INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Andalusiens hvide byer

Vandreferie med international gruppe i Spanien

Tag med på oplevelse i Andalusiens karakteristiske hvide byer og få indblik i lokalbefolkningens traditioner. En mere magelig tur med korte etaper og god tid til at nyde fincaens ro og idyl.

In stock
Travel Code
VAI-060

Det kan du glæde dig til

Tag med på en skøn vandreferie i det sydlige Spanien. Sammen med en international vandregruppe vandrer du igennem tidløse hvidkalkede landsbyer og ad stier dækket af valmuer, vilde iris og lyserøde nerier. Kan man slippe blikket fra det smukke landskab og kigge op mod himlen, så er der mulighed for at få øje på en kongeørn eller andre af områdets mange, vilde fuglearter.

Denne vandreferie kombinerer lettere vandreture til de nærliggende landsbyer Sedella, Salares og Competa, med besøg i Nerja-grotterne samt en valgfri dag i Picassos fødeby, Malaga. Der er desuden rig mulighed for at slappe af og nyde de beroligende omgivelser til den lokale Finca, som I bor i undervejs.

Kort

* Vi gør opmærksom på, at kortet er vejledende og derfor ikke indeholder præcise angivelser.

Dagsprogram

Dag 1. Ankomst til Canillas de Albaida
Gruppen mødes på starthotellet. Hvis du har tid, kan du evt. udforske nærområdet lidt på egen hånd. Aftensmad er inkluderet. 


Dag 2. Til Competa
Vandring: 6 km, ca. 3 timer
Efter morgenmaden bliver I kørt af en transfer til Santa Ana Kirken i Canillas de Albaida. Derfra vandrer I imod byen Competa, imens I passerer mindre produktioner af avokado, majs, artiskok og citron. I gør stop ved bodegaen, Almijara, hvor I får en rundvisning, lærer om vinproduktionen og selvfølgelig får lov til at smage på varerne. Nu skal I videre til dagens endelige mål, Competa, hvor I nyder en omgang tapas på byens torv.

Dag 3. Til Sedella
Vandring: 6 km, ca. 3 timer
I dag går vandreturen til den hvide by, Sedella. I passerer smukke mandellunde og romerske terrasser, der stadig anvendes til landbrug den dag i dag. I kommer op til Molina de Montosa, der er placeret under det imponerende bjerg, La Ramona, der er den højeste bjergtop i regionen. På en klar dag vil man kunne se Rifbjergene i Nordafrika. I spiser frokost og går derefter tilbage mod Sedella, hvor I kan nyde en velfortjent drink på en af de lokale barer.

Dag 4. Fridag
I dag er dagens aktiviteter op til dig. Der er mulighed for at tilkøbe en udflugt til Malaga, hvor du kan udforske byen i dit eget tempo. Udgangspunktet er den mauriske fæstning, Castillo de Gibralfaro. Derfra er der en skøn udsigt over havn og by. Du kan udforske den gamle bydel, hvor der ligger et maurisk palads, romerske ruiner og en katedral. Tag dig også tid til at besøge Picasso-museet.

Dag 5. Til Salares
Vandring: 6 km, ca. 2 timer
På dagens etape nyder I omgivelserne, mens I bevæger jer forbi citrus- og olivenlunde og rislende bække langs skoven. I kommer til Salares over den arabiske bro, som man ikke bør snyde sig selv for at fotografere. I udforsker byens skatte og spiser frokost på en lokal restaurant. Efterfølgende er der transfer tilbage til hotellet.

Dag 6. Nerja-grotterne
Vandring: 7 km, ca. 3 timer
Dagen starter med en transfer på ca. 45 minutter til Nerja-grotterne. Her venter jer en 750 m sti, der tager jer på eventyr gennem grotterne, til I når en 32 m høj søjle. Derefter går I videre udenfor i kløften, hvor I vil opleve det imponerende syn af overhængende sten, der skaber skyggespots på stien. Efter frokost kan I gå på opdagelse i Nerja by og nyde udsigten fra Balcon de Europa, som er et stenplateu skabt af den berømte kong Alfonso XII. Nyd en dukkert på stranden eller besøg Nerja museum, for at lære mere om grotterne. Til aften er der fællesmiddag på en lokal restaurant.

