalien". Preben Hansen har sammensat et uge-program med hans favorit-vandreture i Dolomitterne med udgangspunkt fra den skønne by Chiusa.

  Ingen dato sat
  7 nætter
  Forespørg
  Fly fra København