Bestil

Det bedste af Cinque Terre

Italien | Vandring på egen hånd | Sværhedsgrad 2-3

Tag til smukke Italien og oplev det bedste af det ikoniske Cinque Terre, når du vandrer mellem farverige fiskerbyer, idylliske vinmarker og storslåede udsigter.

In stock
Travel Code
VAI-012
Rejsens højdepunkter
blue encircled check Charmerende landsbyer og vidunderlige udsigter
blue encircled check Mulighed for en dukkert i det klare blå hav flere steder
blue encircled check Indkvartering på smukke, familiedrevne hoteller
calendar iconIndividuel afrejsedag
transport_icon/images/t/r/transport_ikon_-_egen_transport_2.png Egen transport
clock icon7 nætter

Det kan du glæde dig til

down v arrow

Glæd dig til at udforske det bedste af Cinque Terre på en vandreferie, der omfatter områdets gode netværk af stier. Du går fra landsby til landsby, gennem skove og forbi vinmarker, langs spektakulære havudsigter. Turen tager dig naturligvis med til de fem charmerende landsbyer - Monterosso, Vernazza, Corniglia, Manarola og Riomaggiore, der udgør Cinque Terre, samt de to historiske byer Levanto og Portivenere.

Kort

down v arrow

*Vi gør opmærksom på, at kortet er vejledende og derfor ikke indeholder præcise angivelser.

Dagsprogram

down v arrow

Dag 1. Individuel ankomst i Levanto
Når du har fundet dig til rette på dit hotel, kan du tage på et besøg i byens centrum. Måske er der også tid til en svømmetur for at vaske rejsens træthed af. Hvis du allerede ankommer om morgenen, kan du vælge at tage den relativt korte gåtur til Monterosso for at skyde vandreferien i gang.

Dag 2. Fra Levanto langs Kap Punta Mesco
Vandretid: ca. 3 timer, 5 km, højdemeter +/- 350 m
Den første dags vandring tager dig langs kysten til Monterosso al Mare. Den første del af vandreturen fører op mod Punta Mesco, det mest bemærkelsesværdige forbjerg i regionen. Det er et godt sted at stoppe for at spise en picnic, hvis sulten har meldt sig. Lige før landtangen kan du tage en lille afstikker til nogle flotte ruiner fra det 11. århundrede og den nærliggende "semaforo", som er et udkigspunkt, hvor du kan nyde en vidunderlig udsigt over den barske kystlinje. Derefter følger du en temmelig stejl sti ned til Monterosso, en farverig landsby med blå, røde og gule huse, der ligger i klynger bag strandpromenaden. Der er derefter tid til at udforske byen, inden du tager det lokale tog tilbage til Levanto(ikke inkl.). Hvis du har lyst, er der også mulighed for at gå tilbage herfra ad en skovklædt sti mere inde i landet, som fører dig tilbage over højderyggen bag Levantos borg. 

Dag 3. Kysten vest for Levanto
Vandretid: ca. 6 timer, 16 km, højdemeter +/- 700 m
I dag går turen mod vest. Den første del af turen går langs stranden, hvorefter stien fortsætter op ad de nærliggende bakker og ned til den lille kystby Bonassola. Gennem bjergene ved havet går du mod den lille kommune Framura. Fra Costa, den højest beliggende landsby i Framura, går der en sti langs bjergsiden med en flot udsigt over havet. En stejl nedstigning fører ned til den næste by, Deiva Marina (herfra er der mulighed for at fortsætte til Moneglia eller Sestri Levante). Denne vandretur langs kysten fører dig gennem flere charmerende, små landsbyer, hvor du har tid til at få en kop kaffe eller bare slappe af og nyde omgivelserne. Du får også mulighed for at spise frokost der undervejs. Du kan tage toget tilbage til Levanto fra en af landsbyerne undervejs(ikke inkl.), hvis du ønsker at afkorte vandreturen.


