INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Berømte vinmarker i Bordeaux

Vandreferie på egen hånd i det sydlige Frankrig

Udforsk de prestigefyldte vinmarker i Bordeaux-området og de fantastiske middelalderbyer på en vandretur i det sydlige Frankrig. Du får muligheden for både at se og smage på de lækre specialiteter.

In stock
Travel Code
VAI-075

Det kan du glæde dig til

Oplev de berømte, franske vinmarker på en fortryllende vandretur ved Bordeaux. Turen starter i Saint Émilion og tager dig med Sauternes, som er kendt for sine vine af høj klasse. Kryds Entre-Deux-Mers-området til de charmerende landsbyer på den anden side, som forbløffer med deres velbevarede kulturelle arv og mange vinslotte og vinhuse, der pryder landskabet med deres overdådige arkitektur.

Vandreturen er fuld af varierede landskaber, hvor du går på stier gennem vinmarker og skove, langs floder og mindre veje. Derudover kan du glæde dig til at stoppe hos de forskellige vinproducenter, hvor du kan smage på varerne.

Kort

*Vi gør opmærksom på at kortet er vejledende og derfor ikke indeholder præcise angivelser

Dagsprogram

Dag 1. Ankomst til Saint Émilion
Overnatning i Saint Émilion
Du ankommer på egen hånd til lufthavnen i Bordeaux, hvor en chauffør venter på dig for at køre dig til dit starthotel i Saint Émilion. Afhængigt af ankomsttidspunktet kan du bruge dagen på at udforske byen og indånde den friske, franske luft.

Dag 2. Saint Émilion-vinmarkerne og UNESCO-arv
Vandring: cirka 15 km. Overnatning i Saint Émilion
Du begynder din vandreuge med en vandredag i Saint Émilion. Rundt omkring byen strækker vinmarkerne sig så langt, øjet rækker side om side med vingårde som Petrus, Château La Clotte og Beau Séjour. Du kommer til at gå igennem det karakteristiske landskab, der i øvrigt er det første landskab uden arkitektur, som er blevet klassificeret som UNESCO's verdensarv.

Dag 3. Vinsmagning og Saint Émilions middelalderby
Vandring: ca 1,5 time. Overnatning i Camiran
Morgenen begynder med, at du besøger en af de ældste vingårde i Saint Émilion. Du bliver vist rundt af en privat guide og slutter rundvisningen af med vinsmagning med nogle af områdets bedste vine.

Ved eftermiddagstid venter der en guidet tur i byens underjordiske monumenter, som blandt andet huser verdens eneste monolit-kirke og mere end 70 hektar af underjordiske gallerier. Glæd dig til at udforske monumenter og levn fra den store romerske tid, når du bevæger dig langs de stejle gader. Besøget varer cirka 1 time. Sidst på eftermiddagen kører taxaen til Camiran i "Entre-Deux-Mers"-vinområdet (inkl.).

Dag 4. Entre-Deux-Mers-vinområdet. Fra Camiran til Caudrot
Vandring: cirka 15 km. Overnatning i Camiran
Entre-Deux-Mers-området befinder sig mellem Dordogne- og Garonnefloderne. På dagens vandretur krydser du en del af dette mangfoldige område, der på usædvanlig vis er beliggende på skråninger, der dominerer Garonne-dalen. Sidst på eftermiddagen ankommer du til den idylliske landsby Chaudrot, lige ved kanten af Garonne-floden, hvorfra du bliver kørt tilbage til dit hotel i Camiran (inkl.).

Dag 5. Fra Caudrot til St. Macaire
Vandring: cirka 13. Overnatning i St. Macaire
Om morgenen bliver du kørt til Caudrot (inkl.), hvorfra dagens etape starter. Vandringen fra Caudrot til St. Macair er grøn og frodig. Du går langs vinrankerne og flodmundingen i Gironde og forbi slotte og fiskerhytter. Du har mulighed for at gøre et stop i den lille havn og se sluserne ved den berømte "Canal du Midi", som forbinder Atlanterhavet til Middelhavet. Ruten fører dig desuden direkte til en af dørene til middelalderbyen St. Macair. Du har herefter tid til at udforske de historiske bygninger i landsbyen på egen hånd.

Dag 6. Fra St. Macaire to Sainte Croix du Mont
Vandring: cirka 8-16 km. Overnatning i Sauternes eller Barsac.
Landskabet, der danner St. Macaire, er fyldt med bakker og små dale. Her finder du lange rækker af vinstokke, møller og slotte. Dagens vandring er en rundtur, der tager dig med ud til ”Domaine de Malagar”, som var hjem for forfatteren, François Mauriac. Du kan også besøge gravstedet for den berømte maler, Toulouse Lautrec. Benyt dig også af muligheden for at lægge vejen forbi vingårdene Château Loubens eller Château Laurette, som producerer sød hvidvin, før du når til landsbyen Sainte Croix du Mont. Landsbyen ligger på en skråning og har en spektakulær udsigt over Garone-dalen. Byen er særligt kendt for sine lokale vine og grotter, hvor væggene er dækket af fossilerede østersbænke. Gå heller ikke glip af kirken i Sainte Croix du Mont. Efter dagens vandring bliver du kørt til dit hotel i Sauternes eller Barsac (inkl).

