Fantastiske vandreture

Vandreferie på Korsika

Forskellige smukke vandreture på Skønhedens Ø.

Europas bedste vandreområde

Korsika er et fantastisk vandreområde. Bjergene når op over 2707 meter og fra nordvest til sydøst på Korsika strækker der sig en bjergkæde med en af Europas flotteste og sværeste vandreruter - GR20.
Vore vandreture er dog lettere !!!

Korsika er med sine 8.720 km2 på størrelse med Sjælland, men hermed hører ligheden også op. Korsika kaldes Skønhedens Ø, og ikke uden grund. Her finder man alt: Bjerge, hav, floder, byer, dyr og mennesker, der alle byder på overrumplende oplevelser, man som rejsende aldrig glemmer. At rejse på Korsika foregår helt automatisk i små etaper, da du gang på gang bliver nødt til at stoppe op; enten på grund af geder, grise eller køer på vejen eller i fascination over Korsikas forunderlige natur. Her er både blidt og brutalt, venligt og voldsomt, dovent og dramatisk – men frem for alt næsten skræmmende smukt. Knejsende tinder og azurblåt hav, makiens mange dufte og farver samt byernes gæstfrihed og charme – landskabernes konstante foranderlighed skaber grundlaget for en ferieoplevelse af de store.

View as Grid List

4 Items

per side
Set Descending Direction
 • Korsika - gruppevandreferie med dansk vandreleder

  Skøn vandreuge på Korsika ved Balagnekystens smukke natur. Oplev en herlig blanding af historiske byer, skøn natur og lange indbydende sandstrande. 

  Ingen dato sat
  7 nætter
  Forespørg
  Fly fra København
 • Korsika - gruppevandreferie med dansk vandreleder

  I samarbejde med Ældre Sagen.

  At rejse på Korsika foregår helt automatisk i små etaper, da du gang på gang bliver nødt til at stoppe op; enten på grund af geder, grise eller køer på vejen eller i fascination over Korsikas forunderlige natur.

  1 afrejse
  7 nætter
  Udsolgt
  Fly fra København eller Billund
 • Korsika - gruppevandreferie med dansk vandreleder

  Vandretur på Korsika med ophold 3 nætter i charmerende bjergby og lidt mere udfordring til benene.

  Ingen dato sat
  7 nætter
  Forespørg
  Fly fra København eller Billund
 • Korsika - Vandreferie på egen hånd

  Vandring gennem de højeste bjerge og skønneste maki-områder på Korsika, mens du dag for dag nærmer dig det turkisblå hav.

  8 afrejser
  7 nætter
  Fra 8.598,- DKK
  Fly fra København eller Billund