Dag 4. Sentiero dell'Amore og Cinque Terre-kyststien
Vandretid: ca. 6 timer, 15 km, højdemeter +/- 450 m
En kort togtur bringer dig til Riomaggiore, hvorfra du starter den mest "klassiske" af alle vandreture i Cinque Terre – nemlig kystvandringen, som berører alle fem landsbyer. Først går du en kort strækning af den berømte "Sentiero dell'Amore" ("Lover's Walk"), hvorefter du bestiger bakken til Manarola, en attraktiv lille landsby med stejle, flerfarvede huse med udsigt over en klippehavn. Derefter går du op ad trapperne til den charmerende landsby Volastra, der er beliggende på bakketoppen. Her har du tid til en forfriskning, inden du begiver dig ud på den fantastiske vandring gennem de terrasserede vinmarker til landsbyen Corniglia, der ligger på en højderyg med udsigt over havet. Når du nærmer dig Vernazza, som domineres af den gamle fæstning, kan du nyde nogle af de bedste udsigter i regionen, inden du efter en temmelig stejl nedtur kommer ind i selve landsbyen. I Vernazza, som nok er den smukkeste landsby under rejsen, kan du bestige slottets tårn og nyde en fantastisk udsigt over havnen med de farvestrålende både. Der er desuden også et bredt udvalg af caféer og barer, hvor du kan nyde en forfriskning, inden du tager toget tilbage til Levanto(ikke inkl.).

Dag 5. Madonna di Reggio og Soviores helligdomme
Vandretid: ca. 4,5 timer, 9 km, højdemeter +/-550 m
Dagens vandretur går til Cinque Terres indland, hvor du finder kirkerne Madonna di Reggio og Madonna di Soviore. Først tager du toget til Vernazza(ikke inkl.), hvor du kommer til at gå langs kysten til Monterosso. Her kan du passende forkæle dig selv med en kaffepause, inden du begynder at klatre op til Madonna di Soviore-kirken. Her kan du få noget at spise eller slappe af i et stykke tid, inden du går videre til den næste kirke, Madonna di Reggio. Vandringen fortsætter op og ned ad bakkerne til den lille kirke i San Bernardo, hvorfor du går ned til kysten ved Vernazza igen. En kortere variant går direkte fra Madonna di Reggio, forbi en række små kapeller og tilbage til Vernazza.

Dag 6. Fra Riomaggiore til Portovenere
Vandretid: ca. 5,5 timer, 13 km, højdemeter +/- 650 m
Fra Riomaggiore går du i dag i østlig retning mod Portovenere. Du vandrer op ad en lang trappe til Santuario della Madonna di Montenero. Turen går videre op ad bakke, langs kystklipperne og gennem vinmarker. På et tidspunkt befinder du dig ved "Sentiero Rosso", som er den bjergkæde, der går fra den ene ende af Cinque Terre til den anden. Du passerer den lille landsby Campiglia, hvor du kan stoppe for at få en forfriskning. Stien bliver smallere, mens du fortsætter ned i fyrreskoven mod Portovenere. Når du ankommer til byens slot fra det 16. århundrede, kan du måske se Alpi Apuane-toppene i det fjerne, inden du via en lang trappe kommer ind i hjertet af landsbyen. Brug eftermiddagen på at udforske den charmerende landsby samt Punta San Pietro. Du overnatter fra i dag, i Portovenere.

Dag 7. Palmaria rundt
Vandretid: ca. 3 timer, 5-6 km, højdemeter +/- 300 m
Efter den lange gåtur dagen forinden, kan du i dag se frem til en lettere vandredag. Der venter nemlig en smuk og let rundvandring på øen Palmaria, der ligger lige over for bugten fra Portovenere. Du ankommer til øen med båd(ikke inkl.), hvorefter du har hele dagen til at opleve skønheden på denne meget middelhavsagtige ø. Tag dig tid til at udforske de imponerende fæstninger og måske tage en svømmetur på en af de afsidesliggende strande. Når du vender tilbage med båd til fastlandet, har du stadig tid til at besøge den charmerende landsby Portovenere på egen hånd og finde en hyggelig restaurant til din sidste middag i Venus havn.

Dag 8. Hjemrejse
Hjemrejse, medmindre du har bestilt ekstra nætter.