Dag 7. Sierra de Alhama
Vandring: 7 km, ca. 3 timer
I dag handler det om udsigten. En transfer kører jer til naturparken Sierra de Alhama, hvor I stopper og nyder et spektakulært syn over kyst og takkede bjergtoppe. Køreturen fortsætter og ligeså gør udsigten, indtil I når dagens startsted. I begynder med en blid opstigning omgivet af aromatiske krydderurter, såsom rosmarin og timian samt en overflod af vilde blomster. Stien flader ud, runder bjerget og mødes med den historiske silkerute.

Dag 8. Hjemrejse
Udcheckning og hjemrejse efter morgenmaden.

Indkvartering

Under opholdet bor I som regel på Finca el Cerrillo, som er en 200 år gammel restaureret olivenmølle. En absolut perle at på bo. Fincaen har 13 værelser, der alle er med eget bad og toilet.

Opholdsstuerne har en vidunderlig atmosfærisk bjælkelounge, der holder sig kølig om sommeren og bidrager til hygge om vinteren, imens der er ild i pejsen. De terrasserede haver med 100 år gamle johannesbrødtræer og palmer omgiver både solrige og skyggefulde terrasser med komfortable siddeområder. Poolen har en fantastisk udsigt over dalen og samt smukke landsby, Archez, nedenfor.
Turen er inklusiv helpension det vil sige morgenmad, frokost og aftensmad. 

Sværhedsgrad 2

Denne tur kræver almindelig god kondition. Underlaget varierer typisk mellem asfalt og grus. Der vil være både op- og nedstigninger, men her vil de fleste med almindelig god kondition kunne være med.

Transport

Fly:
Man kan flyve til Malaga. Derfra med bus til La Caleta de Velez, hvorfra man tager taxa til hotellet. Muligheder for transfer til og fra lufthavnen, kan undersøges på forespørgsel.

OBS:
Vi anbefaler altid, at du får bekræftet turen hos os, før du arrangerer fly/tog/bus til destinationen.
Vi kan være behjælpelige med at arrangere fly. Kontakt os for at høre nærmere.

Vejr og klima

Bestil

Antal rejsende
Vælg antal af rejsende
Afrejsedato
Vælg afrejsedato

1 person. Enkeltværelse

Fra 12.598,- DKK

2 personer. Dobbeltværelse

Fra 12.598,- DKK
Praktiske Informationer

  Prisen inkluderer:

  • 7 x overnatning og helpension (morgenmad, frokost og aftensmad)
  • Entré til Nerja-grotterne
  • Vinsmagning på en spansk bodega
  • Transfers nævnt i dagsprogrammet (undtagen til/fra lufthavn)
  • Lokalkendt engelsktalende vandreguide

  Ikke inkluderet i prisen:

  • Transport til og fra Danmark
  • Entréer til museer etc.
  • Eventuelle turistskatter
  • Drikkepenge

  Tillæg:

  • Ekstra nat i Canillas De Albaida: pris på forespørgsel
  • Transfer til/fra lufthavn: på forespørgsel

  Børnerabatter:

  • 0-2 år: gratis
  • 3-10 år: 50%
  • 11-15 år: 25%

  Gælder kun ved opredning og 2 fuldt betalende på værelset.

  Agentforbehold:
  Ruby Rejser er agent og formidler for denne rejse. Arrangør er Exodus Travels, og rejsen sker i henhold til arrangørens betingelser. Se betingelser og læs om Exodus Travels. Din rejse er stadig dækket af Ruby Rejsers medlemskab af rejsegarantifonden, medl. nr. 206. Ruby Rejser har prisgaranti, så vi matcher prisen, hvis den findes billigere hos en anden udbyder på bestillingstidspunktet. 

  Gå til toppen af siden

  Loading...