Dag 7. De berømte vinmarker i Sauternes. Fra Sauternes til Barsac
Vandring: cirka 15 km. Overnatning i Barsac.
Har du overnattet i Barsac, begynder dagen med en kort transfer til Sauternes, hvor dagens vandring starter (inkl.).

Vandreruten udfolder sig langs Garonnefloden, hvor der bliver dyrket førsteklasses vin i stor stil. Her kan du møde kendte vinproducenter som Château La Tour Blanche og Château Rayne Vigneau – og måske også smage på specialiteterne. Ud over vinrankerne går du også forbi byens lokale arv, som tilkendegiver sig i form af kirke, møller, vaskerier og en smuk, varieret natur. Dagens vandrerute tager dig nemlig igennem skove, forbi vilde, små floder og langs Ciron-floden.

Dag 8. Hjemrejse
Efter morgenmaden bliver du kørt til togstationen i Barsac eller Lagon, så du med tog kan tage tilbage til Bordeaux. Herfra kan du flyve tilbage til Danmark. Er du kørt i egen bil til Frankrig, bliver du kørt fra sluthotellet tilbage til din bil.

Forbehold for ændringer i dagsprogrammet:
Bemærk at dagsprogrammet er vejledende og ikke er beregnet som rutebeskrivelse.
Rutebeskrivelsen tilsendes hjemmefra eller udleveres ved ankomst.

Sværhedsgrad 1

Denne vandretur kan klares af alle med almindelig god kondition. Ruten er generelt flad med mindre og overkommelige bakker. Underlaget varierer mellem vandrestier og asfalterede stier.

Indkvartering

Undervejs bor du på 3-4-stjernede hoteller og charmerende gæstehuse. Morgenmaden er inkluderet alle steder.

Hvordan kommer jeg frem?

Fly:
Du kan flyve til Bordeaux Lufthavn. Herfra bliver du hentet i lufthavnen og kørt til dit starthotel.

Kør-selv:
Der er cirka 1.700 km fra den dansk/tyske grænse til den første by på turen. Starthotellet kan henvise til parkering ved ankomst. Kan ikke bestille hjemmefra.

OBS:
Vi anbefaler altid, at du får bekræftet turen hos os, før du arrangerer fly/tog/bus til destinationen.
Vi kan være behjælpelige med at arrangere fly. Kontakt os for at høre nærmere.

Vejr og klima

Klima

Bestil

Antal rejsende
Vælg antal af rejsende
Afrejsedato
Vælg afrejsedato

Uge 14: Startdato 01.04.2023 varighed 7 nætter

Fra 8.398,- DKK

Uge 27: Startdato 01.07.2023 varighed 7 nætter

Fra 8.998,- DKK

Uge 36: Startdato 01.09.2023 varighed 7 nætter

Fra 8.398,- DKK
Praktiske Informationer

Mulige ankomstdage:

 • Alle dage i sæsonen
 • NB: i juli og august er det ikke muligt at ankomme onsdage og torsdage

Prisen inkluderer:

 • 7 overnatninger inkl. morgenmad
 • 4 x aftensmad (drikkevarer ikke inkluderet)
 • Vinsmagning i Saint Émilion
 • Guidet tur i Saint Émilion
 • Bagagetransport
 • Taxi-transfers fra Bordeaux til starthotellet
 • Transfer fra Barsac til Saint Emilion på slutdagen, hvis du er ankommet i egen bil
 • Rutebeskrivelser
 • Transfer fra Saint Émilion til Camiran (dag 3)
 • Transfer fra Caudrot til Camiran (dag 4)
 • Transfer fra Camiran til Caudrot (dag 5)
 • Transfer fra Saint-Macaire til Sauternes/Barsac (dag 6)
 • Transfer Barsac til Sauternes, hvis overnatning i Barsac (dag 7)

Prisen inkluderer ikke:

 • Transport til og fra Danmark
 • Middage i Saint Émilion og Saint-Macaire/Lagon
 • Togtur fra Barsac/Lagon til Bordeaux ved hjemrejse

Tillæg (se priser under "bestil"):

 • Ekstra nat i Bordeaux
  • Dobbelt/enkeltværelse
 • Transfer ved hjemrejse fra Saint Émilion til Bordeaux

Børnerabatter:

 • 0-2 år: gratis
 • 3-10 år: 50%
 • 11-15 år: 25%

Gælder kun ved opredning og 2 fuldt betalende på værelset.

Agentforbehold:
Ruby Rejser er agent og formidler for denne rejse. Arrangør er Evazio, og rejsen sker i henhold til arrangørens betingelser. Se betingelser og læs om Evazio. Din rejse er stadig dækket af Ruby Rejsers medlemskab af Rejsegarantifonden, medl. nr. 206. Ruby Rejser har prisgaranti, så vi matcher prisen, hvis den findes billigere hos en anden udbyder på bestillingstidspunktet. 

Gå til toppen af siden