Forbehold for ændringer i dagsprogrammet:
Bemærk at dagsprogrammet er vejledende og ikke er beregnet som rutebeskrivelse.
Rutebeskrivelsen tilsendes hjemmefra eller udleveres ved ankomst.

Sværhedsgrad 2-3

down v arrow

Turen er let til moderat. De fleste ture er relativt lette, og du går på velholdte stier. Der er etaper, hvor det går op ad bakke (med trappetrin) og nogle gange går du på stier med ujævnt underlag. På de fleste dage er det muligt at forlænge eller tage genveje. Med en almindelig god kondition er det intet problem at klare denne tur.

I får tilsendt afrejseinformation og hotelliste inden afrejse. Ved ankomst på starthotellet udleveres kort og rutebeskrivelser på engelsk.
Se mere om sværhedsgrader, vandretider og højdemeter.  

 

Indkvartering

down v arrow

På denne rejse kommer du til at tilbringe nætterne på smukke, familiedrevne hoteller – som regel er de 3-4-stjernede. De første 5 nætter overnatter du i Levanto på Hotel Garden eller lignende, og de sidste 2 overnatter du i Portovenere på Hotel Paradiso eller et tilsvarende hotel af samme standard. det er muligt at forespørge på opgradering til 5 stjernede hoteller i Levanto og Portovenere. Alle værelser har eget bad og toilet. Opholdet er inklusiv morgenmad, mens aftensmaden ikke er inkluderet, så du kan frit vælge mellem det store udvalg af restauranter i området. Spørg hotellet om de kan give dig gode tips i form af besøgsværdige restauranter.

På nogle hoteller vil det også være muligt at bestille en madpakke dagen før, og ellers kan frokosten klares ved indkøb i byernes butikker.

OBS: disse er ikke en garanti, ved udsolgt på de nævnte hoteller, bookes andre af samme standard.
Klima

down v arrow

Klima

Hvordan kommer man frem?

down v arrow

Fly:
Det letteste er at flyve til Pisa eller Milano, hvorfra du kan tage toget til Levanto.

Kør selv:
Hvis I kører i egen bil, vil vi stærkt tilråde, at I lader bilen stå i Levanto. Områdets byer ikke er lavet til biltrafik, og det er næsten håbløst at finde parkering.
Spørg ved ankomst på starthotellet, om hvor I kan parkere.

OBS:

Vi anbefaler altid, at du får bekræftet turen hos os, før du arrangerer fly/tog/bus til destinationen.
Vi kan være behjælpelige med at arrangere fly. Kontakt os for at høre nærmere.

 

Bestil

Antal rejsende
Vælg antal af rejsende
Afrejsedato
Vælg afrejsedato
   

1 person. Enkeltværelse

Fra 8.398,- DKK

2 personer. Dobbeltværelse

Fra 5.398,- DKK
down v arrow

Praktiske informationer

down v arrow

Mulige ankomstdage:

 • Alle dage i sæsonen 
Inkluderet i prisen:
 • 7x overnatninger inkl. morgenmad
 • Bagagetransport
 • Rutebeskrivelse på engelsk 
 • Detaljerede kort
Ikke inkluderet i prisen:
 • Transport fra/til Danmark
 • Drikkevarer og middage der ikke er nævnt i programmet
 • Transfer nævnt i programmet
 • Evt. lokale turistskatter på hotellerne 
Tillæg (se priser under "bestil"):
 • Ekstra nat inkl. morgenmad:
  • Levanto: dobbeltværelse/enkeltværelse
  • Portovenere: dobbeltværelse/enkeltværelse

Agentforbehold:

Ruby Rejser er agent og formidler for denne rejse. Arrangør er Genius Loci Travel, og rejsen sker i henhold til arrangørens betingelser. Se betingelser og læs om Genius Loci Travel. Din rejse er stadig dækket af Ruby Rejsers medlemskab af Rejsegarantifonden, medl. nr. 206. Ruby Rejser har prisgaranti, så vi matcher prisen, hvis den findes billigere hos en anden udbyder på bestillingstidspunktet.

Gå til toppen af siden