Aktiv ferie i Norge

Smukke fjelde og norske højdepunkter

Tag med på en aktiv ferie i den norske natur, som med sine enorme bjerge vil få dig til at føle dig helt lille. Vær klar til at gå i ét med de idyliske landskaber, der kan mærkes helt ind til benet.

Find din egen vej

Nordmændenes mest folkekære hobby er uden tvivl at udforske den spektakulære natur, som venter udenfor deres hoveddør. I vores udvalg af ferier finder du et hav af rejser, der gør det muligt for dig at tage på eventyr i den norske, idyliske natur. Hvis du rigtig skal ud og mærke de norske fjelde og den smukke natur, gøres det bedst på en aktiv ferie, hvor du rigtig får oplevelserne ind under huden. Du kan med fordel tage på en cykelferie i Norge, hvor du med pedaler under fødderne kan opleve de imponerende omgivelser og de mange interessante byer med fart på.

Norge er også utrolig smuk at opleve med vandrestøvler på fødderne. Da den norske natur kan være barsk, især for den uerfarne vandrer, kan det være en fordel at have en guide ved din side. En lokalkendt guide vil også kunne fortælle dig om egnens traditioner og særheder undervejs på din vandring. Vores skandinaviske nabo huser generelt utallige interessante steder, hvilket også gør det oplagt at tage på en kør-selv ferie, hvor du helt selv bestemmer tempoet og kan holde ind, hver gang din nysgerrighed bliver vakt.

Klimaet i Norge er generelt køligt og kan være hurtigt skiftende. Vær derfor opmærksom på, at vejret i bunden af terrænet kan varriere meget fra, hvordan det ser ud på toppen. Desuden kan vejret skifte under selve din vandretur – eller cykeltur for den sags skyld. Vær derfor særligt opmærksom på at pakke tøj til flere forskellige vejrforhold. Dette er en af de faktorer i landet, der gør en ferie til Norge en smule mere interresant og unik.

Læs mere
per side

3 Items

Vandreferie på egen hånd i Norge | Sværhedsgrad 1-2

Snør vandrestøvlerne og tag på en magisk vandreferie ved Høvringens høje fjelde. Oplev nogle af landets smukkeste fjeldområder, som du vandrer igennem fra hytte til hytte.


 • Individuel afrejsedag
 • transport_icon/images/t/r/transport_ikon_-_egen_transport_2.png
  Egen transport
 • 6 nætter
Forespørg
Vandreferie på egen hånd i Norge | Sværhedsgrad 3-4

Udforsk Norges storslåede natur på en vandreferie ved Sognefjorden. Rejsen tager dig blandt andet forbi Bergens hyggelige gader, langs mægtige, dybe fjorde og hen til Europas største gletsjer.


 • Individuel afrejsedag
 • transport_icon/images/t/r/transport_ikon_-_egen_transport_2.png
  Egen transport
 • 6 nætter
Forespørg
Norge | Cykelferie på egen hånd | Sværhedsgrad 1

Tag med på en dejlig cykelferie i den smukke norske natur. Oplev dybe fjorde, vilde vandfald, gamle kirker og idylliske bondesamfund. Hold pause når du vil og bestem selv farten undervejs!


 • Individuel afrejsedag
 • transport_icon/images/t/r/transport_ikon_-_egen_transport_2.png
  Egen transport
 • 7 nætter
Forespørg

Norges forunderlige natur

På vores aktive outdoor-ferier i Norge har du fantastiske muligheder for at udvide din horrisont – både i forhold til at møde mennesker, som deler dine interesser, og indoptage den friske fjeldluft med udsigt til overvældende klipper og fjorde. En vandreferie eller cykelferie i Norge er et vaskeægte eventyr.

Vejret i Norge er generelt meget koldt og kan være hurtigt skiftende. Derfor anbefaler vi, at du pakker godt med varmt tøj. En god idé kan være påklæde sig i lag, så det er muligt blot at smide et lag ad gangen, hvis nu temperaturen skifter. Nordmændene har en særlig kærlighed for uldtøj, da uld er en god varmeleder, som hjælper til at holde hele kroppen varm. Måske du kan gøre dem kunsten efter og finde en lækker hjemmelavet strik på din aktive rejse?

Nordlys i Norge Skiferie i Norge Cykelferie i Norge

Andre former for ferier i Norge

Skiferier
Norge er meget mere end vandreferie i bjergene. Måske fortrækker du i stedet at køre stærkt ned ad dem? Norge er en attraktiv destination for mange skiløbere og i vores udvalg af skiferier i Norge, vil du helt sikkert finde en rejse, der falder i din smag – hvad end du ønsker at tage afsted alene, med dine venner eller med dine børn. Måske vil du gerne møde nye mennesker på vores fællesrejser? Norges bjerge er fyldt med gode og flotte pister, og der er feriemuligheder for folk i alle aldre.

Nordlysrejser
Nordlyset siges at være et syn for guder eller et syn af det guddommelige. Om man er til den videnskablige eller den mere spirituelle fortolkning af, hvad nordlyset kommer af, så er der ingen tvivl om, at det er et ufatteligt smukt syn. Det er en magisk og betagende oplevelse at se de flotte farver danse hen over den mørklagte himmel. Derfor tilbyder vi rejser, der lader dig jagte de famøse himmelfarver i de fjerneste afkroge af Norge på en nordlysrejse. Vi er altid klar til at hjælpe dig med at finde din drømme-nordlysrejse.

Oplev Norges kystlinje
Norge huser også en af verdens længste kystlinjer, der er mere end 2.400 sømil lang. Naturen langs kysten er fænomenal og uforglemmelig, og du kan opleve den på en sejlads med Hurtigruten. Hver årstid byder på helt unikke oplevelser, som vil sikre, at din rejse til Norge aldrig kommer i glemmebogen. Her kan du blandt andet være heldig at opleve naturfænomener som nordlys, midnatssol eller et årstidsskifte, hvor alting skifter farve og får nyt liv.