INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Bjerge og landsbyer på Korsika

Vandreferie med international gruppe på Korsika

Tag med på en spændende gruppevandreferie på øen kendt som Skønhedens ø, og bliv betaget af smukke sandstrande, storslåede bjerge, hyggelige bjergbyer og korsikanske smagsoplevelser.

In stock
Travel Code
VAI-056

Det kan du glæde dig til

Korsika er en ø fuld af overraskelser. Øen ligger placeret mellem Frankrig og Italien, men alligevel har Korsika sit eget køkken, kultur og sprog. På denne vandreferie bliver du taget med rundt af en engelsktalende guide, som viser dig noget af det bedste, som Korsika har at byde på.

Skønhedens Ø, som Korsika også er kendt som, byder på spændende forskelligheder. Undervejs på turen kommer du til at opleve storslåede, rå bjerge, små hyggelige landsbyer og smukke sandstrande. I har undervejs på turen base i den lille hyggelige landsby, Bocognano, som giver jer en unik mulighed for at besøge nogle af øens bedste vandreruter. Blandt andet går I på noget af den berømte vandrerute GR20. Glæd dig til at blive blæst bagover af Korsikas smukke natur og spændende kultur.

Kort

* Vi gør opmærksom på, at kortet er vejledende og derfor ikke indeholder præcise angivelser.

Dagsprogram

Dag 1. Ankomst til Bocognano
Ankomst til Hotel Beauséjour i Bocognano. Hvis der er tid efter ankomst, er der en kort vandretur rundt i området.

Dag 2. Cascade du Voile de la Mariee
Vandring: 13 km, højdemeter: +500 m/-500 m
Dagen starter med en gåtur på 45 minutter fra Tavera gennem skov og mark til de gamle Menhir sten. Herfra fortsætter I til ruinerne af det middelalderlige fort med en fantastisk udsigt over Gravona-dalen. Derefter vender I tilbage til Bocognano, hvor I spiser frokost.
Om eftermiddagen går I langs den stille landevej med de skovklædte bjergskråninger, til I kommer til Brides Veil vandfald, der er det højeste på Korsika. Herfra er der en stejl stining på en smal sti gennem skoven tilbage til Bocognano.
 

Dag 3. Vivario, Tattone og Vecchio River
Vandring: 12 km, højdemeter: +650 m/-310 m
Efter en togtur til Vivario begynder dagens vandretur over en højderyg til ruinerne af et fransk fort med fin udsigt over Monte D’Oro mod vest og Tavignano-dalen mod øst. Derefter kommer I ned gennem en skov til Camping Savaggio og videre til landsbyen Tattone. Herefter fører en kort stejl nedstigning jer ned til Vecchio-floden, hvor det er muligt køle af med en svømmetur.
Sidst på dagen når I til Vizzavona, hvor I tager toget tilbage til Bocognano.

Dag 4. Corte, Tavignano-kløften og Bocognano
Vandring: 12 km, højdemeter: +300 m/-300 m
En togtur (cirka 65 minutter) fører dig gennem det fantastiske bjerglandskab til Corte. Herfra går I op ad Tavignano-kløften langs en del af stien ”Mare a Mare”, som krydser øen fra øst til vest. Til frokost stopper I ved nogle smukke klipper, hvor det er muligt at bade, hvis vejret tillader det.
Herefter vender I langs dalen tilbage til Corte, hvor der er tid til at udforske den fascinerende by inden turen går med tog tilbage til Bocognano.


Dag 5. Fridag – tag toget til Ajaccio eller slap af i Bocognano
Dagen er til fri afbenyttelse. Du kan slappe af på hotellet, rejse rundt på øen eller besøge kysten. Tag fx toget til Ajaccio, der har gode strande, butikker og restauranter. Du kan besøge Musee Fesch (med sine enestående samling af italienske malerier), følge i Napoleons fodspor omkring byen eller tage en bustur langs kysten.
Hvis ikke du fik nok af Corte, kan du også besøge byen igen. Byen er fyldt med brostensbelagte gader, springvand, kapeller og mange lokkende caféer og bagerier.

Dag 6. Langs den berømte vandrerute GR20 til Bocca Palmente
Vandring: 18 km, højdemeter: +800 m/-800 m
Fra Bocognano er der en kort togrejse til Vizzavona, hvor dagens tur langs den berømte GR20-rute starter. Turen bringer jer gennem fyrretræs- og bøgeskove samt en spektakulær udsigt til Monte D’Oro og østkysten.
Der kan være mulighed for at udvide turen til de naturlige ”rock pools” i Cascades de Anglais.


Dag 7. Gravona-floden og tilbage til Bocognano
Vandring: 11 km, højdemeter: +600 m/-600 m
Efter en gåtur gennem landsbyen Bocognano går I nordpå langs en stille landevej til Gravona-floden. Herefter fører en lille sti jer langs Richjusakløften, som giver en fantastisk udsigt over Bocognano. Du får måske mulighed for at stoppe for en svømmetur i floden undervejs, inden I vender tilbage til Bocognano.

Dag 8. Hjemrejse

Sværhedsgrad 3

I går i et bjergrigt område med flere op- og nedstigninger. Typisk vandrer I 5-7 timer om dagen. Derfor anbefales det, at du er vant til at vandre.
Mange af stierne, som I går på, er med løse sten, hvorfor det er vigtigt med vandrestøvler med god ankelstøtte.

Indkvartering

Under opholdet bor I som regel på det familiedrevne og 2-stjernede hotel, Hotel Beasuéjour, i hjertet af Bocognano. Ferri-Pisani familien har ejet og drevet hotellet i tre generationer. Fra hotellet er der udsigt over Gravona-flodens dal.
Hotellet ligger kun få minutters gang fra den lille bys bageri, restauranter og butikker.

Vejr og klima

Transport

De bedste flyforbindelser er til lufthavnen Bastia på Korsika. Det er muligt at flyve til Bastia med en mellemlanding undervejs fra København, Billund eller Hamborg.

Bestil

Antal rejsende
Vælg antal af rejsende
Afrejsedato
Vælg afrejsedato

Send rejseforespørgsel

Bjerge og landsbyer på Korsika
Jeg accepterer Ruby Rejsers Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Ruby Rejser ApS må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Ruby Rejsers nyhedsbrev
Praktiske Informationer

  Prisen inkluderer:

  • 7 x overnatning inkl. morgenmad
  • 5 x frokost (alle dage undtagen dag 5)
  • 6 x aftensmad
  • Transfers nævnt i dagsprogrammet (undtagen til/fra lufthavn)
  • Lokalkendt engelsktalende vandreguide

  Ikke inkluderet i prisen:

  • Transport til og fra Danmark
  • Entréer til museer etc.
  • Eventuelle turistskatter
  • Drikkepenge

  Tillæg:

  • Ekstra nat i Bocognano: pris på forespørgsel
  • Transfer til/fra lufthavn: på forespørgsel

  Børnerabatter:

  • 0-2 år: gratis
  • 3-10 år: 50%
  • 11-15 år: 25%

  Gælder kun ved opredning og 2 fuldt betalende på værelset.

  Agentforbehold:
  Ruby Rejser er agent og formidler for denne rejse. Arrangør er Exodus Travels, og rejsen sker i henhold til arrangørens betingelser. Se betingelser og læs om Exodus Travels. Din rejse er stadig dækket af Ruby Rejsers medlemskab af rejsegarantifonden, medl. nr. 206. Ruby Rejser har prisgaranti, så vi matcher prisen, hvis den findes billigere hos en anden udbyder på bestillingstidspunktet. 

  Gå til toppen af siden

  Loading...